• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

hee başak ama onda bi bozukluk varr :)
ben bu sabah 3. soğan suyumu içtim ve 27 kez daha içmem gerekiyor nasıl katlanıcam bilmiyorum bu sabahki resmen işkenceydi bu kür bittikten sonra artık soganı yemeklere bile katamaz hale gelirim sanırım :47: çok tiksindim

çok saf iyi niyetlidir ama çok mızmız valla :1:
hiçç öle olmuyo alışırsın burnunu tıka çekkkk fondipppp :9: bende eve soğan taşıyodum sürekli :9: bazı sabahlar kaçırıyodum içemiyodum akşam içmek daha kolay sabahtansa

oyy mAŞALLAHH okurken üzülerek okuyodum sonra nasl sevindim ümit oldun bacım bnaaa ALLAH razı olsun senden peki sonunda ne yaptında hamiş kaldınn :49::emir_bebek::emir_bebek: ALLAH uzun ömür versinn kızına kaderi bahtı güzel olur inşşşşşşşşşşşş:16:

sağol canım en son bir prof. gittim normal yolla olur bir sıkıntı yok dedi beklemek istemiyorsan tüp bebek yapalım dedi , sonra çok az bir iğne tedavisiyle 10 günde bitti herşey ve hamile kaldım :) herşey yolunda gtti son ana kadar da çalıştım allah nasip etti oldu inş. en ısa zmanda seninde iyi haberlerin gelir canım...

sağol canım en son bir prof. gittim normal yolla olur bir sıkıntı yok dedi beklemek istemiyorsan tüp bebek yapalım dedi , sonra çok az bir iğne tedavisiyle 10 günde bitti herşey ve hamile kaldım :) herşey yolunda gtti son ana kadar da çalıştım allah nasip etti oldu inş. en ısa zmanda seninde iyi haberlerin gelir canım...

azap çiçeği artık buraya yazmıyor canım

bir acı kaafenin zararı olmaz fundoşumm
sen var ya seeenn baktığını bilsenn benden önce koşarsıınnn :9: hamişlik bile vızzz gelir sanaa :60:
şuanda kaave falınıza bakabilirim yollayın resimleri kızlar :9::9:
bu ay fundoş ve benay hamile, bakalım tutcakmı bu ayki teorim de :1:

lizimcanımm fundoşunn söylediklerine aldırmaa senn, içeriz biz bakarız da :93: :13:

belki o şimdi içmeye başlamıştır bile :9:

ayy inşallah tutar lizimcanımm :16:

bir acı kaafenin zararı olmaz fundoşumm
sen var ya seeenn baktığını bilsenn benden önce koşarsıınnn :9: hamişlik bile vızzz gelir sanaa :60:

lizimcanımm fundoşunn söylediklerine aldırmaa senn, içeriz biz bakarız da :93: :13:

belki o şimdi içmeye başlamıştır bile :9:

ayy inşallah tutar lizimcanımm :16:

kızzzz en son 3 ay önce bakırköyde baktırdım falcıya çok övdüler :9: 35 tl verdim :9:
normal bakanlarda her seferinde hamile gördü nerdeeee :9:

tuttuysa tuttu bile daha iş işten geçti ama çok çalıştık bu ay o yüzden kafam çok rahat biz elimizden geleni yaptık
incir ve k.boynuzu takviyeside varkiiii bunlada olmuyosa yuh yani :9:

sormadan buldum canom :9: :82:
hem yaşlandım , el ele verip minikleri yetiştirelim :13:

ayşe nereye kayboldu

sosyalcann yerin belli ediyor :29:

sen gidince seninkide belli oluyo
ayşeminde kuzumhayatta fire vermezdi demek çok zor geçiyo kıyamam
en dayanıklınız lizo valla helal olsun :1:

Back
X