Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kapiyom aysemmmm geldimi kocisss
Bence de guvenmee hatta bence adet gunun gecse bile guvenme :)
Bence de guvenmee hatta bence adet gunun gecse bile guvenme :)
yelizimmm hoşgeldinn![]()
Zaten üşütmüşümdür diye düşündüm hamile olduğumu nedense sanmıyorum canlar..
Hoşgeldiniz kızlarr
Yeliz naptın ? Aranız düzeldi mi canım
Hayir canim bu sabah bi kriz daha yaşadikkahvaltiya gidecektik iptall oldu haliyle.Gerci o plani ben yapmamistim kendi kendine yapmis ama :) ne yaptigini kabul edip acikca affettirmedikce ben de boyle devam edicem valla gecmiyo kizginligim zamana ihtiyacim var.Ben de kendimi temizlige verdim kahvalti bile yapmadan düşün bendeki ateşi
![]()
Hayir canim bu sabah bi kriz daha yaşadikkahvaltiya gidecektik iptall oldu haliyle.Gerci o plani ben yapmamistim kendi kendine yapmis ama :) ne yaptigini kabul edip acikca affettirmedikce ben de boyle devam edicem valla gecmiyo kizginligim zamana ihtiyacim var.Ben de kendimi temizlige verdim kahvalti bile yapmadan düşün bendeki ateşi
![]()
![]()
Tahmin edebiliyorum canım banada olmuştu senin ki gibi biraz benim kide olayın üstüne hiç bişi yokmuş gibi davranır bende nefret ederim o durumdan.. Nasılsa gelip gönlünü alacak.. Nasılsa böle gitmeyecek.. Fark edecek ama işte uzum sürmese de hemen girişse gönül almalara..
Erkekler bi tuhaf zaten..
barışmak için mi kahvaltı planı mı yapmış kız![]()
Evett yavrum gitti tek başina kahvaltiya :)