• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sormadan buldum canom :9: :82:
hem yaşlandım , el ele verip minikleri yetiştirelim :13:

ayşe nereye kayboldu

sosyalcann yerin belli ediyor :29:

sağol canım benim, herkesin yeri belli burada zaten kim gitse o aranıyor

bu arada dün buralarda kimse yoktu, bugünde maşallah sayfalara yetişilmiyor :63: benim çalışmamı mı bekliyordunuz:25:

kızzzz en son 3 ay önce bakırköyde baktırdım falcıya çok övdüler :9: 35 tl verdim :9:
normal bakanlarda her seferinde hamile gördü nerdeeee :9:

tuttuysa tuttu bile daha iş işten geçti ama çok çalıştık bu ay o yüzden kafam çok rahat biz elimizden geleni yaptık
incir ve k.boynuzu takviyeside varkiiii bunlada olmuyosa yuh yani :9:

öyle canımm, fala inanma falsız kalma demişler ama kalabilirim :1: çünkü çabuk etkilenebiliyorum, en iyisi uzak durmak

seneler önce kadın bana kızın olacak demişti bakalım tutacak mı :9:

ahh inşallahhh fundoşumm , bu ay annesine sürpriz yapsın :55:o minik kuş :emir_bebek::nazar: :29:

Son düzenleme:
kız ben ne olacam :52:
eğer gidişattan biraz bahsedersen seninlede ilgili bişey hissedebilirim :1: hiç bahsetmiyosun ki yada ben denk gelmedim :1:
heeeeeee kahve içmiş fala kapatıyomuş haaa kızz kahve içme yasak :20:
kız tutsun bebişine benden hediye kargolayacam :9: adresini biliyom nasılsa :9:
olleeeyyy ilk hediyemizi kaptık o zaman :1::1: bu sayfanın numarasını biyere yazıyım sonra hatırlamıom falan deme alıntıladım da bak silemezsin :9:
sen gidince seninkide belli oluyo
ayşeminde kuzumhayatta fire vermezdi demek çok zor geçiyo kıyamam
en dayanıklınız lizo valla helal olsun :1:

wallaaa ben ne dayanıklıyım hastalanıncada ölsem gebersem yatamıyorum millet beni iyi sanıyo :9:

noluyo kıs bu sosyal cana yine dil çıkartıyo bize iş kafasına vurdu bunun galiba bünye bu kadar çalışmaya alışık değil tabi :9:

Son düzenleme:
eğer gidişattan biraz bahsedersen seninlede ilgili bişey hissedebilirim :1: hiç bahsetmiyosun ki yada ben denk gelmedim :1:

olleeeyyy ilk hediyemizi kaptık o zaman :1::1: bu sayfanın numarasını biyere yazıyım sonra hatırlamıom falan deme alıntıladım da bak silemezsin :9:

wallaaa ben ne dayanıklıyım hastalanıncada ölsem gebersem yatamıyorum millet beni iyi sanıyo :9:

bütün türkiye öğrendi sen öğrenemedin demek ki :53::53::53:burada az mı canlı yayın yaptım hey gidi günler heeyy :9::9:

öyle canımm, fala inanmam falsız kalma demişler ama kalabilirim :1: çünkü çabuk etkilenebiliyorum, en iyisi uzak durmak

seneler önce kadın bana kızın olacak demişti bakalım tutacak mı :9:

ahh inşallahhh fundoşumm , bu ay annesine sürpriz yapsın :55:o minik kuş :emir_bebek::nazar: :29:

banada teyzem hep aralıkta hamile kalcan ikizlerin olcak diyordu geçen kış çok iyi falcıdır :1: bende bekliyorum ne olacak ne zaman olcak

lizommmm :44:
:9::9: asla kızzzz:20:

sormadan buldum canom :9: :82:
hem yaşlandım , el ele verip minikleri yetiştirelim :13:

ayşe nereye kayboldu

sosyalcann yerin belli ediyor :29:

ben sosyalin yazdigi anda anlamistimm,cunku burada hassas kisiler belli:1: gerci onlarda gitti simdi.
ya kimse kusura bakmasinda bu kadar hassassan boyle forumlarda sennde seviyesni koruyacaksin herkese karsi,sanada ona gore muamele olacak:34: ben boyle seyleri kaldiramiyorum valla,lafimi ortaya koyarim hemen:9: sosyalim yinede buyukluk gosterdiii. bosuna sosyal reis demiyorummm:42::9:

sedoo burdayimda tablete uzun sure bakamiyorumm. ama sizi takip ediorumm,gozum ustunuzde:82:

fundosumm haklisinn:34: lizoocanin masallahi varr:23:

ben sosyalin yazdigi anda anlamistimm,cunku burada hassas kisiler belli:1: gerci onlarda gitti simdi.
ya kimse kusura bakmasinda bu kadar hassassan boyle forumlarda sennde seviyesni koruyacaksin herkese karsi,sanada ona gore muamele olacak:34: ben boyle seyleri kaldiramiyorum valla,lafimi ortaya koyarim hemen:9: sosyalim yinede buyukluk gosterdiii. bosuna sosyal reis demiyorummm:42::9:

sedoo burdayimda tablete uzun sure bakamiyorumm. ama sizi takip ediorumm,gozum ustunuzde:82:

fundosumm haklisinn:34: lizoocanin masallahi varr:23:

kızz senin bu tablet olayı da beni bitiriyor haa :1: hani millet anlatır ya ben ahmete hamileliğimde mutfaga giremezdim şunu yiyemezdim falann yıllar sonra biri sana cocuğuna hamileliğinde neler yaşadın die sorduklarında ben tablete bakamıodum diceksin :1::1::1: zamane anneleri şte naaparsınn :1:

kızz senin bu tablet olayı da beni bitiriyor haa :1: hani millet anlatır ya ben ahmete hamileliğimde mutfaga giremezdim şunu yiyemezdim falann yıllar sonra biri sana cocuğuna hamileliğinde neler yaşadın die sorduklarında ben tablete bakamıodum diceksin :1::1::1: zamane anneleri şte naaparsınn :1:

:60::60::60: ayy cok guldumm. yaa tablet kolay oluyor. anneme gelirkende cantama atiyorum:1: sizden kopmuyorummm:1: annemde kiziyorr şu aleti eline alma,cocuga zarari olacak diyoo

fundoşumm sende dayanıklı olursun bence

ahh yesinlerr senin o dilinii , bir eksiklik mutlaka oluyor

bende , sanaa, ayşeme ve lizimcana çıkarıyorum dil :76: :76: :76:
fundoşum hep sarıyor beni :29: :9:

ben unutmam lizimcann :9: hele ucunda fundoş varsaa :82:

sosyalcanı anlatabilirim geçen ay uzun süre regl olmadı , gününü bilmiyor mesela, 25 aralık olarak bir gün belirlemiş test yapmaya karar vermiş...:82:
hisseeet hadi balımm, tek mi çift mi, tek mi çift mi :9:

sana gülüyorummm özellikle var mı bi diyeceğin :1::1::1: Allah da seni güldürsün heppp hepinizii kığğğıızzzz
sosyalim şimdi bana bu ay ne önerirsin yani hangi harff :) malum çalışmalar bugün itabariyle başlıyorr :32::32::32:

harf değilde havhavla misyoner dicek oda t den verim alamadı çünkü :60:

kızzz tablet çok rahat ama bendede akşam evde dolaşıyo nereye gidersem :9: eşim çok kızıyo bırak şunu diye çokta oyalıyo iş güç kalıyo ama :26:

bütün türkiye öğrendi sen öğrenemedin demek ki :53::53::53:burada az mı canlı yayın yaptım hey gidi günler heeyy :9::9:

lizzo doğru sölüyo sosyal can canlı yayın yaptı sen nirlerdeydin :60: :60: :60:

gece yapmışsındır o zaman canlı yayını ben erkenden uyuyorum ki :17: kıızz ben neler kaçırmışım ne yayını yaptın sen naptınız siz bu t olayı ayşenur yöntemi falan ne diyo bunlar diyorum yoksaaaaa :9::9::9:

Back
X