• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızlaar silik çizgiyii görüp şoka girersiniz inşallahhhhh, sonra başınız döner mideniz bulanıııırr bayılırsınıızzz :16:ayy inşallahh:9::9:
:49::49::49::49::49::49::49::49:

ayyyy inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :nazar:

şaka maka aralık bitene kadar bu topikten 3 hamiş daha cıkcak galiba ay hadi inşallahhh siz ayagınızı sürüyün dee ben de ocakta arkanızdan geleyimm

Eevet kız kopalımm:1: ayşenurunki ne bnmkindenmi yoksaaa:26:

kızlaar silik çizgiyii görüp şoka girersiniz inşallahhhhh, sonra başınız döner mideniz bulanıııırr bayılırsınıızzz :16:ayy inşallahh:9::9:
:49::49::49::49::49::49::49::49:

şaka maka aralık bitene kadar bu topikten 3 hamiş daha cıkcak galiba ay hadi inşallahhh siz ayagınızı sürüyün dee ben de ocakta arkanızdan geleyimm

biri benimde diğerleri kim acaba :31::36:

klasik poz. misyoner kızzzz seninkimi oluyo :60:

aminnnnnnnnnnn sedoşkommmmmmmmmmmmmmmm ağzından bal damlıyorrrr

3 müüüüü :9:

evet kimmmm diğerleriiii kimmm biride benim demin söledi :9:

klasik poz. misyoner kızzzz seninkimi oluyo :60:

aminnnnnnnnnnn sedoşkommmmmmmmmmmmmmmm ağzından bal damlıyorrrr

3 müüüüü :9:

evet kimmmm diğerleriiii kimmm biride benim demin söledi :9:

kız ne biliiimm Allah vere 10 olsunn :)) inşallahh hepinizzzz olursunuzz bebişleriniz de başak burcu olur ohhh yeliz teyzeleri gibi zeki akıllı olurlarr :23::23::23::23::1:

yaa ayseninki diyip durmayinn:9: meshur oldumm butun topiklerde:9:
ben bu ay herkesten umutluyummm:21: :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kız ne biliiimm Allah vere 10 olsunn :)) inşallahh hepinizzzz olursunuzz bebişleriniz de başak burcu olur ohhh yeliz teyzeleri gibi zeki akıllı olurlarr :23::23::23::23::1:

:60: :60: ama sen dedinnnnnnnn :60:

yelooo sen başakmısın kızzz benim çok samimi arkadaşım başak çoook mızmız yaaaaa :19:

ben bu ay da hamile kalmazsam başak şansımı kaçırıyorum :) hesapladım 17 eylül oluyo hihihi

benimde kardeşim başak çok titiz herşey düzenli olsun ister bana görede daha sinirlidir

kv başak ama o da kardeşimin tam tersidir yükselende etkiliyo ondan galiba:31:

:53::53: kızzz hislerin kuvvetlimiii
lizoda geçen ay senden umutlu değilim ayşenurla sedodan umtluyum dedi tuttu budefa bişey demiyo :25:
bende benayla sosyalden umutluyum sosyal erken atakta bulunmuştu ya hani ogünden :60:

kızzz demedimmi sana incir kürü kullanırsan hamiş kalcan içime hissediyorum diye :1: yalancı bide bişey demiyomuşum :1:
tamam hadi ağzımdan lafı aldınız benaydan da umutluyum oda hamişmiş gibi geliyo :1:

biri benimde diğerleri kim acaba :31::36:

kızzz demedimmi sana incir kürü kullanırsan hamiş kalcan içime hissediyorum diye :1: yalancı bide bişey demiyomuşum :1:
tamam hadi ağzımdan lafı aldınız benaydan da umutluyum oda hamişmiş gibi geliyo :1:

lizimmcaannnn :93: :93:

birileriyle daha hissettiklerini söylersen yinee tutarsa :82:

kahve fincanımın resmini çekip gönderirim bakk :84:

:60: :9::9::9:

onda bi yanlışlık varr bozuk o bozuk :) başaklar mız mız olmazzz

valla kızzz öle 5 eylül ama başak değilmi :60:

geçen ay dedin yaaa :60: bu ay umutlu değilim yum. sorunu var gibi incir yap biliyom canımmmm bana çok destek oldun incirle ilgili :34: ve bende uyguladımmm

benay az kaldı cuma kan vercek inşallah çıkar :16:

şuanda kaave falınıza bakabilirim yollayın resimleri kızlar :9::9:
bu ay fundoş ve benay hamile, bakalım tutcakmı bu ayki teorim de :1:

valla kızzz öle 5 eylül ama başak değilmi :60:

geçen ay dedin yaaa :60: bu ay umutlu değilim yum. sorunu var gibi incir yap biliyom canımmmm bana çok destek oldun incirle ilgili :34: ve bende uyguladımmm

benay az kaldı cuma kan vercek inşallah çıkar :16:

hee başak ama onda bi bozukluk varr :)
ben bu sabah 3. soğan suyumu içtim ve 27 kez daha içmem gerekiyor nasıl katlanıcam bilmiyorum bu sabahki resmen işkenceydi bu kür bittikten sonra artık soganı yemeklere bile katamaz hale gelirim sanırım :47: çok tiksindim

şuanda kaave falınıza bakabilirim yollayın resimleri kızlar :9::9:
bu ay fundoş ve benay hamile, bakalım tutcakmı bu ayki teorim de :1:

heeeeeee kahve içmiş fala kapatıyomuş haaa kızz kahve içme yasak :20:
kız tutsun bebişine benden hediye kargolayacam :9: adresini biliyom nasılsa :9:

Back
X