• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlarr...

Halay çekerek giriş yapmak isterdim ama malesef bu ayda fos çıktı :43::43::43:

o kadar üzüldüm ki anlatamam.. ilk defa bu ay başka bişiler yaşadım belirti anlamında, ilk defa bu ay daha bi umutlandım, ilk defa bu ay silikte olsa çizgi çıkacak sanmıştım ki yanılmışım :14:

Eşimde çok üzüldü sabah..

Elbetteki kısmet, hakkımızda hayırlısı ama ne bilim içim bu ay acıdı nedense.. giden aylarda hiç bu kadar olmamıştı, yapıyordum test çıkmıyordu amaaaannn diyip konuyu kapatıyordum ama bu sefer nedense içim acıdı ilk defa :14:

Rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin İnşAllah hepimize..

Artık benden umut yok.. sıradaki kızların haberlerini 4 gözle bekliyoruz artık..

3 büyüklerden biri küme düştü :1:

canımmmm:16:söyle bitanem

Oy oyyyy :54:

Günaydın kızlarr...

o kadar üzüldüm ki anlatamam.. ilk defa bu ay başka bişiler yaşadım belirti anlamında, ilk defa bu ay daha bi umutlandım, ilk defa bu ay silikte olsa çizgi çıkacak sanmıştım ki yanılmışım :14:

Elbetteki kısmet, hakkımızda hayırlısı ama ne bilim içim bu ay acıdı nedense.. giden aylarda hiç bu kadar olmamıştı, yapıyordum test çıkmıyordu amaaaannn diyip konuyu kapatıyordum ama bu sefer nedense içim acıdı ilk defa :14:

Artık benden umut yok.. sıradaki kızların haberlerini 4 gözle bekliyoruz artık..

Günaydın canım.. Bu ay umut yok ama umut hep var.. Çalışmalara devam.. Ben de 2. adetimi bekliyorum ki başlim.. Daha ilk adetimi bile olmadım :)

Günaydın kızlarr...

canım benim çok üzüldüm, bizde mi acaba bu kadar üzülmene sebep olduk diye düşündüm , hayırlısı olsun, vaktı saati değil demek ki, gelecek döngün sana bebek getirsin canım

kız bide yazıyı yukarıdan aşağı hüzünlü bi şekilde okudum aşağıda kahkahayı bastım :9:

Günaydın kızlarr...

günaydınn canıımmm hayırlısı olsun, üzülme lütfen, tam gaz çalışmalara devam :16: bebişin güzel annesiii miniğinde geleceği o günü sabırsızlıkla bekliyordur :1:

canım benim çok üzüldüm, bizde mi acaba bu kadar üzülmene sebep olduk diye düşündüm , hayırlısı olsun, vaktı saati değil demek ki, gelecek döngün sana bebek getirsin canım

kız bide yazıyı yukarıdan aşağı hüzünlü bi şekilde okudum aşağıda kahkahayı bastım :9:

günaydın canımm :16:

herkeseee günaydınnn kızlaaarr :16::16::16::16: :29::29::29::29:

:49::49::49::49::49::49::49::49:

nasılsın canımm , 25 aralıkta test yapıyorsun dimiii :9:

çift çizgili testler diliyorum hepinizee , ayy ben sizden sabırsızımm, :49::49::49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

halay çekmeyi özledimm ama gerçekte dee özledimm ya :9:

arkadaş ne hafıza var beee, sedoşum ben unutursam sen hatırlatırsın artık :9:

sağol canım, geçen ay ne güzel sizlerin hamişlik haberi ile coşmuştuk bu ay biraz sakinlik var sanırım başlığımızda :25:

arkadaş ne hafıza var beee, sedoşum ben unutursam sen hatırlatırsın artık :9:

sağol canım, geçen ay ne güzel sizlerin hamişlik haberi ile coşmuştuk bu ay biraz sakinlik var sanırım başlığımızda :25:

:9::9: hatırlatırım

daha durr sosyalcanımm yeni başlıyor bu ay keşke benaycannla açılışı yapsaydık, hayırlısı olsun

kız geçen komik bir şey yaptım sonrada kendime güldümm :1: ( senin yaptığın listede ) gözümü kapatıp isimleriniz arasında , fareyi salladım ok hangisinin üstüne gelirse o hamile dedimm :9: senin isiminde durdu :60: bide daisyt de durdu... :60: :60:

:9::9: hatırlatırım

daha durr sosyalcanımm yeni başlıyor bu ay keşke benaycannla açılışı yapsaydık, hayırlısı olsun

kız geçen komik bir şey yaptım sonrada kendime güldümm :1: ( senin yaptığın listede ) gözümü kapatıp isimleriniz arasında , fareyi salladım ok hangisinin üstüne gelirse o hamile dedimm :9: senin isiminde durdu :60: bide daisyt de durdu... :60: :60:

ayy ben böyle totemlere inanırım biliyor musun , dur bakalım tutacak mı, eğer tutarsa her 5 günde bi tahmin isteriz artık :9:

ayy ben böyle totemlere inanırım biliyor musun , dur bakalım tutacak mı, eğer tutarsa her 5 günde bi tahmin isteriz artık :9:

tutarr inşallahhh , sonra devam edersek çakılırız bir gün bütün karizma gider o zaman :9::9:

fundoşun ismine de getirmek için çok uğraştıımm :30:

ayşcann geldii yazar diye bekledimm uçtu gittiii :25: günaydınnn canımm inşallah iyisindiir
benim sol kasığımda iğne batıyor gibi bir sızı oluyor geçiyor , çok gazım da var :17: acaba ondan mı diyorum
sende de oldu mu canomm

liziimmm günaydınn canımm:3:
bu söylediğim sende de oldu mu canımm

tutarr inşallahhh , sonra devam edersek çakılırız bir gün bütün karizma gider o zaman :9::9:

fundoşun ismine de getirmek için çok uğraştıımm :30:

ayşcann geldii yazar diye bekledimm uçtu gittiii :25: günaydınnn canımm inşallah iyisindiir
benim sol kasığımda iğne batıyor gibi bir sızı oluyor geçiyor , çok gazım da var :17: acaba ondan mı diyorum
sende de oldu mu canomm

liziimmm günaydınn canımm:3:
bu söylediğim sende de oldu mu canımm

hamişlerin hisleri kuvvetli olur derler, karizmayı çizdirmeyiz evvel Allah :29:

ayşecanı bebişi çok yoruyor ondan gelemiyor, bi de ekrana bakamıyormuş, bi kurtulsaydı şu bulantıdan
lizocanda çok yoğun ondan yazamıyor:6:

Arkdaşlar günaydın:16:..sosyalcim sende varmı belirtiler :40:arkadaşlr birde birşey sorucam listede ben varmıyım birde bu liste hangi sayfada :34:

işte şimdi kalbimi ortadan kırdın:25:

aşk olsun sen bana benide listeye ekleyin demedin mi, bende ekledim sana yazmadım mı:25:

ilk sayfada canım :34:

belirti olarak sağ kasığımda hafif vurmalar var o kadar başkada bir şey yok:9:

Back
X