Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yelizcim bende sevmem karnınahar :))
Sosyalcim kız uçakla da sana 1 saat![]()
bu arada benimde yemeğim yok ne yapayım sizce işten çıkmadım daha![]()
Kızlar bu ara hastalık hastası oldum Ben bugünde bacaklarım ağrıyonasıl sızlıyo yürüken falan olan oldu mu ki böle
Canim benim genelde ıslak soguk havalarda agrir bacaklarim bide üşüdüğüm zaman :)
merhaba kizlarr,ben bugun başımı kaldiramadimmbugun en kotu gunumdu diyebilirim. simdi daha iyiyim cok sukur.
bu arada bende karnabahari yumurtyayla kizartip uzerine sarimsakli yogurt dokuyorum.onun uzerinede kirmizibiber sosucok guzel oluyorr. bende onceden hic sevmezdim karnabahari,annem salcali yemegini yapardi. amaa kizartmasi cok lezzetli oluyorr
![]()
Kızlar bu ara hastalık hastası oldum Ben bugünde bacaklarım ağrıyonasıl sızlıyo yürüken falan olan oldu mu ki böle
Benimde ondardır belkidehavalar buz gibi valla.. Sevmiyorum bu mevsimi
Selam millet acil is cikti trafik korkuncccc
donuste eve birakti sagolsun sefim
aysemmm gecicek canim dayan kuzumahh bizede nasip olur insallah bu haller
![]()
kizzz benim anamda ole yapardi benimki agzina surmuyo aynen kizartmasidaama super bayiliyozzz immm
ohh iyi olmus cnm. erkenden evinde olmussun.
bebiss sanada nasip olacak ama ins benim gibi olmazsin fundamm, benim baya agir gececek sanirim ama elden birsey gelmio,basa gelen cekilirr
sedoo niredede, oda kotuydu oglendee:44:
gecmis olsun benayy,bacak agrisida hamilelik belirtisiii![]()
Kiz bu benay niye test yapmiyo catlatcak insani haa bugun kan testi yapar insan kizlar merak ediyo der bi cık cık cık
Kız zatem sen daha bi umutlandırıyorsun :) yoksa mı diyorum ama işte bi emin olabilsem. Yarın tam 1 ay oluyo bakalıminşAllah hamileyimdir ama içimede hiç doğmuyo ki ama öleymişim gibi dikkat ediyorum dosya taşırken oturup kalkerken yerken içerken
![]()
Kız yazdım ya dün yaptım diyede bili çıkmadı![]()
Kan testi diyoz beeeeeee![]()
Yelizcim bende sevmem karnınahar :))
Sosyalcim kız uçakla da sana 1 saat![]()
merhaba kizlarr,ben bugun başımı kaldiramadimmbugun en kotu gunumdu diyebilirim. simdi daha iyiyim cok sukur.
bu arada bende karnabahari yumurtyayla kizartip uzerine sarimsakli yogurt dokuyorum.onun uzerinede kirmizibiber sosucok guzel oluyorr. bende onceden hic sevmezdim karnabahari,annem salcali yemegini yapardi. amaa kizartmasi cok lezzetli oluyorr
![]()
Selam millet acil is cikti trafik korkuncccc
donuste eve birakti sagolsun sefim
aysemmm gecicek canim dayan kuzumahh bizede nasip olur insallah bu haller
![]()
kizzz benim anamda ole yapardi benimki agzina surmuyo aynen kizartmasidaama super bayiliyozzz immm
Yaa çok istiyorum onu yaptırmak ama korkuyorum.. İlk defa yaptırcam çünkü çıkmaz ise çok üzülürüm