• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınn kızlarrr

Funda üzülmek yok bak bana geçti gitti.. O an umutlandığın için üzülüyorsun ama sonra nasılsa geçiyo..

Testte yanılma payı her zaman var.. Bakarsın süpriz olur.. Olmazsada yapacak bişi yok kısmt böleymiş..

Klomende mantıklı gibi sıkma canını.. İyi düşün iyi olsun canım..

Sosyall sıra sende peşi peşineydik :9: bari sen ver müjdeyi :)

Fundamm kırmızılari gormeden umdunu kaybetme canimm
Gunaydin kizlarr

ikinize de günaydın canlarım:38:

Günaydınn kızlarrr

Funda üzülmek yok bak bana geçti gitti.. O an umutlandığın için üzülüyorsun ama sonra nasılsa geçiyo..

Testte yanılma payı her zaman var.. Bakarsın süpriz olur.. Olmazsada yapacak bişi yok kısmt böleymiş..

günaydın canım:16: ben pazartesi günü boyumun ölçüsünü alacam, du bakalım, 3 büyükler bank ptt 1.ligde oynamaya devam edecek sanırım :9:

Gunaydin kizlarr

günaydın canım, bugün daha iyisin değil mi:34:

günaydın canım:16: ben pazartesi günü boyumun ölçüsünü alacam, du bakalım, 3 büyükler bank ptt 1.ligde oynamaya devam edecek sanırım :9:

Iyiyim cok sukur canimm anneme gidiyoruz iyi olmam mi :)
Sedos bugun bebegini gorecekti onu cok merak ediyorumm
Sen nasilsin adet tqrihi ne zmndi sonuc ne zmn belli olur senin

Hangi lig olursa olsunda bi an önce maçlar başlasa :))
Benim halaa batmalarım var.. Adet belirtisinden eser yok

Iyiyim cok sukur canimm anneme gidiyoruz iyi olmam mi :)
Sedos bugun bebegini gorecekti onu cok merak ediyorumm
Sen nasilsin adet tqrihi ne zmndi sonuc ne zmn belli olur senin

hadi gözün aydın canım:16:
benim bat belli değil canım, saçma sapan bekliyoruz bakalım:51:

kız benim en son 10 gün gecikmişti, senin en çok kaç gün gecikmişti

10 gün canım.. Telefona bi program indirdim e bbek diye mi ne unuttum.. Adet tarihlerimi yazdım yumurtlama tarihi için adet tarihleriniz düzensiz doktorunuza başvurun dedi :60:

10 gün ve ikincisi 7 gün gecikti şimdi 4 gün oldu gecikmem

10 gün canım.. Telefona bi program indirdim e bbek diye mi ne unuttum.. Adet tarihlerimi yazdım yumurtlama tarihi için adet tarihleriniz düzensiz doktorunuza başvurun dedi :60:

10 gün ve ikincisi 7 gün gecikti şimdi 4 gün oldu gecikmem

işimiz programlara, hesaplayıcılara kaldı :9:

sana mı soracam be deseydin :57::9:

tutamadın haa bi çişini :63:

Gunaydin kizlarr

ikinize de günaydın canlarım:38:

gunaydin canlarimm:16:
lizooo iyi olmana sevindim cnmm:46:
benayyy ins 9 ay gecikmeli gelir kirmizilarinn:21:

fundoşum doktoruna bir sorsana soğan ve incir kürlerini, bi yerde daha okudum birise doktor 2 sine birden uygulamasını söylemiş
bide adaçayı bide hayıt tohumu
mesela ben bu ay adaçayı ve hayıt tohumu yapmayı düşünüyorum öğleden önce aç karnına adaçayı, akşam yatarken hayıt tohumu

günaydın bebişim

sabah ben yüzümü zor yıkıyorum sen çalışın demişsin :9: hafta sonu olabilir ama:34:

Günaydınn kızlarrr

Gunaydin kizlarr

ayy sayfayı açamadım birtürlü tepemde herifin biri :9:
doktora soramam çok kızar eminimmm çok asabi biri :41:
kovar movar :9:

benaycımm aynen öle ilk bi şoka giriyosun dğnya başına yıkılyıo ama yapacak bişey yok sonuçta hemen diğer ay için umutlanmalar başlıyo :9: klomeni merak etmeye başladım bakalım yumurtamda sorunmu var ama incir niye etki etmedi yaaa

lizommmm bakalım az kaldı görecez geliceksede gelsin gününde uzamasın yeni maçlar yeni umutlar :60:

hayit otunu ilk defa duyuyorum canimm, onunda yumurtlalara mi bi etkisi oluyormusss
sedooo nerede kaldi yaaa:55:

incirden çok umutluydum yaaa daha bişey yapmam kuzum ben ama bide şu geldi aklıma prolaktinimimi yükseltti yoksa :60:
ayarlarlamı oynadım kiii :60:

sedommm inşallahhh bebişin kalp atışlarını duymuşturrrr :16: biraz şenlensin topiğimiz :55:

:53: kociş whatsaptan yazdı evi havalandırdım süpürdüm, vileda yapayımmı ?
yorma kendini geçen hafta yaptım boşver dedim. çamaşır atmıştım gece beklettim beni bırakırken demiştimki makinaya bas devam etsin deminde yazmış çamaşırları astım ütüye geçiyorum aşkım :53::53:

incirden çok umutluydum yaaa daha bişey yapmam kuzum ben ama bide şu geldi aklıma prolaktinimimi yükseltti yoksa :60:

sedommm inşallahhh bebişin kalp atışlarını duymuşturrrr :16: biraz şenlensin topiğimiz :55:

incirr prolaktini yukseltiyordu dimi,inss sende yukselme olmamistirr fundamm. ya dur hem testin dogru gosterdigi ne belliii:44:

:53: kociş whatsaptan yazdı evi havalandırdım süpürdüm, vileda yapayımmı ?
yorma kendini geçen hafta yaptım boşver dedim. çamaşır atmıştım gece beklettim beni bırakırken demiştimki makinaya bas devam etsin deminde yazmış çamaşırları astım ütüye geçiyorum aşkım :53::53:

ayy ayy masallahhh, helal olsun vallaa:21: artik evde islerde bittigine goree bugun gezintiye cikabilirsiniz:118:

incirr prolaktini yukseltiyordu dimi,inss sende yukselme olmamistirr fundamm. ya dur hem testin dogru gosterdigi ne belliii:44:

ayy ayy masallahhh, helal olsun vallaa:21: artik evde islerde bittigine goree bugun gezintiye cikabilirsiniz:118:

daha bişey uygulamıycam hem belki öbür aya etki edicek ben etkisine çok inanıyordum
neyse kırmızılar gelince netleşecek dediğiniz gibi canlarımmm :16:
benayında günü geçti ama gelmedi ondan umutluyum ben hala

he valla kızz maşallah ama bu benden önce yalnız yaşamasından kaynaklanıyo ayşem bide ben üzüldüm ya sabah beni mutlu etmek için yapıyo
bugün gezinti içinde yapıyo evetttt :10:
sabah ayakkabı giyerken oraya koltuk alalımmı dedi ona bakacaz ondandır ben eve gidelim demim diye :9:

daha bişey uygulamıycam hem belki öbür aya etki edicek ben etkisine çok inanıyordum
neyse kırmızılar gelince netleşecek dediğiniz gibi canlarımmm :16:
benayında günü geçti ama gelmedi ondan umutluyum ben hala

he valla kızz maşallah ama bu benden önce yalnız yaşamasından kaynaklanıyo ayşem bide ben üzüldüm ya sabah beni mutlu etmek için yapıyo
bugün gezinti içinde yapıyo evetttt :10:
sabah ayakkabı giyerken oraya koltuk alalımmı dedi ona bakacaz ondandır ben eve gidelim demim diye :9:

olsun dusunmus yinee,aferin onaaa:46: bugun havada guzel galibaaa cikin dolasinn,kendinize gelin :21:
benim yerimede gezinn:1: bu aradaaa bak bu ay hasta olursanda ben klomenden cok umitliyimm. bence o sana bebisini getirecekkkk,hissediyorumm:23:

canım incir kürünün prolaktin yükselttiğini duymuştum.. ayrıca adaçayı ostrojen içeriyor oda estradiolu yükseltmek için hayıtsa tam tersi estradiolu düşürüyor size tavsiyem kafanıza göre okuduğunuz kürleri yapmayın...adaçayı kanamayı arttırır ostrojen içerdiği için diye biliyorum gebelikte düşük yaptırmasıda bu sebeble soğan kürü dışında uzak durun kızlar bence soğan kürününde yapılma süresi var ona uyun derim :34::34:

Back
X