• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

gece yapmışsındır o zaman canlı yayını ben erkenden uyuyorum ki :17: kıızz ben neler kaçırmışım ne yayını yaptın sen naptınız siz bu t olayı ayşenur yöntemi falan ne diyo bunlar diyorum yoksaaaaa :9::9::9:

sosyalcan kendisi açıklasın :9:

gece yapmışsındır o zaman canlı yayını ben erkenden uyuyorum ki :17: kıızz ben neler kaçırmışım ne yayını yaptın sen naptınız siz bu t olayı ayşenur yöntemi falan ne diyo bunlar diyorum yoksaaaaa :9::9::9:

yaaa aynen öyle canmm iyice sapıttı bunlar :52::52::52:

geçmişe dönün bize neeee sölemeyizzzz

ama bugün çalışacaklar var dicemde o konuya vakıf zaten değilmi yelom

lizooo sanada lazım değil artık :60:

kızzz demedimmi sana incir kürü kullanırsan hamiş kalcan içime hissediyorum diye :1: yalancı bide bişey demiyomuşum :1:
tamam hadi ağzımdan lafı aldınız benaydan da umutluyum oda hamişmiş gibi geliyo :1:

şuanda kaave falınıza bakabilirim yollayın resimleri kızlar :9::9:
bu ay fundoş ve benay hamile, bakalım tutcakmı bu ayki teorim de :1:

Kız bak bu yorumların etiketlenmeyi hakett inşAllah canım benim ağzından bal damlıyo.. Çok isterim çıkmasını..

Kız bana ne küsüyon ancak okudum :))) geldim bak küsme başkan hanım :1:

kızz senin bu tablet olayı da beni bitiriyor haa :1: hani millet anlatır ya ben ahmete hamileliğimde mutfaga giremezdim şunu yiyemezdim falann yıllar sonra biri sana cocuğuna hamileliğinde neler yaşadın die sorduklarında ben tablete bakamıodum diceksin :1::1::1: zamane anneleri şte naaparsınn :1:

:60: :60: :60: kopardın beni yaa serviste herkes bana sanırım deli demiştir :1: çok iyiydi :1:

ben kaçıom kızlar görüşürüz öpüldünüzzz merakımdan akşam girip öğrencem bu konuları hee :1::1:

şimdii ben biraz okudumm onu da anlatayım dicemm :9: ama olmazz sosyal , benay, fundoşş , yeliz , ve ayşe var bu işin içinde diye biliyorum, neleer konuşmuşlar neleeerr bir bilsenn ,sosyal reis koymuşlar adınıı :9: tablet elinde, eve gider gitmez sennnn :38:
:9::9:

Lizimcanımm dua et bunlar hamile:49: kalsınnn bu ay , yoksa rtük buraya da el koyacak canomm :60: :60:

Son düzenleme:
şimdii ben biraz okudumm onu da anlatayım dicemm :9: ama olmazz sosyal , benay, fundoşş , yeliz , ve ayşe var bu işin içinde diye biliyorum, neleer konuşmuşlar neleeerr bir bilsenn ,sosyal reis koymuşlar adınıı :9: tablet elinde, eve gider gitmez sennnn :38:

Lizimcanımm dua et bunlar hamile:49: kalsınnn bu ay , yoksa rtük buraya da el koyacak canomm :60: :60:

hehehehehheh ben hele nerdeyse kaçırıyodum kızzz gülmektennnn
çok komik bi akşamdı benim kociş uyuyakaldı ben krize girmişim noluyo yaaa diyo ikide bir dönüp :60:

:60: :60: rtükün cezası sosyale :1:

Almış eline tableti ohhh.. Bizede izlemek düştü en komiğinden :1:
Sosyal bu ay prime timeda birinci oldu :1: bebek doğumunu o şekilde bekliyoruz artık

Son düzenleme:

evet canmm şu yum. günleri dee tutsaydı da aynı zamanlarda çalışıyo olsaydıkk :1::1: gecen hafta ben beklemedeydim siz erkenden kaçıyodunuz akşamm benim koca erken yattığı için mecbur ben de erken kaçıcamm her şey bebek için sonuçtaa :23::23::23::23:

ayyy şehit olan pilota çok üzüldüm kızlar ne kadar genç yeni evlenmiş ne kadar hoş bi çift ama :5:

ben sosyalin yazdigi anda anlamistimm,cunku burada hassas kisiler belli:1: gerci onlarda gitti simdi.
ya kimse kusura bakmasinda bu kadar hassassan boyle forumlarda sennde seviyesni koruyacaksin herkese karsi,sanada ona gore muamele olacak:34: ben boyle seyleri kaldiramiyorum valla,lafimi ortaya koyarim hemen:9: sosyalim yinede buyukluk gosterdiii. bosuna sosyal reis demiyorummm:42::9:

sedoo burdayimda tablete uzun sure bakamiyorumm. ama sizi takip ediorumm,gozum ustunuzde:82:

fundosumm haklisinn:34: lizoocanin masallahi varr:23:

oyy oyy oyy temiz kalpli arkadaşım benimmm:29: , tşk ederim canım, burda her şeyi paylaşıyoruz sabahtan akşama kadar birbirimize bat sorup duralım ne kadar sıkıcı :20::9:

sana gülüyorummm özellikle var mı bi diyeceğin :1::1::1: Allah da seni güldürsün heppp hepinizii kığğğıızzzz
sosyalim şimdi bana bu ay ne önerirsin yani hangi harff :) malum çalışmalar bugün itabariyle başlıyorr :32::32::32:

hepimiz gülelim inşallah canım benimmm, bu ay bir şey önermeyeceğim ben alfabenin başından başlayacağım,ona göre gelecek ay hangisinde tutarsa o zaman sana önereceğim:9:

:60::60::60: ayy cok guldumm. yaa tablet kolay oluyor. anneme gelirkende cantama atiyorum:1: sizden kopmuyorummm:1: annemde kiziyorr şu aleti eline alma,cocuga zarari olacak diyoo

bende bi türlü kopamıyorum buradan :44:

fundoşumm sende dayanıklı olursun bence

ahh yesinlerr senin o dilinii , bir eksiklik mutlaka oluyor

bende , sanaa, ayşeme ve lizimcana çıkarıyorum dil :76: :76: :76:
fundoşum hep sarıyor beni :29: :9:

ben unutmam lizimcann :9: hele ucunda fundoş varsaa :82:

sosyalcanı anlatabilirim geçen ay uzun süre regl olmadı , gününü bilmiyor mesela, 25 aralık olarak bir gün belirlemiş test yapmaya karar vermiş...:82:
hisseeet hadi balımm, tek mi çift mi, tek mi çift mi :9:

:53: şoklar içerisindeyim, kığıızzz herşeyi biliyorrr :9:

bizim ne zaman ne yapacağımız belli olmuyor bi bakıyorsun coşmuşuz :52:

sosyalcan kendisi açıklasın :9:

basın toplantısı yapacağım yakında zaten :9:

yelizcim anlatsın bencede ona ben herşeyi ayrıntılı anlattım :9:

Kız bak bu yorumların etiketlenmeyi hakett inşAllah canım benim ağzından bal damlıyo.. Çok isterim çıkmasını..

Kız bana ne küsüyon ancak okudum :))) geldim bak küsme başkan hanım :1:

:60: :60: :60: kopardın beni yaa serviste herkes bana sanırım deli demiştir :1: çok iyiydi :1:

:29: küser miyim ben hiç sizeee

rtük müü :53:

:60: :60: rtükün cezası sosyale :1:

Almış eline tableti ohhh.. Bizede izlemek düştü en komiğinden :1:
Sosyal bu ay prime timeda birinci oldu :1: bebek doğumunu o şekilde bekliyoruz artık

ama hala beni takip edemeyenler var gerçekten çok kırıldım :63: :9:

:9::9: cadısınız hepiniiz :9::10:
sosyalin cezası 9 ay regl olmasınn :16:

ağzına sağlık inşallah kimse olmasın, çamaşırda kırmızıyı doğumdan sonra görelim inşallah :16:

boyle cezaya can kurbann:21:
bugun sizi ozledimm yaa:14: nee muhabbetler donmus yinee:43:

biz yokuz diye çok kaynatmışlar ayşemmm :25:

ayyy şehit olan pilota çok üzüldüm kızlar ne kadar genç yeni evlenmiş ne kadar hoş bi çift ama :5:

ben şimdi izliyorum ya, yazık gerçekten, Rabbim kimseye vermesin :25:

Hey kizlar muhabbet supermis, yarin kan testine gidiyorum, bakalima nolckkkk, ona gore listeye beni de alin :1::5::55::44::33:

hamile olmasanda katılabilirsin, biz burada yazışıyoruz hamile kalmaya çalışıyoruz sonra, hamişlerimizde var çok tatlılar :16:

Back
X