• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

mrb kızlar eşim çıktı bende laptopu getireceksin ozaman dedim o çıktığı zaman sıkılıyorum:31:

Kizlarrrr :9:
hic uzulmedim vallahiiii

sizide telasa verdim affedin:1:

bundan sonraaa hicbiseye belirti demicemmm
gunum gecmedende test yok :9:

5 tanede merakli ziyaretcimiz varmis :60: benim meraklilar disinda :60:

5 tanede merakli ziyaretcimiz varmis :60: benim meraklilar disinda :60:

Funddaaamm canin sagolsunnn atraksiyon oldu bize de :1: esim nezmaan gidip cay koymayi dusunuyosun diyo ben de onu azarliyodumm bi dakka bekle arkadas sonucunu yazicak onu bekliyorum diyorum hahah

Ezoocuum sagol canm iyiyim sen nasilsinn?Amann bosver canim biyere yazdigim mesaj konu dışı diye engellemişler simdi bu topikte sanki sabit bi konumuz var da :47:

tamamm genede negatif çıkıyoo hep bizimki ben bekliyomda noluyoo kız fundacann bi göremeyecez:14:

Banada ole geliyooo karamsariz ve cok stres yapiyoruz amaaa:5:

Yelizim sagol iyiki varsiniz yoksa cok zor birilerinin beklemesi ve destek olmasi cok guzell:16:

Funddaaamm canin sagolsunnn atraksiyon oldu bize de :1: esim nezmaan gidip cay koymayi dusunuyosun diyo ben de onu azarliyodumm bi dakka bekle arkadas sonucunu yazicak onu bekliyorum diyorum hahah

Ezoocuum sagol canm iyiyim sen nasilsinn?Amann bosver canim biyere yazdigim mesaj konu dışı diye engellemişler simdi bu topikte sanki sabit bi konumuz var da

sen yinede o sinir işaretini sill :53:

bende çook üzülüyorumda eşim böle neşeli şakacı olmasa hepten sıyırırım valla:53:

Biz uzuluyoruz diye en cokta yapiyolar benimkide ole, spora gitti uzan dinlen karadayi baslayana kadar ben gelip servis yapcam sana dedi
Ona hamileyim demeyi herseyden cok istiyorummm:38:

Back
X