Ohh maşAllah yeliz bana da gelsene![]()
Bende istiyorumm yaaa... Sabahtan beri hicbir seye elimi surmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh maşAllah yeliz bana da gelsene![]()
Hemen basla cnm. Sabah aksam ac karnina 1 bardak iceceksin. 15 gun boyunca. Kist mist birakmaz evellAllah :)
Tamam canm sagol.Ya burda biri erzurumdandi kimdi o??
Bende istiyorumm yaaa... Sabahtan beri hicbir seye elimi surmedimya bu ev ne kadar cabuk tozlaniyorr
(
Bende istiyorumm yaaa... Sabahtan beri hicbir seye elimi surmedimya bu ev ne kadar cabuk tozlaniyorr
(
Ya internette arastirdim da biraz adet bitiminden 7 gun sonra mi ne yaziyo baska yerde adet olunca yaziyo kafam karisti
Ev işi pis iş yapsanda bitmiyo gitmiyoda uzun süre.. Boşver yavaş yavaş yaparsın sen artık yormayacaksın kendini..
Kizz sen benim evi gorsenn ben aksama kadar temizlik yapiyorum eşimnaksam geldiginde ya canim şu sehpanin bi tozunu al diyo bana :)) hayatta ispatlayamam yani o gun sildigimi hicc abartmiyorum :) kiz bosver yapmaaa dinlenn guzelce bu ilk zamanlar dikkat et kendine bebişimize iyi bak haaa :)
Evt cnm bende oyle okudum ama ben adetin 2. Gunu basladim,funda 7. Gunu basladi sanirim. Hicbir sorun olmadi. Hem ben sogana basladigim ay hamile kaldim. Fundada Muayeneye gittiginde doktor rahmin tertemiz demis:)) hem geneldede soganin 2. Ayinda hamile kalan daha cok.
ay ne guzeller bayildim kiz bu ikisineEki Görüntüle 896661
Eki Görüntüle 896662
Yanii utanmasamm bu ikisini şimdiden sipariş edicemm ama herif beni boşayabilirr :)
Kizzz cok guzeller hamislere fikir okur nerden buldunnnn
ayyy o yataga monteli dahiyaneee
bende istiyorummmm
yapraklida cook tatliii
insallah bu ay supriz olur offf neler alirim nelerrrr![]()
Yelizz çok tatlı bunlar valla insan daha bi heves ediyo kız.. Allah'ım hayırlısı ile tez zamanda bizede nasip yarabbim (amiinnn)
Yanlış anlama kız dediğin gibi çatır çatır doğurcaz da bi gelsin hele bebişlerimiz sonra![]()
Akşama inşAllah daha iyi olurum ben nasılsa hafta sonları buranın demirbaşı oluyorum![]()
Çıkar kendinidr aradan tabii.. İndirime girdi heryer güzelde şeyler var.. Al güzelcene..
Benimde kocaya lazım kıyafet![]()
Açilin uleyynnn :) evimi supurdum sildimm,toz aldımm,buz dolabimi boşalttim temizledimm,mutfagii temizledimm banyoyu temizledimm camaşirimi serdimm çayimi aldimm geldimmm![]()
Slm kizzzlaaar gorusemedik bayaadir ama sizi surekli takip ettim maalumunuz bu hafta yum haftasi diye gezdik tozduk kocisle sagolsun beni hic yalniz birakmadi kendi kendimi strese sokmiim diye amma ve lakin yumurtlayip yumurtlamadigimi bilemiyorum ben cunku ovu teski hic kopkoyu olmadi ates de olctum benim ates bi anormal anlayamadim bugun 18. Gunum
Bende hic kopkoyuyu yakalayamadigimdan kafam karisiyodiye biraktim test kullanmayi artik
Benimde 18.gunum heralde yumurtlamisizdir gecmistir
incirde ictimki cok umutluyum bukez