• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kız bide boşanmışı var o horozun görsen hiç tüyü kalmamış :9:

2Q==

ayyy çok güldümmm:60::60::60::60::60: Allahta seni güldürsün sosyalimmmm:16:

Gozlerinide yordu ekran kyzumm gelmedimi erin:9:
Ayy bu benim kocis iceriden gectim utunun suyunu bosaltmayaa
askimmm hadiii diye battaniyeyi acmis brad bitin eski bi filmi varyaa ihtiras ruzgarlari onu acmis 6. Kez izliyom diyo bide :9:
dedim bitmedi isim duzelticem kiyafetleri baslamadan cagirsaydin
yalan soluyosun yazisiyosun diyo:1:
giy cikar yaptigim kiyafetlere sinir oluyorum yaaa dolabi duzenli olan varmi icinizde bendemi sorun yaa:5:

askimmm hadiii diye battaniyeyi acmis brad bitin eski bi filmi varyaa ihtiras ruzgarlari onu acmis 6. Kez izliyom diyo bide :9:
giy cikar yaptigim kiyafetlere sinir oluyorum yaaa dolabi duzenli olan varmi icinizde bendemi sorun yaa:5:

bende merak ettim şimdi bak var mıdır gülo gerçekten :53::53::53:
artık benimkide anlıyor geç geliyorm ya içeriden kapattıracam diyor interneti:9:

Ne varmidir kizzz

Kiz bide bu zorla baglatti eve kendisi ben istemiyodum daha 2 aydir net var evde
yegenlerini kameradan gormek icindi sozde:9:
tablette hediyesiydi superonlinenin
hepsi bana yaradiii
bin pisman :9:

nasıl rahat edersen öyle yap canım , istersen bi süre bakma buraya

yok cnm gelmedi halaa:14:

yaa bende topluyorum bir haftaya kalmıyor dağılmaya başlıyor:37: ev işi çok nankörr,sonu yokkk

Bu arada cenem sivilce doldu kocaman ve iltihapli
Acaba yumurtluyomuyum yaaa bu ne bole
ben bugecede bis gecmim diyorumm:44:

Ne varmidir kizzz

Kiz bide bu zorla baglatti eve kendisi ben istemiyodum daha 2 aydir net var evde
yegenlerini kameradan gormek icindi sozde:9:
tablette hediyesiydi superonlinenin
hepsi bana yaradiii
bin pisman :9:

aynı beni anlattın, bende ilk başlarda karşıydım bağlatma benimle ilgilenmezsin diye şimdi tam tersi oldu, kapatacağım diyor başka bir şey demiyor:9:

Bu arada cenem sivilce doldu kocaman ve iltihapli
Acaba yumurtluyomuyum yaaa bu ne bole
ben bugecede bis gecmim diyorumm:44:

sivilceden yani :106::9:

şaka bi yana, 3 gün önce benimde sivilcelerim çıktı bide yaklaştı ya adetim, tamam dedim bu ayda olmadı , sonrada ateşime göre yumurtladığımı gördüm, çalış diyecem ama hergün sperm kalitesini bozmaz mı :44:

şaka bi yana, 3 gün önce benimde sivilcelerim çıktı bide yaklaştı ya adetim, tamam dedim bu ayda olmadı , sonrada ateşime göre yumurtladığımı gördüm, çalış diyecem ama hergün sperm kalitesini bozmaz mı :44:

Yaa yokk o geçen de dedim yaa her gun yapin diye yaziyo benim kitaptaa şansi artirir dioo birak kiz yapsinn :))

Ya oleyseee kacirmim degilmiii
bigunu riske atmim yaa :9:
hayir yani bebis icin:1:
ama demekki sivilce belirti yaa

Benim accik işim var daa arada girip okuuom sadece katilamadim sohbete birazz daha varr sonra katilcam sizee:35:

Back
X