• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende işten çıkıp yemek yapmam lazım, buzdolabımda kirli ooff:25: silmem lazım

Kiz rahat birak popisiiinii, isira isira birsey kalmadiii:1: hem dogunca isirabilecen mi bakalimm:34:
Benimkide cok kizarrr:1:

ben aylardır el sürmüyom valla dolabaa
benimde bir sepet ütüm varrrr hergün atıyom bisonraki güne
malum bu hafta herşeyi saldık

öpmeye kıyamam kızzzzzzzzzzz :emir_bebek:

Ev is yerine uzak mi cnm??
Ya zaten mutfak temizligi hic bitmiyorkiii:( bugun yapiyosun yarin yine ayni. Her yemekte ocak gidior zaten. Hele birde kizartma yaparsan aman amannn

yok yakın canım uzak değil, zaten malatyamızda minik bi şehir , ocağı hiç söyleme bide benim şu siyah cam olanlardan su dökülse iz yapıyor :47:

ben aylardır el sürmüyom valla dolabaa
benimde bir sepet ütüm varrrr hergün atıyom bisonraki güne
malum bu hafta herşeyi saldık

öpmeye kıyamam kızzzzzzzzzzz :emir_bebek:

ütüm yok ama mutfaktaki dolaplar bide buzdolabım fena :25:

Ev is yerine uzak mi cnm??
Ya zaten mutfak temizligi hic bitmiyorkiii:( bugun yapiyosun yarin yine ayni. Her yemekte ocak gidior zaten. Hele birde kizartma yaparsan aman amannn

çok yakın kızzzzzz :9: öğle arası gidip yemek yapıyo hatun normalde :9:

ayşemmmmmmmm benimki patates ve biber kızartması hastasıııı hergün istiyooo
bende koku siniyo ve ocak ile etrafı batıyo diye kızıyorum
hele saçım temizse nefret ediyorum nasıl siniyo insana iğrenççç :37:

çok yakın kızzzzzz :9: öğle arası gidip yemek yapıyo hatun normalde :9:

ayşemmmmmmmm benimki patates ve biber kızartması hastasıııı hergün istiyooo
bende koku siniyo ve ocak ile etrafı batıyo diye kızıyorum
hele saçım temizse nefret ediyorum nasıl siniyo insana iğrenççç :37:

:9::9::9: ayy evet gidip yapıyorum bazen

yok yakın canım uzak değil, zaten malatyamızda minik bi şehir , ocağı hiç söyleme bide benim şu siyah cam olanlardan su dökülse iz yapıyor :47:

ütüm yok ama mutfaktaki dolaplar bide buzdolabım fena :25:

offf ev işi demeyin yaralıyım hangi gün yapimmm hergün çalışş bi çıksamda yalayıp yutsammm
kadın çağırıyorum ben başında duramıyorum diye yapmıyo istediğim gibi
zaten camlardan sıra mı gelir dolaba hep kalıyo :5:

offf ev işi demeyin yaralıyım hangi gün yapimmm hergün çalışş bi çıksamda yalayıp yutsammm
kadın çağırıyorum ben başında duramıyorum diye yapmıyo istediğim gibi
zaten camlardan sıra mı gelir dolaba hep kalıyo :5:

kadın tutmak iyide dediğin gibi başında durmayınca onlarda istediğin gibi yapmıyor:47:

kadın tutmak iyide dediğin gibi başında durmayınca onlarda istediğin gibi yapmıyor:47:

napim cumarteside çalışıyom yaa
bide kesin kurcalıyodur heryeri ben yokum diye ama napim yetişemiyorum ki
salonda sırf 9 cam var hangi birine yetişim :5:

napim cumarteside çalışıyom yaa
bide kesin kurcalıyodur heryeri ben yokum diye ama napim yetişemiyorum ki
salonda sırf 9 cam var hangi birine yetişim :5:

üzülmee artık az kaldı diyorum sana evde olursun yakında ufak ufak yaparsın işini kadınıda çağırırsın, başında durursun çiçek gibi yapar evini :71:

üzülmee artık az kaldı diyorum sana evde olursun yakında ufak ufak yaparsın işini kadınıda çağırırsın, başında durursun çiçek gibi yapar evini :71:

ben yaparım kızzz evde olursammmm evimin hanımı olarakkk :9:
ayyy heyecanlandımmm bu ay olcakmı dersinizzz :18:

Kizlaarrr ben de yatakodami temizliyordum ben de guya beyaz mobilya aldim tozu gostermesin diyee amaa benim evde ne varsa mubarekk butun şehrin tozunu topluyor sanki :( o siyah cam ocak varyaa o benim ömrümü yedi ömrümü en buyuk pişmanligim onu almak olduu lanett siliyosun da faydasi yok bacimm bide ayrica parlatici falan kullanmasam hiic temizlenmiş gibi gozukmeyecek o da yarim gunlugune tabii.
Utuye gelincee hayatta en nefret ettigim istir vee inanir misiniz ben daha evlendigimden beri hicc utu yapmadim hep kocam yapar ütüyü hem haberim bile olmaz genelde ben temizlik yaparken bi bakarim o da ütüye başlamiş seviyo da kuzum yaa :) boylelikle yirttim yani :))

Fundaa bencee olcakk Allahim insallahh yuzunu guldursun bu ay.Hamileler arttikca biz olmayanlar da mutlu oluyoruz herşey biyana gercekten bence olunlu etkiliyor daha umutlaniyoruz çagiriyoruz bebişlerimizi boylelikle.Evrene mesaj gonderme baabında :))

cnm benim gibi sabahin 7 sinde kalkarsann, aksam 10 dan sonra gozlerin kaymaya baslarr:9: tavsiye ederimm:23:

Hayatim bende hergün 7 de kalkıyorum ama gece 12-1 olmadan yatamiyorum onuda geçtim yatincada hemen uyuyamiyorum

Ayrıca sohbeti kacirmisim yine kapattılar siteyi işyerinden mecburen telefona kaldım oldum gülmekten su T ne şey biseymis ben hala anlamadım ama google amcaya bi sorayım diyorum

Kizlaarrr ben de yatakodami temizliyordum ben de guya beyaz mobilya aldim tozu gostermesin diyee amaa benim evde ne varsa mubarekk butun şehrin tozunu topluyor sanki :( o siyah cam ocak varyaa o benim ömrümü yedi ömrümü en buyuk pişmanligim onu almak olduu lanett siliyosun da faydasi yok bacimm bide ayrica parlatici falan kullanmasam hiic temizlenmiş gibi gozukmeyecek o da yarim gunlugune tabii.
Utuye gelincee hayatta en nefret ettigim istir vee inanir misiniz ben daha evlendigimden beri hicc utu yapmadim hep kocam yapar ütüyü hem haberim bile olmaz genelde ben temizlik yaparken bi bakarim o da ütüye başlamiş seviyo da kuzum yaa :) boylelikle yirttim yani :))

benim ocağım eski tip beyazlardan :9: bi cif vur misssssssss :9:
benim kocişte benden önce kendi yapardı işi gereğide hep takım giyer
ben evlenince aldım elinden şimdi elini sürmüyooo :47:

kizlar ben bugun doktorumu aradim cok moralimi bozdu
sol tarafim agriyor dedim hemen kan ver dis gebelik ola bilir dedi
bebek sol kupde kala bilir dedi
bana dua edin
bebegim bana tutunsun nolur
yarin kan vericem ((

çok yapamazsın ama hamiş olacaksın nede olsa, ben öyle umuyorum kuzum inşallah gelsin diye çok dua ediyorum :16:

benimde beyaz ama çok toz toplamıyor ama:44: o ocak için ne ilaçlar ne deterjanlar aldım inanamazsın :52: ama olmuyor olmuyor:52:

Fundaa bencee olcakk Allahim insallahh yuzunu guldursun bu ay.Hamileler arttikca biz olmayanlar da mutlu oluyoruz herşey biyana gercekten bence olunlu etkiliyor daha umutlaniyoruz çagiriyoruz bebişlerimizi boylelikle.Evrene mesaj gonderme baabında :))

kizlar ben bugun doktorumu aradim cok moralimi bozdu
sol tarafim agriyor dedim hemen kan ver dis gebelik ola bilir dedi
bebek sol kupde kala bilir dedi
bana dua edin
bebegim bana tutunsun nolur
yarin kan vericem ((

ayyyy inşallaaaah Allahım duy sesimiziiiiiiiiiiiii

canım umudunu yitirme olumsuz düşünme inşallah kötü bişey olmazzz Allah yardımcın olsun

çok yapamazsın ama hamiş olacaksın nede olsa, ben öyle umuyorum kuzum inşallah gelsin diye çok dua ediyorum :16:

benimde beyaz ama çok toz toplamıyor ama:44: o ocak için ne ilaçlar ne deterjanlar aldım inanamazsın :52: ama olmuyor olmuyor:52:

anam gelsinde evi b.. götürsün yağ bağlasın :9::9::9:
eski kafa olmak ne güzelll beyaz fırın beyaz ocak herşey beyazzzz çam. mak. 5 kg :9:

benim ocağım eski tip beyazlardan :9: bi cif vur misssssssss :9:
benim kocişte benden önce kendi yapardı işi gereğide hep takım giyer
ben evlenince aldım elinden şimdi elini sürmüyooo :47:

Valla bana evlenmeden once bi arkadasim akil vermisti mademm seninki ev işi yapmayi seviyo sakin bu evin hanimi benim
Ev işleri benden sorulur tribine girme aliştirma birak yapsin dedi :)) Ben de oyle yaptim ama Allah razi olsun ondan gercekten hayatimi kolaylaştiriyor.Hatta ben evliligin ilk iki ayinda iki kez ameliyat oldumm ailem uzakta onun ailesinde sagolsun kapimi acmadilar eşim evimi de temizledi yemegimi bulaşigimi herseyi yapti yani Allah başimizdan hayatimizdan eksik etmesin onlari herşey yalan gerckten yine onlar var yanimizda hep :)

Back
X