• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tamam aybikecim. artik o konuyu kapatalim bence. burada herkes hassas cunku:34: herkesin basina neler neler geliyor,bazen uslubumuz yanlis anlasilmamiza sebep olabiliyor:34: insallah hersey gonlunce olur cnm...

Amin cnm Rabbim herkesin gonlune gore versn

Fundacm keske alissa ama sevmiyo internette yazismami artık evdeyken girmem napiyim cnm inss klomen ise yarar ama ignede vurdur sonra bu arada bunlara gerek kalmasin ins gelmistir bebis

Sosyalim inss gelecekkk bebissss art arda olucak hepimzn

amin canım inşallah :16:
Cnm hadi ya..gerci bnde yokum aksamlari :9:

sorma, ben yokken çok yazmayın aklım burada kalmasın:25:

Sosyalimm hicc sormaa ben bu ay 4gb internetimin uzerine 2 kez 1gb almak zorunda kaldim alti ustu yaptigim sayfa yenilemek ama nedense acayippp yiyorr kotadan cok ilgincc

aynen bende sadece sayfa yeniliyorum, başka hiç bir yere bakmıyorum 7 günde 3 gb gitmiş:53:

benim acimdan bi problem yok aybikecim. oldu bitti:34: senin bat ne zaman ?

amin canım inşallah :16:

sorma, ben yokken çok yazmayın aklım burada kalmasın:25:

aynen bende sadece sayfa yeniliyorum, başka hiç bir yere bakmıyorum 7 günde 3 gb gitmiş:53:
Ayse cnm bnm acmdanda yok bat 3ocak cnm inss gelmez aysecim twin diye seslnsene yeni isme alisayim :9:
Sosyalm oyle valla bnde yazmayinca ucuyo sayfa

kızlar akşamları giremeyeceğim artık ben, kota almış başını gitmiş:17: :9:

Fundacm keske alissa ama sevmiyo internette yazismami artık evdeyken girmem napiyim cnm inss klomen ise yarar ama ignede vurdur sonra bu arada bunlara gerek kalmasin ins gelmistir bebis

Sosyalim inss gelecekkk bebissss art arda olucak hepimzn

Evet canim iciyorum hala ama ben doktora sordum o kahve akintiyi bir kez oldu sadece yumurtan catladigi icin olmustur demisti
Fundoşum yumurtanin buyuklugune yerine gore vs onlar zaten anliyorlar catlar catlamaz diye genelde.Mesela ilac kullanimindan bilmemkac gun sonra cagiriyor ya seni belli standartlari var o duruma gore doktor öngörebiliyor nezaman catlayacagini soyluyor sana.Bir acidan faydali aslinda nokta atişi yapiyosun gibi,ama bir acidan da bir kac kez kullanmak zararlari var doktorum bana bu ay kullandirtmadi mesela benim hem sag hem sol yumurtalikta da yumurta buyumustu sagdakiler catlamis ama soldaki kiste dönüştü maalesef :19: ama ben yine de o ilacin epey bi artısı oldugunu dusunuyorum

bende çok sık giremem işi gücü boşluyorum kocişide o sporda olunca giriyorum ama

inşallah aybikecimmmm
peşpeşe hepsi gelsin miniklerrrr

yelizim bidefa kullancam galiba bi öle deniyelim oluşmazsa sorun varsa film çekeriz demişti süreç hızlanıcak neyseki
ben çok merak ediyorum yumurta durumunu benim onca uğraşa rağmen sorunda yoksa niye olmuyo bu yum. sorun var diyorum :125:mide bulantım geçti şimdiyse deli gibi herşeyi yiyesim varrrr

Kizlarr dünn nuray sayari vardi gulbende bugun de vardi diyo ki 2014 başaklarin yili olucakk :52: 3 yildir ektiklerini bu yil biçeceklerr diyor vee bu yil başaklar icin aile olma yili evlenme veya cocuk sahibi olma ihtimalleri yuksekk ve basaklardan evli olanlarr bu yil kiz bebek dunyaya getiricekler diyorrr :53:

aaa tesekkur ederkm teyzesi, yrn soylerim hediyeni:1:

fundoss az kaldiii,heyecan durumlari nasil,bize hemen yazzz:52:

Kizlar twin diyin bana :17:

Ayyyy minnoşummmm hediyesinide aldıııı
kız benimki fos çıkacak gene seninki heyecanlı asılllll oyyy :16:
yazmammııııı gelip çıkmadı dicem bak ahan buraya yazıyom :9:

twincim inşallah seninkide tutmuşturrrr :9:

ne olurdu batı gelen hamileyim deseee :25:

Kiz oyle dme kotuyu cagirma aaa kiziyorum
Inss cnm tutunsun melegim inss
Evet listeyi de ucuralim kizlar :9:

Kizlarr dünn nuray sayari vardi gulbende bugun de vardi diyo ki 2014 başaklarin yili olucakk :52: 3 yildir ektiklerini bu yil biçeceklerr diyor vee bu yil başaklar icin aile olma yili evlenme veya cocuk sahibi olma ihtimalleri yuksekk ve basaklardan evli olanlarr bu yil kiz bebek dunyaya getiricekler diyorrr :53:

yengeçler içinde diyordu kız :52::30:

ben nasıl öğrenecem, neyse akşam teyzemlere gideceğiz bakarım oradan :34:

inşallah canımmmmm
bizim için ne dedi kızzzzz

Aşk ve çocuklar bu yıl sizleri bekliyor… Bu yıl sizin için oldukça özel geçecek ve sorunsuz bir aşk hayatına merhaba diyeceksiniz.

rezan abladan bu da yengeçlere :1:

sorunsuz bi aşk dediğine göre bebişim gelecek :32::32::32:

Back
X