• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Selam millet, yeliz faceden yazdi yarin 23 e kadar engellemis site konu disi yazdigindan dolayiymis..

$20131222_121450.webp
$20131222_121450.webp
Kizlar sizce varmi

olsa bile çıkmazzz şimdi dinlemedi beniiiii:52: kızz fundoşş özledim sniii gizli gizli yazıyomm :9: hadi ben kaçtımm yelizz :3:

canlarım napıyosunuz çk özledim sizleri yakında rahat rahat giricem inş işte delirttiler beni bende çıkışımı istedim vermediler

p.ertesi kadar düşün biz senin çıkmanı istemiyoruz dediler ama kararım değişmicek sonra evdeyim bebişte gelse tam olucak :49:

hamişler var mı

fundoşumm bitanemm bütün gün hep aklımdaydın eve yeni geldim...lütfenn moralini bozma herşeyin hayırlısı olsunn hakkımızda seni çok seviyorumm balımm bu mutluluğu beraber yaşayıcaz şimdi olmadı 1 ya da 2 ay sonra ama turnayı gözünden vuracaksın inşallah çok tatlı bir bebişin olacakk...benim gül yüzlü arkadaşım....
dün işyerinden erken çıktım beşi on geçe civarında ve başıma çok kötü birşey geldi:43: şerefsiz kağıt toplayan bir adam arkamdan bir hareket yaptı ve neye uğradığımı şaşırdım , napıyorsun deyip yolun ortasında var gücümle bağırdım biri tutsun şunu diye arkasından belalar okuyup bağırdım sinirimden ağlamaya başladım koşar adımlarla yürümeye başladı pisliikk:14: çocuğun biri ne yaptın lan deyip üstüne gitti kaçtı resmen bana doğru gelip abla ne yaptı diyince utandımm söyleyemedmm:14: çünkü ne yapacağımı şaşırmıştım ağlamaktan konuşamadım bile....saniyeler içinde aklıma gelen şey çocuğa söylesem ya o pisliğin üzerinde bıçak varsa birşey olursa..........Allahım elleri kırılsın dedim içimden.... bebişim olmasa vururdum çantamla ama :14:.....

bugün kalp atışlarını dinledim minik meleğin hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimii , gördümm miniğii...Rabbim herkese nasip etsinn...inanın hep dualarımdasınız kızlar....b.sayarı açtığımda halayları görürüm inşallahh dedimm...ama herşey kısmet... bir gün olacak elbet...dileğimm enn kısa zamanda olmasıı :16: iyi ki varsınız

Ezocummm bende seni ozledim yarin konusuruz bol bol, girebilirsen :54:
sabo hayirlisi olsun canim keske biranevvel hamile olsakta hemen bu stresli islerden kurtulsak:5:

Sedommmm yasadigin kabusa cok uzuldummm Allahindan bulsun serefsiz, sapik kayniyo ulke yobaz kopeklerrrr
mingini duydun sonunda nasil guzel bi duygudur canin icinde can var, cok sevindim canimmm benim icin uzulme hayirlisi buymus demek. Insallah dedigin gibi 2 ay icinde olur:1:
biliyorum ki bunu ogrendigim an o guzel duyguyu yasadigim an bunca cektigim sikinti stres gecicek hemencik:16:

dün biz konuştukta onunla ağrıdan 1-2 kişi bulsamda dışarı çıksam diyordu, bende ona ağrı topicini buldum ve burdan gönderdim, sonra dedim istersen yeni konu aç ağrı topici nice zamandır güncellenmiyor diye, ne bileyim kız ceza alacak sanırım benim suçum özür dilerim yaa , bilseydim söyler miydim öyle:14::43::25:

Nasıl yeliz engellendi ya.. Başka bi yere mi yazdıki burada hepimiz hemen hemen aynı konuyu konuşuyoruz..

Cansucum tebrik ederim.. Bende gördüm çizgiyi.. Haydi kan verde halaya senle başlayım artık..

Benimde içten içe karnım ağrımaya başladı.. Geliyor benimkiler galiba :9:

Sosyalcim üzülme ya.. Sen bilsen zaten demezsin.. İki gün yeliz için zor olacak ama sonuçta yine gelecek..
Ne cezası yaa sanki mahkemedeyiz :9:

Kiz sende yazip durma bi engelde sana gelecek:9:
soluyom simdi notunu

Hadii üzülmek yok.. Emin ol yeliz bu kadar üzülmedi.. O anlayışlı biri gülüp geçer.. Sende deme öyle.

kızlar çıkıcam yazıyım dedim hemenn negatiff malesef sanırım hiç çift çizgiyi göremiyecem moralim bozulduu:14:

kızlar çıkıcam yazıyım dedim hemenn negatiff malesef sanırım hiç çift çizgiyi göremiyecem moralim bozulduu:14:

Ezocum üzülmek yok.. Demekki zamanı değil.. Bebişin zamanını bekliyo.
Bak bizlerde göremiyoruz çift çizgiyi yalnız değilsin.. Streste yapıyo aslında.. Biraz rahatlasak olacak..

Hadii üzülmek yok.. Emin ol yeliz bu kadar üzülmedi.. O anlayışlı biri gülüp geçer.. Sende deme öyle.

2 gün sonra bana gelir kızar gidermiş, hey sen orada ki diye başlarmış , yelizim istiyorsan 2 gün bende yazmayayım buraya cezanı beraber çekelim:17:

üzülme kuzum, zamanı değilmiş demek ki, biz buradayız bak beraber beklemeye devam ederiz:16:

dayanamadım yarın yapacağım testi biraz önce yaptım ve çıkmadı :9:27 si gibi adetimi bekliyorum, bu ayda olmadı :33:

3 büyükler küme düştü :9:

Kizlar merhaba aranizdan pat diye ayrilmistim bazilariniz bana kizdi bazilariniz anladi ama ben daha fazla duramadim geldim araniza isim degisikliyle sizi takip etmeye devam ediyordum bazi sorunlar oldu o yuzden giremedim bide sosyalime de soylemistim kocis izin vermiyodu girmeme ..ins tekrar sorunsuz bi şekilde devam ederiz beni araniza tekrar alir misinzz.biraz gizli giricem ama.:))
Umarim topigimizin uguru boyle devam eder
simdiki ismimle yazisicm artik.optm hepinizi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar merhaba aranizdan pat diye ayrilmistim bazilariniz bana kizdi bazilariniz anladi ama ben daha fazla duramadim geldim araniza isim degisikliyle sizi takip etmeye devam ediyordum bazi sorunlar oldu o yuzden giremedim bide sosyalime de soylemistim kocis izin vermiyodu girmeme ..ins tekrar sorunsuz bi şekilde devam ederiz beni araniza tekrar alir misinzz.biraz gizli giricem ama.:))
Umarim topigimizin uguru boyle devam eder
simdiki ismimle yazisicm artik.optm hepinizi aybike

kız Allah seni ne yapmaya, kendini yine deşifre etmişsin yaa, kocan yakalamasın inşallah bizi takip etmiyordur:9:

Back
X