• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bana da oyle geldi aslina bakarsan daa simdi ona soyleyip heveslendirmek istemiyorumm :53: allahimm olur mu olurr super olurr

ben battan 5 gün sonra baktırdığımda 438 çıkmıştı çünkü:53: kız eğer öyleyse çifter çifter yapacaksınız hazırlıkları:16:, Allahım bana 3 tane ver lütfen hayırlıysa tabii :9:

ayşemm bi tek sen benim yokluğumu yazmışsın canım benim , sağol :29:

yelizim senide çok seviyorum :17:

funda 3 büyüklerde ne bebiş var ne adet :52: fundoşşş hadi güzel haberlerle gelll:52:

butun kizlar senii dusundu tabikii ama sadece ben dillendirmisim sosyalimmm hosgeldinn. Allah kolaylik versin islerinde, hem durun 3 buyuklerrr testler negatif ama gelen giden yok hala. ne hikayeler duyuyoruzz. bakin sedo kan testi yaptirdi negatif cikti. 1 hafta sonra pozitifi yakaladi. o yuzden umitsizlik yok:20:
yalnizz deger cok yuksekkk:53: ikiz olabilirrr:52:

ben battan 5 gün sonra baktırdığımda 438 çıkmıştı çünkü:53: kız eğer öyleyse çifter çifter yapacaksınız hazırlıkları:16:, Allahım bana 3 tane ver lütfen hayırlıysa tabii :9:

Ayy sosyall oyle demeee ikiz neyse ben de cok istiyorum ama uçuz cok zorr cokk oole deme noolurr

butun kizlar senii dusundu tabikii ama sadece ben dillendirmisim sosyalimmm hosgeldinn. Allah kolaylik versin islerinde, hem durun 3 buyuklerrr testler negatif ama gelen giden yok hala. ne hikayeler duyuyoruzz. bakin sedo kan testi yaptirdi negatif cikti. 1 hafta sonra pozitifi yakaladi. o yuzden umitsizlik yok:20:
yalnizz deger cok yuksekkk:53: ikiz olabilirrr:52:

hayırlısı olsun canım, bakalım stress çok yapıyorum biliyorum ondan bu kadar geriye atıyor adetim, ama gel gör ki elde değil :18:

Buarada birimci agizdan yeni hamileden aldigim bilgilerr :1:
Her belirti ayni adet olacakmiş gibiydii.Hatta adet gununden bir gun once abla bence adet olucam cunku kasıklarim agrimaya basladi adet agrisi bu demisti.Gogusleri herzaman adette oldugu gibi şişmiştii vee hicbi degisiklikk yoktuu hissettigi ama tabi butun bunlar kişiden kişiye degisiyor :) beklenen adet tarihinden 1 gun sonra beta hcg 409 cikti :)) hayir benim anlamadigimm bu degere ragmenn gebelik testinde ikinci cizgi cok silik cikiyor bide hassaiyeti 20 yaziolar ultra koyu cikmasi lazim :)

ayşemm bi tek sen benim yokluğumu yazmışsın canım benim , sağol :29:

yelizim senide çok seviyorum :17:

funda 3 büyüklerde ne bebiş var ne adet :52: fundoşşş hadi güzel haberlerle gelll:52:

Sagol kuzum.3 saat falan çişini tut akşam yapp :)) benim bu çişten cektigimi kimse cekmemiştir hihihi :9::9::9:

masallahhh yelizcim. hayirli ugurlu olsunnn. teyze olmakta cok guzel bi duyguuu:16: en kisa zamanda darisi senin basinaaaa ins:16:

fundos sen bilirsin ama aksamda cikabilir. biliyorsun ben aksam yaptim:34:

akşam yap fundoş bende akşam yapmıştım çıkmıştı varsa eğer çıkıyor

anammm çok heyacanlandımmmmmmmmmmmm yaaa nolurrrr olsun yaaaa :18:
hemen çıkışta test alıyorum ve gidip yağıyorum
da ovü. testi gibi bunudamı 3 saat tutmam gerek :44:

hayırlısı olsun canım, bakalım stress çok yapıyorum biliyorum ondan bu kadar geriye atıyor adetim, ama gel gör ki elde değil :18:

anammm çok heyacanlandımmmmmmmmmmmm yaaa nolurrrr olsun yaaaa :18:
hemen çıkışta test alıyorum ve gidip yağıyorum
da ovü. testi gibi bunudamı 3 saat tutmam gerek :44:

sosyalim hepimizde var o maleseff, gelecegi varsa her turlu gelir o. sen canini sikma.:38:
fundam o kadar tutmana gerek yok bence. beni unuttun mu yaa. bir gunde 3 test yaptim. ucundede cikti. hatta aralarida cok uzun degildi:34:

sosyalim hepimizde var o maleseff, gelecegi varsa her turlu gelir o. sen canini sikma.:38:
fundam o kadar tutmana gerek yok bence. beni unuttun mu yaa. bir gunde 3 test yaptim. ucundede cikti. hatta aralarida cok uzun degildi:34:

ayy çabuk akşam olsunnn varsada yoksada merak :97:
kasık ağrım geçti gitti ama
ayaklarım buz kesti birden
bulantım geçti nutella yemek istiyom :9:
belirgin bi ağrım sızım yokkk :31:

ben bu ay gideceğim zaten canım, klomeni adetten kaç gün sonra içmeye başlıyorsun :44: 2-3 olma ihtimali gerçekten varmış :52:

adetin bitsede 5. gün başla sabah akşam iç 5 gün boyunca dedi
sonraki gün gidiyosun
ben yarın olursam 1 ocağa geliyo kontrol çalışmazlar değilmi o gün
yarın olmaz inşallah :9:

yaa doktora klomene başlayımda diyemezsinki nasıl doktorun
öneri kabul etmiyolar anacım illa kendi belirledikleri yolda gidecen

Kizlarr buarada;dun 3. Kez ovulasyon testini yaptim.İlk ikisinde cok cok silik cikmisti ama dün epey bi koyu cikti test ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi.yine de onceki gunlere gore cok koyuydu.bu yumurtlamanin yaklastigi anlamina gelir mi??

slm kızlar ne yapıyosunuz gelişme var mı giremiyorum ben artık geçmişi de okuyamadım :50: şimdi de çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi bekliyorum :16::16:

Kizlarr buarada;dun 3. Kez ovulasyon testini yaptim.İlk ikisinde cok cok silik cikmisti ama dün epey bi koyu cikti test ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi.yine de onceki gunlere gore cok koyuydu.bu yumurtlamanin yaklastigi anlamina gelir mi??

evet cnm benimde oyle olmustu. sen hepsinin fotosunu yuklesene buraya,yorum yapalimm:6:

fundosumm belirtileri unut. ben test yapacagim gune kadar hicbir belirtim yoktu arada sag kasigim agriyordu sadece. bugun kacinci gunun olduuu

adetin bitsede 5. gün başla sabah akşam iç 5 gün boyunca dedi
sonraki gün gidiyosun
ben yarın olursam 1 ocağa geliyo kontrol çalışmazlar değilmi o gün
yarın olmaz inşallah :9:

yaa doktora klomene başlayımda diyemezsinki nasıl doktorun
öneri kabul etmiyolar anacım illa kendi belirledikleri yolda gidecen

benim doktorum kendi önerdi, 4 ay bekle olmazsa gel yumurta takibi yapalım dedi, 3. gün gideyim hormonlarıma baksın,5 .günde başlarım artık klomeen falan Allah ne verdiyse :9:

inşallah dün çalışma olmuştur :53:

Back
X