• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ne demekk cnmm, siz yeterkii hamiss olunn:16:

sosyal bende bazi yerlerini anlayamadimmm:1: bacagini ustune attin yaa,orada kaldim iste:60:

çıldırtmayın benii uleynnnn :52::52::52: kız eşin yan dönecek mik mik olacak tamam işte :52::52::52: sen sırt üstü yatıyon ama :52: T varyaa T işte bu Tyi ters çevir, işte yukarıdan aşağı olan çizgi sensin, soldan sağa doğru olanda eşin :52::52:

fundoş çalışmayı bırakma :20:devam et :10:

yukarıda anlattım :17: kız o değil bu başka t :9:

Hahh ben de bunu duymak istiyordum sagol aysee :) kocam bu kk cok takilmamdan şikayetciydi simdi ona her gun yapcazz kk da oyle diyorlar desem bidaha sesi de cikmazz :) ben de bu ay keci boynuzu pekmezi icireyim barii :))

fundoscan 2 gun daha yapin. sonra gun asiri yaparsin. havhavi anladimcnm:1:
keciboynuzu cok iyiymis cidden. hadii bi 10 gun sonra guzel haberler alacaz insallahhhh:64:

sen sırt üstü yat bacaklarını kendine doğru çek ve kaldır, eşinde gelsin işte tamm oraya eşin yan duracak ama sana bakacak yani :17: sonrada sen bacaklarını eşinin üstüne at öyle çalışın :17: kız daha nasıl anlatayım :17:

tamammm :37:

keçiboynuzu çoook etkili benden sölemesiii de siz yenisiniz ayol bunlara gerek yokki :9:
sosyallll sende al hemen keçiboynuzunu hurnap yazıyo üstünde :9:

cumartesiye kadar full ozaman tamamda eşimde eee yeter dicek sporada gitmedi yandı 1 haftası :9:

ayyyy koptummmmmmmmmm :9::9::9:
gözümde canlandırıyommm :4:

çıldırtmayın benii uleynnnn :52::52::52: kız eşin yan dönecek mik mik olacak tamam işte :52::52::52: sen sırt üstü yatıyon ama :52: T varyaa T işte bu Tyi ters çevir, işte yukarıdan aşağı olan çizgi sensin, soldan sağa doğru olanda eşin :52::52:

Helal olsun sana sosyal tam bir topluma yararli olma bilincinde hareket ediyosun tebrik ederim cabalarin icin de tesekkurler kizzz :))

Mehtapp nerdesin canım bak ben geldimm...sosyalcim senin ne demek istediğini ben anladım canım benim o pozisyonda benim bir arkadaşım hamile kalmış banada söylemişlerdi.:32:

ne demekk cnmm, siz yeterkii hamiss olunn:16:

sosyal bende bazi yerlerini anlayamadimmm:1: bacagini ustune attin yaa,orada kaldim iste:60:

kızzzzzzz krize girdim patlattım kahkahayı nolduuu diyolar hemennn :9:

sosyalll pekiii bi soruuu denedinmi bunu :60: :60:
ben havhavda kararlıyımmm sarmadı bu T beni :9:

Mehtapp nerdesin canım bak ben geldimm...sosyalcim senin ne demek istediğini ben anladım canım benim o pozisyonda benim bir arkadaşım hamile kalmış banada söylemişlerdi.:32:

bide sen anlatsana o pozisyonu hele:53:
bugünde onumu denesek
miniğim bi gelsin popişini ısırıcam ne hallere soktu ben idiyeeee :19:
millet ayak üstü hamile kalıyo bize bak yaaa

sedooooooooooo ayşoooooooooooo siz hangi pozisyonda kaldınızzzzz :9:

hayy çok yaşayasın emii azda sen anlat benim anlatışım kıt herhalde :60:

kızzzzzzz krize girdim patlattım kahkahayı nolduuu diyolar hemennn :9:

sosyalll pekiii bi soruuu denedinmi bunu :60: :60:
ben havhavda kararlıyımmm sarmadı bu T beni :9:

anlatmaktan yoruldum kız nasıl yapacam yaparken ne yaparım bilemiyorum :9:bu akşam deneyelim bakalım :30::27:

:60::60: ben anladim:60: aslinda cok mantiklii,kizlarr t aklinizda kalsin bu aksam icin:1:

:9::9::9:

bide sen anlatsana o pozisyonu hele:53:
bugünde onumu denesek
miniğim bi gelsin popişini ısırıcam ne hallere soktu ben idiyeeee :19:
millet ayak üstü hamile kalıyo bize bak yaaa

sedooooooooooo ayşoooooooooooo siz hangi pozisyonda kaldınızzzzz :9:

Yaa klasik pozisyon mu diyorlar ona. Erkek uste kadin altta iste,yuz yuze:1: ama bu havhavida denemistik. O gecede olmus olabilir. Ben en ideal havhav diye okumustumm:60: ama benim yum oldugu gun klasik pozisyondu sanirim :1:

Yaa klasik pozisyon mu diyorlar ona. Erkek uste kadin altta iste,yuz yuze:1: ama bu havhavida denemistik. O gecede olmus olabilir. Ben en ideal havhav diye okumustumm:60: ama benim yum oldugu gun klasik pozisyondu sanirim :1:

bizde hep öle yapıyoz :9: misyonermiş o kız :9: :9:
bende öle okudum havhav en iyisi yaa 2 defa öle denedik :60: hayde hayırlısı :60:

Neysee artik ben isimlerini unutuyorum:1: ayy su muhabbetleri bizi taniyan biri okusa ne der acaba:9:
Hayirli artik Fundamm. En fazla 10 gun kaldii sonraaa :64::64::66::66::66::118::118:

3 kişi kaldık kız :52: herkesler çıkmış

bianda tüymüş herkesssss:10:
sorma ayşem kociş görse ne kızar haa burda bunları yazdımı :9:
10 günmüüüü :18: evettttt nolur nolur nolur yaaaaaaaaaa gelsinnnnnnnnnnn :84:
gelsin ısırıp koparcam popişiiniii

bianda tüymüş herkesssss:10:
sorma ayşem kociş görse ne kızar haa burda bunları yazdımı :9:
10 günmüüüü :18: evettttt nolur nolur nolur yaaaaaaaaaa gelsinnnnnnnnnnn :84:
gelsin ısırıp koparcam popişiiniii

Kiz rahat birak popisiiinii, isira isira birsey kalmadiii:1: hem dogunca isirabilecen mi bakalimm:34:
Benimkide cok kizarrr:1:

Back
X