- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
orlondo hayranisin demek![]()
ben daha dayanamicam,gidiorum![]()
oyy kuzum kıyamam ya, az sabredeceksin o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orlondo hayranisin demek![]()
ben daha dayanamicam,gidiorum![]()
oyy kuzum kıyamam ya, az sabredeceksin o zaman![]()
cikardimmbogazim aciyor artik yaa
![]()
doktora gittiğinde mutlaka mide bulantısını söyle canım, 3-4 ay böyle çıkartamazsın ama
annem bana sen iyisin yine diyo. ben 4 ay boyunca her yedigimi cikardim. sofradan kalkar kalmaz ne var ne yok cikartiyordum dedi. ablamda ayni annem gibi oldu. 4 ay boyunca surekli cikardi. iki hamileligindedebende onlara cektim sanirimm
![]()
cikardimmbogazim aciyor artik yaa
![]()
olabilir canım, bulantı genetik oluyor genelde :26:
Canimm annem hep tuzlu cubukla beyaz leblebinin iyi geldigini soylerdi butun hamileliklerinde cok fena bulanti oluş onda ozellikle leblebi cok yermiş zaten tutuyor mideyi ya mide suyunu ve asidi gideriyorr :)
neyse sosyalim senide bulantimla bunalttim, cikarirkende yanimda oldugun icin sagoll
bu aksam kimse ugramiyor buralaraa, fundosta gitti heraldee:44:
öyle düşünme kuzum bunalmıyorum olur mu öyle şey, sen yeter ki iyi olfundoş ütü yapıyordu en son :44:
oyle mii sagol cnmm,bende yarin alayim hemenn. annende cok bulanti olmussa demekki sendede olacak yelizcan,simdiden gecmis olsunn![]()
sagol canim benimmfundos utuye daldi heralde,neyse islerini bitirsinkiii, yarin butun gun kocisiyle gezmelere gitsinler
hee yelizcimm evet naptinn? son durumlar nedirr
Napimm canimm yemek yiyorum mutfakta (yalniz olarak) biri mutfagin yerini biliyo cok aciltiysa gelip yer triplerindeyim![]()
Napimm canimm yemek yiyorum mutfakta (yalniz olarak) biri mutfagin yerini biliyo cok aciltiysa gelip yer triplerindeyim![]()
Kizlarrrr karsi komsum grldiii
kadin cok gicik biseyy yaa sabriyle ayla gibi kapi sesi duyunca kafa uzatan cinsten
simdide gelmis erkanin cayi guzel oluyoo icmeye geldiiim diyo
bikere cay icerken gelmistide
neyse ole dedikoducukiii butun binayi olsn biteni snlatti
yuzlerinede yagci
esir aldi resmen utumde kaldi
simdi bi gecmise goz atimmm koptum![]()
hadii sen yemeğe çağırrrr,bu seferlik affett![]()
kadin cok gicik biseyy yaa sabriyle ayla gibi kapi sesi duyunca kafa uzatan cinsten
yuzlerinede yagci
yuzlerinede yagci