• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Aman ruh halimize bagli olabilirde olmayabilirde
bu saatte tost istiyo :1:

aysemmm benimkide haftaya yok yilsonu topl. Ayfona gidiyolar otelde kalcaklar
neyseki yum. Denk gelmedi
keske dun degilde bugun annene gitseydin kuzucummm
simdi esinde uzuluyodur yalnizsin diye

sedoda hic ugramadi hobbitci:120:

ezocukta

Aaaa herkess kacmiss bak bakk kapiyi acik birakmişlarr cık cıkk iyi geceler kizlarrrr :3:

Günaydın kızlarr

Dün çok kötüydüm elime telefonu zor alıp yazıyordum baş ağrısından gerçi halaaa da ağrıyo ya..

Akşam yemek yaptım kendi yaptığım yemekten midem bulandı.. Hiç canım bişi yemek istemedi çok az yedim.. Sonra yatmaya devam ettim ama nasıl midem bulanıyo bari yoğurt yiyim dedim saolsub eşim getirdi bi kaç kalık yememle tuvalete zır koştum ne var ne yok çıktı.

Hamilelik için çok erken bi belirti galiba üşüttüm ben..

Sabah merakıma yenilerek ovulasyon testi ile gönderilen o hamilelik testen kalmıştı onu kullandım ve sonuç sıfır..

Hayırlısı olsun.. Ama başım çok ağrıyo eşim sınava gitti canım bişi yapmak istemiyo.. İlacıda ya varsa bebiş diye almıyodum :(

benoşum mide bulantısı üşütmeden yada psikolojik olabilir ama testlere güvenme derim ben sonuçta 24 üne daha 9 gün var:51:

Zaten üşütmüşümdür diye düşündüm hamile olduğumu nedense sanmıyorum canlar..

Hoşgeldiniz kızlarr

Yeliz naptın ? Aranız düzeldi mi canım

Zaten üşütmüşümdür diye düşündüm hamile olduğumu nedense sanmıyorum canlar..

Hoşgeldiniz kızlarr

Yeliz naptın ? Aranız düzeldi mi canım

Hayir canim bu sabah bi kriz daha yaşadik :( kahvaltiya gidecektik iptall oldu haliyle.Gerci o plani ben yapmamistim kendi kendine yapmis ama :) ne yaptigini kabul edip acikca affettirmedikce ben de boyle devam edicem valla gecmiyo kizginligim zamana ihtiyacim var.Ben de kendimi temizlige verdim kahvalti bile yapmadan düşün bendeki ateşi :47:

Hayir canim bu sabah bi kriz daha yaşadik :( kahvaltiya gidecektik iptall oldu haliyle.Gerci o plani ben yapmamistim kendi kendine yapmis ama :) ne yaptigini kabul edip acikca affettirmedikce ben de boyle devam edicem valla gecmiyo kizginligim zamana ihtiyacim var.Ben de kendimi temizlige verdim kahvalti bile yapmadan düşün bendeki ateşi :47:

barışmak için mi kahvaltı planı mı yapmış kız:53:

Tahmin edebiliyorum canım banada olmuştu senin ki gibi biraz benim kide olayın üstüne hiç bişi yokmuş gibi davranır bende nefret ederim o durumdan.. Nasılsa gelip gönlünü alacak.. Nasılsa böle gitmeyecek.. Fark edecek ama işte uzum sürmese de hemen girişse gönül almalara..
Erkekler bi tuhaf zaten..

Tahmin edebiliyorum canım banada olmuştu senin ki gibi biraz benim kide olayın üstüne hiç bişi yokmuş gibi davranır bende nefret ederim o durumdan.. Nasılsa gelip gönlünü alacak.. Nasılsa böle gitmeyecek.. Fark edecek ama işte uzum sürmese de hemen girişse gönül almalara..
Erkekler bi tuhaf zaten..

Yaa o kendine gore gönül aliyo işte aksamdan beş kariş suratla tek kelime etmeden yatip sabah operek uyandirinca gönlumu aldi zannediyo ama ben sabah ayni öfkeyle uyandim maalesef.Ve hic umrumda olmadi kahvaltiya gitmek falan hicbisey yapmak istemiyorum cunku.Ben konuyu acinca da yine geri adim atmiyo adam başa dönüyoruz :)

Back
X