• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Son düzenleme:
aradığım cevap bu değil :26: bu arada maşallah, çok dillendirme bu işi:nazar:

aradığım cevap bu, sağol fundoşum :29:

görüşürüz fundoşşş

Çok dillendirme kısmını anlayamadım canım..
Neyi kast ettiğini anlayamadım galiba.

Belirti anlamında dedim ama günler öncesinden göğüslerim ağrır.. Adet olduğum gün karnım ağrır.. Hemde felakettt..

Çok dillendirme kısmını anlayamadım canım..
Neyi kast ettiğini anlayamadım galiba.

Belirti anlamında dedim ama günler öncesinden göğüslerim ağrır.. Adet olduğum gün karnım ağrır.. Hemde felakettt..

hımm anladım canım, yani ben çok söyleme nazar falan olur diye söyledim, dedin ya ağrımaz diye ben hiç ağrımaz zannettim, benimde mesela adetten 5 gün önce başlardı ağrısı 6 günde adetim sürüyor toplamda 11 gün falan ağrı çekiyordum, hele adetin 1 ve 2. günü resmen ölüyorum,kürtajdan sonra adetimden önce ağrım falan olmuyor, ama adet günlerim tabi ki yine sancılı geçiyor

Hımm anladım canım.. Bende gnler öncesi diye ağrımaz dedim ki nazar değmesin karnım ağrımaz.. Benimde ilk gün felaket bir ağrım olur ilaçsız geçmiyo ikinci gün de ağrır. Benim adet sürecim uzun 7 günden aşağı olmaz :9:

Ne güzell.. Ben o tarz film sevmiyorum bugün evdeydim ya bende niyet ettim nasılsa uyumamda gayet dinlenmiş vaziyetteyim ama bu kezde güzel film bulamadım :9:

Hımm anladım canım.. Bende gnler öncesi diye ağrımaz dedim ki nazar değmesin karnım ağrımaz.. Benimde ilk gün felaket bir ağrım olur ilaçsız geçmiyo ikinci gün de ağrır. Benim adet sürecim uzun 7 günden aşağı olmaz :9:

Ne güzell.. Ben o tarz film sevmiyorum bugün evdeydim ya bende niyet ettim nasılsa uyumamda gayet dinlenmiş vaziyetteyim ama bu kezde güzel film bulamadım :9:

sürgün diye bi film giriyor bu akşam sanırım vizyona, bütün eleştirmenler övüyor, dram seviyorsanız deneyebilirsiniz

Bence güzel canım.. Sonuçta kullanılır bişi bana gelse hayır demem :))) yemek yaparken bütün çatal kaşıklar çıkıyo bende çok kirletiyorum :))

Bence güzel canım.. Sonuçta kullanılır bişi bana gelse hayır demem :))) yemek yaparken bütün çatal kaşıklar çıkıyo bende çok kirletiyorum :))
fiyatıda uygun 30 tl falan, sanırım bana borcam getirmişlerdi, bende bunu götüreyim dedim, beğendiğine sevindim :29:

sinema olarak bide bu işte bi yalnızlık var onuda övüyorlar :44:

benimki bu tür film sevmediği için gidemiyoruz :9:

Ayyy borcamdan iyi boşver ;)
Düşünmüş olman yeter.. Daha bana gelmeyen akrabalar var yaa bırak hediyeyi :9:
Şehir dışıyız diyeymiş

Bizimkide sevmiyo sorma.. Gitmem onlara diyo :9:

Ayyy borcamdan iyi boşver ;)
Düşünmüş olman yeter.. Daha bana gelmeyen akrabalar var yaa bırak hediyeyi :9:
Şehir dışıyız diyeymiş

Bizimkide sevmiyo sorma.. Gitmem onlara diyo :9:

üzülme kuzu istanbula gelirsem ben sana gelirim :29: komedi seviyorsa erkekler diye bi film var, yok anam ben seni bugün sinemaya kesin gönderecem

bide fundoş test yapacak mı yarın ona göre erken geleyim :9:

Yok canım gitmiyoruz biz oturcaz evde sen güzelce eğlen gel ;)

Ayrıcada tşk ediyrum her zaman beklerim :9:

Yok kız tek değilsin.. Bzim adamda öle.. Sinir ediyo beni. Hiç dışarı çıkmıyo gezmiyo benide eve kapatıyo..

Back
X