• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yeni yila hamile girelim butun yil ole gecsin :1::64: ocakta hamile olcm hissediyorum :1::2::3::4::5::6::7::8::9::10::11::12::13::14::15::16:17::18::19::20::21::22::23::24::25::26::27::28::29::30::31::32::33::34::35::36::37::38::39::40::41:

Ohhhh beee soleee biri canlansinn kendimize gelelimmmm
lililiiiiiii
bendeeeeeee kesinnnnn bu defa hamisimmmmmmm :118: :118:

Giden gitmistir aynennn kasma kazara hamile kalanlari tek gecede istemeden filan ayakustuu bunlari dusun :9:
Hos bunlari dusununce kil oluyorum ama:47:

Ahhh ezomm 1 sene nasil gecti degilmiii:5:

aynen cnm ya geçen yıl bu zamanlar hemen olucak sanıyorduk eşimle nasıl heyecanla beklemiştik o ay:5:

Aynen oo kazayla hamile kalanlari ben de anlamiyorumm :53:

aynen yaa bende anlam veremiyorum:52:

Kizlar dogum tarihi asla degismezz, o yuzden biri kazayla hamile kalir biri 10 senede ,, ben kasmiyorum valla hic, hangi anne babadan hangi tarihte dogacagi onceden yazili, uzulup kahrolmayin o yuzden,tadini cikain cocuksuz zamanlarin, allah verirse zaten sonraki zamaninn hepsi cocuklarin oluyo,kiymeyini bilelim bu gunlerinn,yilbasi dogumgunum mesela, nisantasina gidiyoruz ohhh :1::1: gerci su an tam bu moddayim :6::6: :-):-):-):-)

Son düzenleme:
Kabusumuzzzz :60: seninde speydirmeninnnn :60:

evet kız gelicek yorgun hala neler diyo giderken fundam yaa maçta bile diyolarmış hiç yorulmuyosun ne enerjiksin diyee düşün :60:

Kizlar dogum tarihi asla degismezz, o yuzden biri kazayla hamile kalir biri 10 senede ,, ben kasmiyorum valla hic, hangi anne babadan hangi tarihte dogacagi onceden yazili, uzulup kahrolmayin o yuzden,tadini cikain cocuksuz zamanlarin, allah verirse zaten sonraki zamaninn hepsi cocuklarin oluyo,kiymeyini bilelim bu gunlerinn,yilbasi gumgunum mesela, nisantasina gidiyoruz ohhh :1::1: gerci su an tam bu moddayim :6::6: :-):-):-):-)

evet kız ama takıyoruz iştee:52:

Kizlar dogum tarihi asla degismezz, o yuzden biri kazayla hamile kalir biri 10 senede ,, ben kasmiyorum valla hic, hangi anne babadan hangi tarihte dogacagi onceden yazili, uzulup kahrolmayin o yuzden,tadini cikain cocuksuz zamanlarin, allah verirse zaten sonraki zamaninn hepsi cocuklarin oluyo,kiymeyini bilelim bu gunlerinn,yilbasi gumgunum mesela, nisantasina gidiyoruz ohhh :1::1: gerci su an tam bu moddayim :6::6: :-):-):-):-)

Dogru dedin canimama yas 31 oldu evliligimde tadini cikardim doya doya 1 yildir dusunuyoruz
insallah o tarih yakindirrr:16:
bizde egleniyoruz ben klomen kullancam o gecede :7: bana yokkk bide herkes eglencek ortamda niye icmiyosun dicekler nadil anlatcam bilmiyom
nisantasi cok kalabalik oluyooo

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum benimki gelir şimdi kapadım felan derken niye geç açtın diyoo:52:

Selammm kızlarrr

canım ben kan testi yaptırmaya devlet hastanesinin aciline gitmiştim orda da doktorun istemesi gerekiyor testi bende başka hastaneye gitmeye üşendim doktora dişim iltihaplı antibiyotik kullanacam ama gebelik şüphem var dedim hemen test istedi 1-2 saat içinde sonucu aldım :1::1::1::52::52:

Canım yaa iyi fikirmiş valla :9: helal olsun. Ben aldım bakalım ne olacak..

Fundos ozelime yazsana
Benayin falan varmiydi onuda ekliym

Canım ya benim twit yok eşim kullanıyo onu bende face ve instagram var :9: sende varsa yaz bana özelden

iyi geceler kızlar :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Karşılaşamadık kuzum iyi geceler :9:

kızlar benide aranıza alın lütfennnn :) Allaha şükür 11 aylık denemeden sonra hamileyim hala inanamıyorum çift çizgiyi gördüğüme sizi bir kaç haftadır takip ediyordum ve mutlu haberi alınca yazmak istedim belki ümit olurum sizlere :23:

kızlar benide aranıza alın lütfennnn :) Allaha şükür 11 aylık denemeden sonra hamileyim hala inanamıyorum çift çizgiyi gördüğüme sizi bir kaç haftadır takip ediyordum ve mutlu haberi alınca yazmak istedim belki ümit olurum sizlere :23:

öncelikle çok sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah, doktora gittin mi ve bu 11 ay içinde kür falan kullandın mı az anlatsana biraz :34:

öncelikle çok sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah, doktora gittin mi ve bu 11 ay içinde kür falan kullandın mı az anlatsana biraz :34:

inşallah azcık korkuyorum aslında :) doktora gittim hormon tahlilleri eşimin sperm testi falan hepsi iyi çıktı en son doktor rahim filmi istedi reglin bittikten sonra gel dedi allaha şükür buna gerek kalmadı :) hiç bişey uygulamadım ama bu ay iyi çalıştık ve doktor rahim filmi demişti diye ona odaklanmıştım nasıl olucak diye hamileliği aklımdan çıkarmaya çalıştım nasıl olsa olmuyor diye ama oldu

inşallah azcık korkuyorum aslında :) doktora gittim hormon tahlilleri eşimin sperm testi falan hepsi iyi çıktı en son doktor rahim filmi istedi reglin bittikten sonra gel dedi allaha şükür buna gerek kalmadı :) hiç bişey uygulamadım ama bu ay iyi çalıştık ve doktor rahim filmi demişti diye ona odaklanmıştım nasıl olucak diye hamileliği aklımdan çıkarmaya çalıştım nasıl olsa olmuyor diye ama oldu

gün aşırı mı çalıştınız canım bi de yumurta takibi falan yaptın mı, ayy çok soru soruyorum , korkma bu arada iyiyi düşünki iyi olsun :34:

Back
X