• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

slm kızlar ne yapıyosunuz gelişme var mı giremiyorum ben artık geçmişi de okuyamadım :50: şimdi de çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi bekliyorum :16::16:

iyiyiz canım, sen ne yapıyorsun nasılsın, dün bi cansu selman arkadaşımız çift çizgiyi gördüm dedi o kadar :34:

benim doktorum kendi önerdi, 4 ay bekle olmazsa gel yumurta takibi yapalım dedi, 3. gün gideyim hormonlarıma baksın,5 .günde başlarım artık klomeen falan Allah ne verdiyse :9:

inşallah dün çalışma olmuştur :53:

Valla canim adet bitiminden itibarenn bitek cumartesi aksami olmadi onun disinda her gunu degerlendiriyorum :9: dünü de boş gecmedimm merak etmee hihih :1:

Kizlar merhaba dersten ciktim anck firsat buldm
Sosyalim klomen iyi bisi degilmis normal yolla yumurtluyosn kotu etkileri oluyomus dr soledi yumurtlama zamaninda olusan o akinti azaltabiliyomus dr um soyledi haberinz olsun yani
Fundacim sabah test yap bnce belirtiler var gibi

$image.webp

$image.webp

Koyu olan dun akşam cikan,belirsiz olan ondan onceki akşam cikan.ikisini de ayni saatlerde ayni koşullarda yapmaya calistimm :)

Valla canim adet bitiminden itibarenn bitek cumartesi aksami olmadi onun disinda her gunu degerlendiriyorum :9: dünü de boş gecmedimm merak etmee hihih :1:

tamam canım:34:

Sosyalim klomen iyi bisi degilmis normal yolla yumurtluyosn kotu etkileri oluyomus dr soledi yumurtlama zamaninda olusan o akinti azaltabiliyomus dr um soyledi haberinz olsun yani

ben normalde yumurtluyorum canım, rezervimde güzel çıktı, en azından yumurta takibi yapar çatlayacağı zaman ilişki önerir:17:

Eki Görüntüle 905627

Eki Görüntüle 905626

Koyu olan dun akşam cikan,belirsiz olan ondan onceki akşam cikan.ikisini de ayni saatlerde ayni koşullarda yapmaya calistimm :)

yelizim yavaş yavaş geliyor seninkiler, çalışmalara devam:10::6:

tamam cnm 6 gibi yaparsin. yine sonuclari bizimle paylasirsin,eger siliklesmeye basladiysa yumurta catlamistir. cunku herkeste tam koyuluk cikmayabiliyormus. forumlarda okumustum.

iyiyim canim sen nasilsin? nasil oldun

Iyiym cnm sagol ayse ismimi degistrdm gördün dimi yazdiklrimi en son can sıkıntısı yla ayrilmistim aslinda sana bozulmustm biraz aniden cikinca yazdiklarina bi sorun kalmasin diye aciyorum konuyu ben dayanamamda sorun olmasina

tamam canım:34:

ben normalde yumurtluyorum canım, rezervimde güzel çıktı, en azından yumurta takibi yapar çatlayacağı zaman ilişki önerir:17:

yelizim yavaş yavaş geliyor seninkiler, çalışmalara devam:10::6:
Anladim cnm evet yumurta takibi iyi oluyo bbende gittm kontrole bu ay 23 mm olmustu:9:

Kizlarr buarada;dun 3. Kez ovulasyon testini yaptim.İlk ikisinde cok cok silik cikmisti ama dün epey bi koyu cikti test ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi.yine de onceki gunlere gore cok koyuydu.bu yumurtlamanin yaklastigi anlamina gelir mi??

evet cnm benimde oyle olmustu. sen hepsinin fotosunu yuklesene buraya,yorum yapalimm:6:

fundosumm belirtileri unut. ben test yapacagim gune kadar hicbir belirtim yoktu arada sag kasigim agriyordu sadece. bugun kacinci gunun olduuu

Eki Görüntüle 905627

Eki Görüntüle 905626

yelizimmm benimde en koyu bu şekilde çıkmıştı daha koyusunu göremedim hiç :50: bugünü iyi değerlendir yarın bi bakmışsın silik olmuş yine
yada kızların dediği gibi daha koyu olacak
26. günüm ayşemmmmm bugün

twin bu akşam yapacam yarın sabahı beklemek istemiyom :1:

ayyy bir müşteri geldi sayfayı kapadım vee uçmuşsunuz yine :53:

yelizimmm benimde en koyu bu şekilde çıkmıştı daha koyusunu göremedim hiç :50: bugünü iyi değerlendir yarın bi bakmışsın silik olmuş yine
yada kızların dediği gibi daha koyu olacak
26. günüm ayşemmmmm bugün

twin bu akşam yapacam yarın sabahı beklemek istemiyom :1:

ayyy bir müşteri geldi sayfayı kapadım vee uçmuşsunuz yine :53:

Hadi ins cikar cnm evet ya ucuyo kizlar yetisemiyorum bmde bazen :16:

Ayy evett bide dünn kahvemsi bi akinti geldi gecen ay doktor yumurtan catlar dediginde de gelmisti ama 4 gun sonra.hatta gecen ay belki de doktorun dediginden daha gec zamanda catladi ve ben kacirdim :47: dün gelince belki olmustur diye dusundum hemmen degerlendirdimm :1:

Fundoşş sen her ihtimale karşi idrarini biraz beklett yogunlaşsinnn :) haberlerini bekliyorum cicimm heyecanlaa

Iyiym cnm sagol ayse ismimi degistrdm gördün dimi yazdiklrimi en son can sıkıntısı yla ayrilmistim aslinda sana bozulmustm biraz aniden cikinca yazdiklarina bi sorun kalmasin diye aciyorum konuyu ben dayanamamda sorun olmasina

bugun yazdiklarini gordum canim. ben o zaman dusuncelerimi soyledim. cunku yaptigin bana gore hos degildi ve hala ayni seyi savunuyorum. herkes burada kendi dusuncesini soylemekte ozgur sonucta.
konuyu acmak istemiyorum cunku gereksiz yere buyur ve buna hic gerek yok. benim seninle bi sorunum yok cnm zaten olamazda:34:

Back
X