• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canim bugun 13. Gunum normal adet döngüm 26 gundur aslinda ama gecen ay 30 gun oldu oyuzden bilemedim.Eger 26 ise bu ay,yumurtlamamin dün olmasi gerekiyor.Evet bugunku daha silik cikti.Ve akintimi kontrol ettim yumurtlama donemi akintisi degil bugun ama dun bakmamiştim :19::19: anlamadim ben bu işi ama her gunu degerlendiriyoz iste şansa birakmicam busefer :34:

Canim bugun 13. Gunum normal adet döngüm 26 gundur aslinda ama gecen ay 30 gun oldu oyuzden bilemedim.Eger 26 ise bu ay,yumurtlamamin dün olmasi gerekiyor.Evet bugunku daha silik cikti.Ve akintimi kontrol ettim yumurtlama donemi akintisi degil bugun ama dun bakmamiştim :19::19: anlamadim ben bu işi ama her gunu degerlendiriyoz iste şansa birakmicam busefer :34:

genede yakalamışın cnm fundoşla ben hiç yakalayamadık malesef :5:

Yarin gorusuruz panpalar eve geciyorum ben

görüşrz cnm:3: bizim enerjii bitmezz sosyalimm daha doğrusu eşimin :))

Son düzenleme:
Insallah sosyalcim gorucez insallahhh
yelizcim tam zamani yumurtlamaninbu hafta ama akintida olmadi diyosun cok belirgin zaten o akinti
Daha vardir belkide bu haftayi gunasiri gec bence

Yaa okuyorum simdi yum.catlayinca o seffaf akinti olurmus bende oluyo heray peki sorun neeee:47:

Canim sadece seffaf olmasi degil parmakta cekince uzayan yumurta aki kivaminda olmasi lazim kopmaycak :) yumurtlamadan somra o kivam gidiyor sadece.Bende suan beyaz akinti var yani seffaf degil adet dongumun oncekiler gibi 26 gun oldugunu dusunursek o kivam dun degil onceki gun olmus olmasi lazim 30 gun surcekse de daha olmadi demekki.Valla ben yilbasina kadar her gunu degerlendircem arkadass şansa birakmicam :1:

Canim sadece seffaf olmasi degil parmakta cekince uzayan yumurta aki kivaminda olmasi lazim kopmaycak :) yumurtlamadan somra o kivam gidiyor sadece.Bende suan beyaz akinti var yani seffaf degil adet dongumun oncekiler gibi 26 gun oldugunu dusunursek o kivam dun degil onceki gun olmus olmasi lazim 30 gun surcekse de daha olmadi demekki.Valla ben yilbasina kadar her gunu degerlendircem arkadass şansa birakmicam :1:

beyaz olmuycak şeffafmı olucak yanii ben beyaz diyee öle sanıyodum:26: bencede cnm :9:

Ezom nasilsin, benim gecen ay adet gunum 23 uydu, bugun olmadim, niye bilmiyorum, gecen hafta kan testi negatif cikti, anlamadim gitti

cnm yaa bizim bu düzensizlik ne olacak böyle bende daha olmadım negatif çıktı lekelenme oldu heyecanladık bii testi yapınca üzüldükk 11 kasımda regli oldum en son yine gecikti gelmedi hala :5:

Fundosss yuru git kiz evineee seni bekliomm
Benayim
Ben burdayim ciicimm :1:

Sende olmasan canım akşam takılan kalmayacak :9:

Kizlarrrr :9:
hic uzulmedim vallahiiii

sizide telasa verdim affedin:1:

bundan sonraaa hicbiseye belirti demicemmm
gunum gecmedende test yok :9:

Kız funda böle test haberidr süper oldu.. Hayırlısı be gülüm.. Bende geçen yaptığımda karar aldım gün geçmeden test yok.. Hele belirti hiç aramak yok dedim..
Artık bebişlerimiz bakakım ne zaman bizim yüzümüzü güldürcekler ;)

Eki Görüntüle 906216

Eki Görüntüle 906217

Kizlarr ustteki dun koyu cikan ovulasyon testii alttaki de bugun cikan ne diyosunuz yorumlari alayimmm

Kız dünkü daha koyu gibi.. Ben hiç bu koyulukta yakalamadım bile.. Acaba yımırtlamıyorum ki ben :9:

Sende olmasan canım akşam takılan kalmayacak :9:

Kız funda böle test haberidr süper oldu.. Hayırlısı be gülüm.. Bende geçen yaptığımda karar aldım gün geçmeden test yok.. Hele belirti hiç aramak yok dedim..
Artık bebişlerimiz bakakım ne zaman bizim yüzümüzü güldürcekler ;)

Kız dünkü daha koyu gibi.. Ben hiç bu koyulukta yakalamadım bile.. Acaba yımırtlamıyorum ki ben :9:

bende yumurtlamıyorum sanırımm bende yakalayamadım hiçç:18:

Evet canim dunku daha koyuu aysem de olsaydi keske o da uzman bu konuda :)) kasiklarim agriyor igne batmasi gibi oluyor dün daha şiddetliydi.Benim merak ettigim acaba once oluyor muydu boyle yoksa ben dikkat edince mi farkediyorum bilemedim.

Sen gene doktora gidiyorsun canım bende oda yok :9:

dr bişey demiyo cnm gittimde ocakda gidicem tekrar

Evet canim dunku daha koyuu aysem de olsaydi keske o da uzman bu konuda :)) kasiklarim agriyor igne batmasi gibi oluyor dün daha şiddetliydi.Benim merak ettigim acaba once oluyor muydu boyle yoksa ben dikkat edince mi farkediyorum bilemedim.

cnm belki kendini dinliyosun ondanda olabilir ben kendimden biliyorumm:9:

Back
X