• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sorumsuz ve eski arkadaşlarım müjdem var sizlereeee :1::1: tüp bebeğim benimle artık hamileyim kızlar hamdolsun bugün sabah idrarda sonrada kanda gördük gebeliği.inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gider.hayal gibi geliyor ama oldu işte.çok şükür umudunuzu kaybetmeyin hepinizi seviyorum :)))

sorumsuz ve eski arkadaşlarım müjdem var sizlereeee :1::1: tüp bebeğim benimle artık hamileyim kızlar hamdolsun bugün sabah idrarda sonrada kanda gördük gebeliği.inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gider.hayal gibi geliyor ama oldu işte.çok şükür umudunuzu kaybetmeyin hepinizi seviyorum :)))

rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:16:

Tebrik ederimmmmm Rabbim sagsalim kucagaklarimiza almayida nasib etsin hayal gibi olsada Hamd olsun cok guzel bir duygudur darisi burda isteyen herkesin basina aminnn

Evlilik ne zormuss
Agladiginda seninle inatlasmak yerine ici parcalanip gelip gonlunu alacak kimsenin olmamasi
Ewe geldiginde ayaklarini uzatip dinlenememen
Annemi ozledimm babami ozledimmm
Yemek yemeyi unutup yigenimle deli gibi kosturup simarmayi saatler sonra ac oldugumu hatirlamayi ozledim
Babamin kusmeyim diye alisveris sozu vermesini bile ozledimm
Cok zormus odaya kapandiginda uzulen birinin olmamasii:14:
Allahimm nasil mutsuzum nasil yalnizim suan:14:
Ayni kandan olmadigimiz icinmi ici sizlamiyo simdi kocamin
Bu kiz odaya kapandi ne yapiyo diye merak etmyomu hic:14:

Gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Evlilik ne zormuss
Agladiginda seninle inatlasmak yerine ici parcalanip gelip gonlunu alacak kimsenin olmamasi
Yemek yemeyi unutup yigenimle deli gibi kosturup simarmayi saatler sonra ac oldugumu hatirlamayi ozledim

bizde biraz önce kapıştık, ben gündüz işte çalışıyorum, akşama geliyorum yemek yapıyorum koştur koştur, sehpada tabak istediğimde sorun oluyor :14:

aynende öyle aynı kandan olması lazım içinin sızlaması için, ya karşımda diye ağlayamıyorumda , ne yaptın bana lizocan :43:

Canım tebrik ederim.. Çok güzel bi haber bu.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. Darısıda bize inşAllah..

hu huuu kimse yok mu kığğızzzlarrrr :52::52::52:

Ben geldim canım :9:

Evlilik ne zormuss

Kuzum ne oldu böle.. Seni neden bu kadar üzdü hele de böle bi durumda..
Bu kocaları eşşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım.. Fayda edermi bilmem ama.. Lütfen ağlama.. Yazarak paylaş belki rahatlarsın.. Hepimiz yaşıyoruz böle şeyler

Evlilik ne zormuss

Naaptin yavrum sen yaa ne bu karamsarlikk.Ozleme kısmina ben de katiliyorumm evet haksizlik gibi geliyor uzak kalmak aileye kardeslere vs ama guzel taraflari da var canm.Evet kocanla inatlastiktan sonra ne olursa olsun geri adim atmiyorlar ben bunun degismesini umuyordum ama dogru olan degismeyecegini kabul edip kendini bu duruma sokmamaya calisacaksinn cunku iş beklemeye gelince bizimkiler de beklentileri karşilamiyor maaleseff oyuzdenn işleri bu aşmaya gelmeden coz yada sonlandir yoksa bak sonra uzulen sen oluyorsun ve ailen ust katta bile olsa yalnizsin canm evlendikten sonra sadece kocan varr bunu unutma

Kesinlikle yelize katılıyorum üst kattada olsa yalnızsın.. Onlar üzülmesin diye bu seferde onlarla paylaşmıyorsun.. Şahsen benim öle oluyo.. Ailem şehir dışında.. Ayda bir iki ayda bir görüyorum ve gerçekten başka bişi anne baba kardeş :14:

Evlilik ne zormuss

Cunkuu bazi şeylerr erkeklerde sen kendini odaya da kapatsann aclik grevine de girsenn degismeyecekk.Ben biri bin edenlerdenimm ve duşunuyorum bebegim olursa ve ben herseye boyle takilip (tamamen hakli oldugum halde) kendimi her seferinde beni biraz anlasin diye yirtinip kendimi yipratirsam ne olucak?kendi beynim yetmiyomuş gibi bebegim zarar gorecek.Ve senin bebegini dusunmen lazimm onu herseyden izole etmen lazimm senin yasadigin hersey ona yansiyor oyizden umursamamayi ogren biran once.Karsidakini degistirmek icin verdigin caba ve yasadigin stres inan ki bosuna cunku degismiyorlar.oyuzden sorun neyse o sorunu yaratacak durumu ortadan kaldir kendi aleyhine bile olsa.cunku karsindaki anlamazsa her seferinde daha cok yipranirsin ve SENİN OYLE Bİ LUKSUN YOK bebegin oldugu icinnn doverim haaaa kendine gellll :20::20::20: :1:

Kesinlikle yelize katılıyorum üst kattada olsa yalnızsın.. Onlar üzülmesin diye bu seferde onlarla paylaşmıyorsun.. Şahsen benim öle oluyo.. Ailem şehir dışında.. Ayda bir iki ayda bir görüyorum ve gerçekten başka bişi anne baba kardeş :14:

Evet baska :14: ayy ben fena oldum yaa zaten evli olan diger kardesim şuanda evdee beni ariyolar keske sen de olsaydin diye zaten canim burnumda doluyum dagilin uleyyynnn aglicammmm :14:

Hastaydiya bikacgundur bugun ise gitmedi.
Ben isten cikinca market alisverisi yaptik.
Eve geldik direk kanepeye yatti neyse dedim.
Gittim posetleri bosaltip yerlestirdim mutfagi topladim koca tepsileri ustuse bulasik makinesine doldurmus onlari bosaltip yikadim.
Tavuk cigeri almistik onu temizledim dogradim.
Gittim yanina ben hic pisirmedim nasil yapiliyoki dedim
Kac saattir daha yapamadinmi dedi bana:14:
Alindimm uzuldum cok aciktiysan yardim etseydin dedim gittim ekmek arasi bisiyler yaptim kendime cigeride uydurdum pisirdim gelmiş kendi kendine konusuyo
Insallah sende benim gibi olursun, insallah bana muhtac olursun...
Attim herseyi girdim odaya kitledim kapiyi agliyorum, umrunda bile degilim
Ben ne dedimki bebegimle onun gibi hasta olayim diye beddua ediyo bana :14:

Hastaydiya bikacgundur bugun ise gitmedi.
Ben isten cikinca market alisverisi yaptik.
Eve geldik direk kanepeye yatti neyse dedim.
Gittim posetleri bosaltip yerlestirdim mutfagi topladim koca tepsileri ustuse bulasik makinesine doldurmus onlari bosaltip yikadim.
Tavuk cigeri almistik onu temizledim dogradim.
Gittim yanina ben hic pisirmedim nasil yapiliyoki dedim
Kac saattir daha yapamadinmi dedi bana:14:
Alindimm uzuldum cok aciktiysan yardim etseydin dedim gittim ekmek arasi bisiyler yaptim kendime cigeride uydurdum pisirdim gelmiş kendi kendine konusuyo
Insallah sende benim gibi olursun, insallah bana muhtac olursun...
Attim herseyi girdim odaya kitledim kapiyi agliyorum, umrunda bile degilim
Ben ne dedimki bebegimle onun gibi hasta olayim diye beddua ediyo bana :14:

tamam kuzum çok üzülme sen hamişsin, hatasını görürse gelir özür diler, hadi sil gözyaşlarını sakinleş biraz

Kıyamam yaaa :14: :14:

Hastasın madem hasta gibi davran.. Öle yattığın yerdn ahkam kesmek kokay.. Hasta olunca bunlara ayrı bi hal oluyo.. Analarının yanında zerre bu kadr ilgi bile görmemişlerdir.. Gelmiş eşine bağrınıyo..
Beddua kısmına takılma canım.. Nasılsa geri ona dönecektir emin ol sana böle dediği için.. Sen ki bebeğiniz için uğraşıyorsun onun yaptığına bak.. Kalsın tek başına.. Gör bak anlayacak hatasını ama seni üzmüş oldu anlasa ne değişecek.. Sakın üzülme bunun için.. Bizlerin hep ağladığı yanına kar kalıyo çünkü.. Sen bebeğini düşün.. Annesi var onun yanıda.. Annesi korur onu. Babası öle üzmek içşn elinden geleni yapsın.. Sen sakın üzülme ki daha çok pişman olsun. Trip at konuşma ama sakın ağlama canım..

İnan bana sen kadar üzüldüm bu duruma :14:

sosyalim birden dan diye daldım konuya ama ay dayanamadım yaaaaaaaa bende ağlamak üzereyim zaten sizin yazdıklarınız bile yetiyor banaaaaaa:14:hamile olan arkadaşım boşver erkekler bizler gibi kibar ve ince düşünemezler yazık sana da bebişine de boşver canım takma kafana:16:

sosyalim birden dan diye daldım konuya ama ay dayanamadım yaaaaaaaa bende ağlamak üzereyim zaten sizin yazdıklarınız bile yetiyor banaaaaaa:14:hamile olan arkadaşım boşver erkekler bizler gibi kibar ve ince düşünemezler yazık sana da bebişine de boşver canım takma kafana:16:

dal kuzum dal zaten bu kocaların yaptığını kimse yapmıyor bizlere :47:

Aynen sosyal onlar yapıyo bi tek..

Bi arkadaşım vardı nişanlı iken val evlenme boşver evlenip napacan yaşa hayatını bak benim şimdiki aklım olsa evlenmezdim derdi.

Çok şükür çok abartı sorunlarım yok ama bazen çok haklı buluyorum.. Onlarsızda hayat oluyo yani.. (Bebek kısmı hariç)

Back
X