• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy ne guzel bi goruntu bu boylee darisi bizim basimizaaa :)

amin cnm benim. bu ovu testıı nasıl gösterecek diye merak ettim. ondan yaptım.
yalnız tablette yazması daha zor. laptopla rahat oluo hemen. sosyalcan Allah razı olsunnn,iyiki foto istemişsiinnn:9: gerçi tabletinde taşıması kolay. bütün gün evde benimle her yeri gezioo:9:

oohhh benayıda arkama aldım sırtım yere gelmez :9::9::33:

Her zaman canım anladığım kadarıyla ufak tefeksin ne güzek kolayda taşırım :))

Bu arada bizim serviste bi bayan var bi görseniz kaşık kadar 6-7 aylık hamile ama sırsınız ki 4 aylık belki değildir nasıl bi görüntü anlatamam çok tatlı.. Demese hamile olduğunu anlamam.. Rabbimin mucizesi..

iyi akşamlar sosyal , lizim , benay , sbry , fatma , ezo canlar yoldaşlar :16: ben buraya gelemeyince çok özlüyorum sizleri

hiç girip yazma fırsatım bile olmadı

fundoşum gitmiş :25:

inşallah iyisinizdir hepiniiz :16:

Bacilarr benim de malzemem bi saattir mutfakta bekliyo artik yemek yapmaya baslasam iyi olcakk optum hepinizii ilerleyen saatlerde gorusuruzz

ayşeemm :17: canım nasılsınn kuzumm,

bugün işe gidemedim evde de değildim canom bir ara girmemle çıkmam bir oldu yazamadım sizi çok özledimm

yarın inşallah fazla kar yağmazz yaa çok fenaa gitmemekte olmuyor :18: gitmek te :5:

sedosss nerdesin seni çok merak ettik

Son düzenleme:
iyi akşamlar sosyal , lizim , benay , sbry , fatma , ezo canlar yoldaşlar :16: ben buraya gelemeyince çok özlüyorum sizleri

iyi akşamlar canım bizde seni özlüyoruz görüşemeyince :16:
bu arada sen face kullanıyomuydun canım

kızlar sadece meraktan yapılmış bi testtir:1:

T ne kadar koyu çıkmış :53 maşallah maşallah :16:

Kız cadıı sen bana sakın söylediklerin için açıkşama yapma ben kolay koöay kırılmam küsmem ;)

Bide beni düşün :)) hergün gece gündüz birlikteyiz.. Başımı nereye vurayım :62:

Kesinlikle abartma aynı şey canım benimkindede var.. Nişanlı yada sevgili iken böle değildi yaşarken oldu :62: çıldırtıyo bazen ama alıştım çünkü bende onu çıldırtıyorum :9:

Kız senle biz aynı gidiyoruz hemen hemen benimde içten içe karnım ağrıyo bugün beya akıntı geldi o değil biz iki gündür mik mik yapmıyoruz.. Sıkıldım ben gün aşırı :9:

Yukarıda yazdım iki gün yok yapmadık bişi kaçarsa da üzülürüm işte bitmiştir sandım yoruldumda

Valla sizdeki enerjiye burdaki hemen hemen herkes hayran helal olsun kız :66: bizden geçmiş :9:

Koptum kız sana süperdi.. Sen üzülme ben geçerim hemen arkaya :9:

Valla fırçalıycam bide telden giriyorum oku oku canım çıktı pc de engelliyo giriş yasak çıldırdım bugün.. Akşama iştima yapacağım kimler var kontrol edeceğim :9: gör bak herkes olmayacak.. Gelmeyene ceza vercem :))

ben gelcemm :9: bol bol yazışırız acısını çıkartırız kız, zaten beni buradan emekli edecekler :52:

amin cnm benim. bu ovu testıı nasıl gösterecek diye merak ettim. ondan yaptım.
yalnız tablette yazması daha zor. laptopla rahat oluo hemen. sosyalcan Allah razı olsunnn,iyiki foto istemişsiinnn:9: gerçi tabletinde taşıması kolay. bütün gün evde benimle her yeri gezioo:9:

:34:

kızlar yemek yiyip geleceğim inşallah beni bekleyin anacım :52:

sedosss nerdesin seni çok merak ettik

iyi akşamlar canım bizde seni özlüyoruz görüşemeyince :16:
bu arada sen face kullanıyomuydun canım

canlarım hiç girip yazmaya fırsatım olmadı :16:
kullanıyorum canımm , şu instagram mıdır nedir onu sırf sizin için açıcam bakalım

yarın hepinize özelden yazarım :1: işe gidebilirsem çünkü evdeyken fazla giremiyorum nete

iyi akşamlar kızlar

her ne kadar yazdıklarımın kaale alınmadığını hissetsemde seviyorum sizleri

iyi akşamlar kızlar

olur mu canım öle şey arada kaynıyo bazen maşallah o kadar çok konuşuyoruz ki :9:

bazen banada oluyo isyan çıkartıyorum burda :52:

Ben iyiym canım eve geldim yemek hazırlığına girişcem.. Sende iyisin değil mi?

iyi akşamlar kızlar

olur mu canım öle şey arada kaynıyo bazen maşallah o kadar çok konuşuyoruz ki :9:

bazen banada oluyo isyan çıkartıyorum burda :52:

Kızlar gündüz beni affedin telden giriyorum çok göremeyebiyorum üstün körü okuyorum ama akşam evdeysen fiks burdayım :9:

Back
X