fundoşumm bitanemm bütün gün hep aklımdaydın eve yeni geldim...lütfenn moralini bozma herşeyin hayırlısı olsunn hakkımızda seni çok seviyorumm balımm bu mutluluğu beraber yaşayıcaz şimdi olmadı 1 ya da 2 ay sonra ama turnayı gözünden vuracaksın inşallah çok tatlı bir bebişin olacakk...benim gül yüzlü arkadaşım....
dün işyerinden erken çıktım beşi on geçe civarında ve başıma çok kötü birşey geldi

şerefsiz kağıt toplayan bir adam arkamdan bir hareket yaptı ve neye uğradığımı şaşırdım , napıyorsun deyip yolun ortasında var gücümle bağırdım biri tutsun şunu diye arkasından belalar okuyup bağırdım sinirimden ağlamaya başladım koşar adımlarla yürümeye başladı pisliikk

çocuğun biri ne yaptın lan deyip üstüne gitti kaçtı resmen bana doğru gelip abla ne yaptı diyince utandımm söyleyemedmm

çünkü ne yapacağımı şaşırmıştım ağlamaktan konuşamadım bile....saniyeler içinde aklıma gelen şey çocuğa söylesem ya o pisliğin üzerinde bıçak varsa birşey olursa..........Allahım elleri kırılsın dedim içimden.... bebişim olmasa vururdum çantamla ama

.....
bugün kalp atışlarını dinledim minik meleğin hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimii , gördümm miniğii...Rabbim herkese nasip etsinn...inanın hep dualarımdasınız kızlar....b.sayarı açtığımda halayları görürüm inşallahh dedimm...ama herşey kısmet... bir gün olacak elbet...dileğimm enn kısa zamanda olmasıı

iyi ki varsınız