• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yokkk abim gibi severim burda en sevdiğim kişidir anlayışlı düşünceli :16:
peki ayşenurum pek gerçek gelmedi ama baksana sedomun toteminde bile yokum :5:
çok duygusalım adet yakınlaşınca böle oluyom demek gelcek :5: ama hiçççbi belirti yokkk

ne güzell iştee öyle birinin olması , söyle ona ısıtıcı aldırsın sana madem şeff :16:

kızz funda o regl dönemlerin de , bende öyle çok duygusal oluyorum ve bütün herkese itici bakıyorum, kendime bile sinir oluyorum :9:

ne güzell iştee öyle birinin olması , söyle ona ısıtıcı aldırsın sana madem şeff :16:

kızz funda o regl dönemlerin de , bende öyle çok duygusal oluyorum ve bütün herkese itici bakıyorum, kendime bile sinir oluyorum :9:

ama bunlar aile pintilikte aynılar kızzzz :9::9: bide en küçükleri sesi çıkmıyo hiçbişeye ezdiriyo kendini hep :9: arabada yakıyo çok klimayı kendide üşüyo diye

ayyyy sorma nasıl takıyorum herşeyi kızıyorum aynen kendimede sinir oluyorum offf batıyo herşey batıyooo :47:
bak bende başladı demekki geliyo benim, senin oldumu bu ay böle her zamanki gibi

ama bunlar aile pintilikte aynılar kızzzz :9::9: bide en küçükleri sesi çıkmıyo hiçbişeye ezdiriyo kendini hep :9: arabada yakıyo çok klimayı kendide üşüyo diye

ayyyy sorma nasıl takıyorum herşeyi kızıyorum aynen kendimede sinir oluyorum offf batıyo herşey batıyooo :47:
bak bende başladı demekki geliyo benim, senin oldumu bu ay böle her zamanki gibi

olmaz mıı canıımm hemde nasılll ağrıları da siniri de aynıydı ve hala oluyor sinirin devam etmesi beni yıpratıyor :50:

olmadık konuları gün yüzüne çıkarıyorum :26:

o zaman sevme o adamı boşver :9:

olmaz mıı canıımm hemde nasılll ağrıları da siniri de aynıydı ve hala oluyor sinirin devam etmesi beni yıpratıyor :50:

olmadık konuları gün yüzüne çıkarıyorum :26:

o zaman sevme o adamı boşver :9:

yaaaa :53: çok kötü o haller offfffffffff

:9:
hoş geldin canımm benim yerime de uyu dinlen :16: biraz önce bende uyukluyordum burada :9:

c.tesi senin halayını çekmek istiyorum fundoşş , fırtına öncesi sessizlik var bu topikte ama bebek fırtınasıı esecek inşallahhh :16:

inşallah öledirrrr test yapasım var çok fena :9::9:

iş yerinde netim gitti sinir oldum :47: eve geldim şimdi burdan yazayım dedim mutfağa gitmeden, gerçi yemeğimi öğle arası yapmıştım yanına pilav yapacam sadece :29:

bu fettan bakışları hiç beğenmedim :9: öylesine sordum kızzz, daha önce bende olup olmadığına hiç dikkat etmedimde :24:

ben çok halsiz oluyorum evde iş yapamıyorum aynen burdada çokkkkkkkk sinirli oluyorum
dövesim geliyo herkesiiiii itici geliyo kime baksam :9:

ben az biraz gergin oluyorum o kadari öyle şiddete falan başvurmaya çaışmıyorum :9:

inşallahhh şimdi hangi gün senin reglin 24 aralık mı

iş yerinde netim gitti sinir oldum :47: eve geldim şimdi burdan yazayım dedim mutfağa gitmeden, gerçi yemeğimi öğle arası yapmıştım yanına pilav yapacam sadece :29:

bu fettan bakışları hiç beğenmedim :9: öylesine sordum kızzz, daha önce bende olup olmadığına hiç dikkat etmedimde :24:

ben az biraz gergin oluyorum o kadari öyle şiddete falan başvurmaya çaışmıyorum :9:

evetttt hepte beklenen tarihte geliyo şaşmaz
buna göre 11 aralık çarşamba yumurtladım :9:

evemi geldinnnnnnnnnn işe bak yaa kebappppp
yemek yaptın pilavmı yapacan :53:
biz 21:00 de anca pişiriyoz yemeği :9:
ben yakıp yıkıyom etrafıo esip gürlüyom hiç öle sakin geçiremiyom :9:
ve çok iştahlı oluyorum herşeyi yemek istiyom:125:

Benimki bugun erken geldii ben de yemek yapiorum canlarr siz kaynatin ben arada katilirim :)
Kiz fundoşş sık dişinii siz benden daha deneyimlisiniz aslinda daha sabirli olmaniz lazimm su testlere de fazla guvenmeyinn kan testiiiii :1:

Benimki bugun erken geldii ben de yemek yapiorum canlarr siz kaynatin ben arada katilirim :)
Kiz fundoşş sık dişinii siz benden daha deneyimlisiniz aslinda daha sabirli olmaniz lazimm su testlere de fazla guvenmeyinn kan testiiiii :1:

yaşın 31 olsun 3 yılı devir evlilikte 1 yıldır miniğin gelmesin sabrı görürüm sendee :34:
ben kaçtımmm kızlarrrrrrrr :54:

yaşın 31 olsun 3 yılı devir evlilikte 1 yıldır miniğin gelmesin sabrı görürüm sendee :34:

Ben o anlamda demedimm cicimm hani testi erkenden yapmayinn gidin kan testi yapin adet gununuz gelince diye dedim.Ne bileyimm
Ben idrar testlerine hic guvenmiyorummm :47:

evetttt hepte beklenen tarihte geliyo şaşmaz
buna göre 11 aralık çarşamba yumurtladım :9:

evemi geldinnnnnnnnnn işe bak yaa kebappppp
yemek yaptın pilavmı yapacan :53:
biz 21:00 de anca pişiriyoz yemeği :9:
ben yakıp yıkıyom etrafıo esip gürlüyom hiç öle sakin geçiremiyom :9:
ve çok iştahlı oluyorum herşeyi yemek istiyom:125:

12-1 arası tatil ya düdüklüye bir şeyler koyuyorum yanınada pilav ne yapalım öyle mükellef sofra hazırlayamıyoruz biz:9:
inşallah cumartesi çizgiyi görürsünde yemeklerini sabah 9 da yaparsın:9:

kuzum kıyamam sana az kaldı çok az kaldı bebeğin gelecek , burayı yıkacağız sen o haberle geldiğind:16:e

Ben o anlamda demedimm cicimm hani testi erkenden yapmayinn gidin kan testi yapin adet gununuz gelince diye dedim.Ne bileyimm
Ben idrar testlerine hic guvenmiyorummm :47:

senin ki kötü bir tecrübeydi kabul ediyorum:9: ama hep öyle olacak diye bir şey yok bak ben bugün yaptım çarşaf gibi bembeyazdı mesela :53::9:

Back
X