• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yelizimmm benimde en koyu bu şekilde çıkmıştı daha koyusunu göremedim hiç :50: bugünü iyi değerlendir yarın bi bakmışsın silik olmuş yine
yada kızların dediği gibi daha koyu olacak
26. günüm ayşemmmmm bugün

twin bu akşam yapacam yarın sabahı beklemek istemiyom :1:

ayyy bir müşteri geldi sayfayı kapadım vee uçmuşsunuz yine :53:

26. gunse gonul rahatligiyla yapabilirsinn:34:

Ayy evett bide dünn kahvemsi bi akinti geldi gecen ay doktor yumurtan catlar dediginde de gelmisti ama 4 gun sonra.hatta gecen ay belki de doktorun dediginden daha gec zamanda catladi ve ben kacirdim :47: dün gelince belki olmustur diye dusundum hemmen degerlendirdimm :1:

Fundoşş sen her ihtimale karşi idrarini biraz beklett yogunlaşsinnn :) haberlerini bekliyorum cicimm heyecanlaa

bugun yazdiklarini gordum canim. ben o zaman dusuncelerimi soyledim. cunku yaptigin bana gore hos degildi ve hala ayni seyi savunuyorum. herkes burada kendi dusuncesini soylemekte ozgur sonucta.
konuyu acmak istemiyorum cunku gereksiz yere buyur ve buna hic gerek yok. benim seninle bi sorunum yok cnm zaten olamazda:34:

soğandandır o kızzzz içiyomuydun sen hala o yapıyo olabilir
sanki bu ay seninde tutacak gibi haaa :34: tabi inşallaaaah
kardeşinle birlikte büyütürsünüz bebişleri kuzenlerde aynı yaşta olur ne güzel :16:
yapacam canım akşama bende heyecanlandım ama olmasada üzülmüyorum alıştırdım kendimi cumartesiden

ayşemmm sonuna kadar katılıyorum aybike darılma ama çok alınganlık yapmıştın bende hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden burda herkes kimseyle paylaşamadığı özel şeyleri konuşuyor herkesten yakın olduk birbirimize
oyüzden destek olmalıyız birbirimize hep
ama artık geride kaldııı :16: unutalım açmayalım o konuyu aybikecim hep ayşenur hamişşş üzülmemesi gerilmemesi gerek :21:

Anladim cnm evet yumurta takibi iyi oluyo bbende gittm kontrole bu ay 23 mm olmustu:9:

çatladı mı peki onun için tekrardan gidiyor musun , çatlayıp çatlamadığını söylüyor mu doktor:44:

26. gunse gonul rahatligiyla yapabilirsinn:34:

Cnm sonra gitmedim ne zmn calisma olacagini soyledi catladimi bilmiyorum inan ins catlmistr :9:

hahhh bende bunu sorcaktımm sosyal sormuşşş :53:
ayyyy klomen etkilimi sen kaçıncı kez yaptırıyon ilkmiiiiii hapmı içtin iğne kullandımmıııı :53:

ayşemmm çıkar değilmiii zaten çıkmazsa kırmızı hemen gelsin hemennnnnn :10:

Fundos ayse alindigim icin yada siz bana cevap vermdgnz icin olmadi bunlar kocisin yasaklamasi icin oldu yazmayacgim soyledgm gun cok tartistk kocisle bi daha yzmayacksn dedi bn o yüzden yazamadım yani sizin anladgnz gibi bir olay yok ortada

hahhh bende bunu sorcaktımm sosyal sormuşşş :53:
ayyyy klomen etkilimi sen kaçıncı kez yaptırıyon ilkmiiiiii hapmı içtin iğne kullandımmıııı :53:

ayşemmm çıkar değilmiii zaten çıkmazsa kırmızı hemen gelsin hemennnnnn :10:
Cnm bana sordun sanirim bu ay klomen kullanmadn boyle gelisti yumurta dr normal yolla gelismiyosa vereckti ilacsiz bakalim dedi bundan once gittgm drlarin hiçbiri yumurta m gelisiyomu diye bakmadn klomen veriolrdi 3 kez kullandm belli araliklarla tabi ama bu ay kullanmadm gerek duymadi dr

soğandandır o kızzzz içiyomuydun sen hala o yapıyo olabilir
sanki bu ay seninde tutacak gibi haaa :34: tabi inşallaaaah
kardeşinle birlikte büyütürsünüz bebişleri kuzenlerde aynı yaşta olur ne güzel :16:
yapacam canım akşama bende heyecanlandım ama olmasada üzülmüyorum alıştırdım kendimi cumartesiden

ayşemmm sonuna kadar katılıyorum aybike darılma ama çok alınganlık yapmıştın bende hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden burda herkes kimseyle paylaşamadığı özel şeyleri konuşuyor herkesten yakın olduk birbirimize
oyüzden destek olmalıyız birbirimize hep
ama artık geride kaldııı :16: unutalım açmayalım o konuyu aybikecim hep ayşenur hamişşş üzülmemesi gerilmemesi gerek :21:

Evet canim iciyorum hala ama ben doktora sordum o kahve akintiyi bir kez oldu sadece yumurtan catladigi icin olmustur demisti
Fundoşum yumurtanin buyuklugune yerine gore vs onlar zaten anliyorlar catlar catlamaz diye genelde.Mesela ilac kullanimindan bilmemkac gun sonra cagiriyor ya seni belli standartlari var o duruma gore doktor öngörebiliyor nezaman catlayacagini soyluyor sana.Bir acidan faydali aslinda nokta atişi yapiyosun gibi,ama bir acidan da bir kac kez kullanmak zararlari var doktorum bana bu ay kullandirtmadi mesela benim hem sag hem sol yumurtalikta da yumurta buyumustu sagdakiler catlamis ama soldaki kiste dönüştü maalesef :19: ama ben yine de o ilacin epey bi artısı oldugunu dusunuyorum

Cnm bana sordun sanirim bu ay klomen kullanmadn boyle gelisti yumurta dr normal yolla gelismiyosa vereckti ilacsiz bakalim dedi bundan once gittgm drlarin hiçbiri yumurta m gelisiyomu diye bakmadn klomen veriolrdi 3 kez kullandm belli araliklarla tabi ama bu ay kullanmadm gerek duymadi dr

bakmadan mı verdiler, insan bi sorar gelişiyor mu gelişmiyor mu diye:47:

Fundos ayse alindigim icin yada siz bana cevap vermdgnz icin olmadi bunlar kocisin yasaklamasi icin oldu yazmayacgim soyledgm gun cok tartistk kocisle bi daha yzmayacksn dedi bn o yüzden yazamadım yani sizin anladgnz gibi bir olay yok ortada

evet kuzumm sosyale yazmışsın detayları bilmiyordum, kociş kıskançmı ayyy benimkine kıskanç diyodum ama hiç karışmıyo hatta yanında kopuyorum bazen :9: inşallah alışır gizli girmende iyi olmaz ufaktan alıştırsan canım :48:

bende bu ay kullanacam çok merak ediyorum neticeyiiii

Konuyu kapatiyorum ama ben aramzda bir problem olmasini istemedgm icn actim kimseyi uzmek istemm yanlis anlasilmak en son istedgm sey bile degil kizlar neyse unutalm

tamam aybikecim. artik o konuyu kapatalim bence. burada herkes hassas cunku:34: herkesin basina neler neler geliyor,bazen uslubumuz yanlis anlasilmamiza sebep olabiliyor:34: insallah hersey gonlunce olur cnm...

hayırlısı kuzum bekliyoruz zaten ne yapalım:9: :6:

evet kuzumm sosyale yazmışsın detayları bilmiyordum, kociş kıskançmı ayyy benimkine kıskanç diyodum ama hiç karışmıyo hatta yanında kopuyorum bazen :9: inşallah alışır gizli girmende iyi olmaz ufaktan alıştırsan canım :48:

bende bu ay kullanacam çok merak ediyorum neticeyiiii

Fundacm keske alissa ama sevmiyo internette yazismami artık evdeyken girmem napiyim cnm inss klomen ise yarar ama ignede vurdur sonra bu arada bunlara gerek kalmasin ins gelmistir bebis

Sosyalim inss gelecekkk bebissss art arda olucak hepimzn

Back
X