• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Arkadaslar ben ayın Arkadaslar ben ayın 17 sini bekleyemedim ve dün aksam 17 sini bekleyemedim ve bu aksam gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk payı varmı acaba.ışığa doğru tutt ugumda bile zor payı varmı acaba.ışığa doğru tuttugumda bile zor görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam acaba yoksa acaba yoksa bat ımı beklemeliyim. bat ımı beklemeliyim. :( :(

Arkadaslar ben ayın Arkadaslar ben ayın 17 sini bekleyemedim ve dün aksam 17 sini bekleyemedim ve bu aksam gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gebelik testi yaptım.ilk 10 dk tek cizgiydi.on dakikkadan sonra gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk gözle görülmesi bir hayli zor olan bir gölge belirdi.doğruluk payı varmı acaba.ışığa doğru tutt ugumda bile zor payı varmı acaba.ışığa doğru tuttugumda bile zor görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi görünüyor.ayrıca gebelik belirtilerim de var.mide kaynamasi vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı vesurekli mide kazınması açlık.offff yardımcı olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam olurmusunuz.yarın sabah tekrar testmi yapsam acaba yoksa acaba yoksa bat ımı beklemeliyim. bat ımı beklemeliyim. :( :(

valla canım 10 dk sonra görülen çift çzigiler geçersiz sayılıyor, aynısını bu ay burada bir arkadaş yaşadı, belirtilere gelince vücudun sana oyun oynayabiliyor, psikolojik olarak yani, belkide hamilesindir yani o hiç belli olmaz bence ayın 17 sini bekle ve sabah uyandığında ilk idrarınla yap, inşallah hamilsindir kuzum :16:

Canım bayaa karışık bi msj olmuş çifter çifter yazılmış :1:
Bence bekle çünkü belirtiler bizi yanıltıyo.. Çoğu psikolojik.. Ben bu testlerde hemen ikinci çizgiyi verirse inanırım ona sebep biraz bekle günün geçsin bi kaç gün sonra tekrarla

:45:
Canım bayaa karışık bi msj olmuş çifter çifter yazılmış :1:
Bence bekle çünkü belirtiler bizi yanıltıyo.. Çoğu psikolojik.. Ben bu testlerde hemen ikinci çizgiyi verirse inanırım ona sebep biraz bekle günün geçsin bi kaç gün sonra tekrarla

benayımmm kız kimseler yok burada neden beni yalnı bıraktınız :63:

biz aynı anda doğuracağız bence :49: herşeyi aynı anda yapıyozzz:52:

şaka yaptım kuzum, yat dinlen, bende birazdan alışverişe çıkacam :52:

:9: ay inşAllah kız ne güzel olurda ben bu aydanda umutlu değilim :1:

Yata yata pestilim çıktı hay bu baş ağrısına ben.. Az kaldı ama bitti bitecek durumda..

En sevdiğim şey alışveriş yapmak ama uzun zamandır hiç bişi almıyoruz kendimize özledim :62:

:9: ay inşAllah kız ne güzel olurda ben bu aydanda umutlu değilim :1:

Yata yata pestilim çıktı hay bu baş ağrısına ben.. Az kaldı ama bitti bitecek durumda..

En sevdiğim şey alışveriş yapmak ama uzun zamandır hiç bişi almıyoruz kendimize özledim :62:

ben kendime almayacağım kız eşime alacağım, montu yok garibimin aslında varda çok eski:9: bakarsın bende araya birşeyler koyarım:52: hadi bir an önce kalk akşama konuşalım kaynatalım kığğızzz, doğururuz ayrıca çatır çatır hemde :52:

:62: terzi kendi söküğünü dikemez :60:

:57: dalga geçme kığğızzz:9:

ben kendime almayacağım kız eşime alacağım, montu yok garibimin aslında varda çok eski:9: bakarsın bende araya birşeyler koyarım:52: hadi bir an önce kalk akşama konuşalım kaynatalım kığğızzz, doğururuz ayrıca çatır çatır hemde :52:

:57: dalga geçme kığğızzz:9:

Yanlış anlama kız dediğin gibi çatır çatır doğurcaz da bi gelsin hele bebişlerimiz sonra :9:

Akşama inşAllah daha iyi olurum ben nasılsa hafta sonları buranın demirbaşı oluyorum :9:

Çıkar kendinidr aradan tabii.. İndirime girdi heryer güzelde şeyler var.. Al güzelcene..

Benimde kocaya lazım kıyafet :9:

Açilin uleyynnn :) evimi supurdum sildimm,toz aldımm,buz dolabimi boşalttim temizledimm,mutfagii temizledimm banyoyu temizledimm camaşirimi serdimm çayimi aldimm geldimmm :21:

Kizlarr şimdikk ben adetimin 5. Gunundeyimm gecen ay kullandigim serophene kist yapti ya hem onun icin hem de faydaliymiş diye sogan kürüne baslicamm nezmaan baslayayimm??galiba 15 gun yapiliyomuş

Çok saol canım benim iki gündür elimi bişeye sürmedim :(

Benim soğan hakkında bilgim yok ama aşyenur ile fuda yaptılar.. Onlar sana bilgi vereceklerdir

Kizlarr şimdikk ben adetimin 5. Gunundeyimm gecen ay kullandigim serophene kist yapti ya hem onun icin hem de faydaliymiş diye sogan kürüne baslicamm nezmaan baslayayimm??galiba 15 gun yapiliyomuş

Hemen basla cnm. Sabah aksam ac karnina 1 bardak iceceksin. 15 gun boyunca. Kist mist birakmaz evellAllah :)

Back
X