• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Slm şekerleeerr nasilsiniz bakalim neler neler konusulmus meger biz calisirken benim karsi komsu beni deli etti arkadasim apartmanin onunde beklerken yanindan gecerken durmus cok kilo aldi evleneli hamile mi demis hic tanimiyo kizi bide manyak sadece bizim eve girer cikarken görüyo deli kadin

Benim karsi komsuda problemli cok cahilll annemler kirk yilda bir gelir hemen acar kapiyi ben gorusmeden daha ugrarim diyo hemen damliyo gitmiyo
cokta farkli yapidayiz cok densiz cok yagciii

Sali yumurtlamissam cikmszmikiii sabaha kizzz:17:

Benim karsi komsuda problemli cok cahilll annemler kirk yilda bir gelir hemen acar kapiyi ben gorusmeden daha ugrarim diyo hemen damliyo gitmiyo

en erken cuma öğrenirsin kuzum ,o da şansın yaver giderse :6: normalde en erken yumurtlama gününden 10 gün sonra öğrenirsin :34:

Hoşgeldin daisydt ;)
Takılma canım millet bizlerin dopurmasına takmış ne yapacaklarsa

Fundacım sorma yaa bende utanıyorum kendimden.. Hafta sonu bi yere gideceksem makyajsız çıkmam ki bi tonda para saydım anam yapsana işe giderken kalkıp.. Geçen gün ne hikmet şu bb kremlerden sürdüm millet sen makyaj mı yaptın diye dalga geçti :9:

Sosyal valla şimdide eczaneden sarımsaklı şampuan aldım içene de kattım çam terebentini onu kullanıyorum saçlarımda azaldı dökülme :1:

Ayy evet yaa biz merdivenden cikarken kapiyi aciyo bakiyo evfen cikarken yine ayni bi 10 gun bekle bence cnmpersembe yada cuma bak

Hoşgeldin daisydt ;)

Fundacım sorma yaa bende utanıyorum kendimden.. Hafta sonu bi yere gideceksem makyajsız çıkmam ki bi tonda para saydım anam yapsana işe giderken kalkıp.. Geçen gün ne hikmet şu bb kremlerden sürdüm millet sen makyaj mı yaptın diye dalga geçti :9:

Sosyal valla şimdide eczaneden sarımsaklı şampuan aldım içene de kattım çam terebentini onu kullanıyorum saçlarımda azaldı dökülme :1:

benoşumm hemen bırak o şampuanı ciddi şekilde tüylenme yapıyor yüzde :53:

Bismillah funda du bi.. Sen herhalde bat gelmeden 3 tane testi devircen gibi..

Kızlar sizin gene komşunuz var anam.. Benim oda yok ya :) karşı komşu genç gibi karılı kocalı selamsızlar. Baktık öleler artık bizde vermiyoruz selam :9:

Hoşgeldin daisydt ;)

Hoşbuldum hayatim normalde takilmiyorum da gelene gecene sorulur mu öyle yaa ayip

Yaaa :( onu düşünmedimde değil hani ama yıkarken yüzüme dikkat ederek yapıyorum şimdilik bişi yok bak korkuttun beni 😭

tecrübeyle sabit olduğu için yazdım kuzum, halamın gelininde gördüm çünkü, ben kullanma derim ama yinede sen bilirsin, 2 günde bi yıkarsın ama, en azından için rahat olur :34:

Hoşgeldin daisydt ;)

Bismillah funda du bi.. Sen herhalde bat gelmeden 3 tane testi devircen gibi..

Kızlar sizin gene komşunuz var anam.. Benim oda yok ya :) karşı komşu genç gibi karılı kocalı selamsızlar. Baktık öleler artık bizde vermiyoruz selam :9:

Aynen ssac topla cik cek kotu git isimi bahane ediyom:1:
kiz kullanmaaa hicbiseyde benimde coook dokuluyo yok cozum gecici var sonra yine ayni
hc samouan bak kullandim hsh tamamdedim oda civitti
tamamyapmiyorum yaaa test mest
ayyy suratsizlar cok ole hodukler yaaa gunaydin bile demezler

Hoşbuldum hayatim normalde takilmiyorum da gelene gecene sorulur mu öyle yaa ayip

İnsan kişilikleri canım herkes bir olmuyo malesf..

tecrübeyle sabit olduğu için yazdım kuzum, halamın gelininde gördüm çünkü, ben kullanma derim ama yinede sen bilirsin, 2 günde bi yıkarsın ama, en azından için rahat olur :34:

Yok ben duyunca rahat edemiyim hiç Allah korusun.. Yarın gidiyim başka bişi alayım da kocamda yakında beni vuracak galiba :)

hayırlısı :9:

kız ben yapmadım t falan :9::9::9:

Biliyorum canım.. T senle bi anlam kazandı ya.. sonuçta Yayını sen açtın :9:

Son düzenleme:
Kızlar sizin gönlünüzden geçen bebk cinsiyeti nedir acaba merak ettim?

Tabiki önce hepimiz için sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bi bebiş ama habi kalpten geçende vardır mutlaka

İnsan kişilikleri canım herkes bir olmuyo malesf..

Yok ben duyunca rahat edemiyim hiç Allah korusun.. Yarın gidiyim başka bişi alayım da kocamda yakında beni vuracak galiba :)

Biliyorum canım.. T senle bi anlam kazandı ya.. sonuçta Yayını sen açtın :9:

TDK ya başvurup T harfini alfabemizden kaldırmalarını istesem bana ne derler acaba, küçük t kalabilir diyeyim ama büyük t yi lütfen kaldıralım :52::52::52:

Back
X