• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yarın için doktora gideceğim canım şu 3. gün testlerine bakılsın, doktor ne derse öyle yapacağız artık :34: yılbaşına az kaldı sende haftaya alırsın az biraz daha sıkacaksın dişini kuzum

inşallah bi sorun çıkmazz, yada tedavisi olan bişey çıkarda hemen çözüme ulaşır. bazen nedensiz olması da kötü oluyo. Hakkınızda hayırlısı olsun sosyalimm

günaydın canlarım nasılsınız bakalım

dün dışarıda biraz işlerim vardı giremedim şimdide yeni kalktım tv açtım keyif yapmakla meşgulüm:12:

Gunaydin kizlar
Bugün evdeyim yatiyorum cok fena hastayim her yerim agriyo :2:

Sosyalcim gelmis kirmizilar umut dolu bir ay olsun :16:
Fundacim sende ic bir an once gelsinde basla klomene
Yorgun hoşgeldin aramiza Rabbim bebeğini korusun size bagislasin bnde hep yarim saat yatarim ama sonra banyo fln yapiyorum acaba etkisi var mıdır

biraz şakayla karışık söyledim ama şaka yapıyorum sandı. hamile oldugumu söyleyemiyorum utanıyorum arkadaş söyleyecekte ortam oluşmadı. Hamile olmasam bile terbiyesizlik odada sigara içmeyenler var nezaketen içebilirmiyim diye sorması gerekiyor :50:

maalesef bazı insanlar bencil oluyor böyle :50:
senelik iznim varda işler yoğun bırakıp gidemem mahvolurlar yetişemezler

sosyalim sen doktora gitcekmisin yoksa bu ayda doğal mı deniceksin

günaydın canlarım nasılsınız bakalım

dün dışarıda biraz işlerim vardı giremedim şimdide yeni kalktım tv açtım keyif yapmakla meşgulüm:12:

geçmiş olsun canımmmmm herkes hastaa yaaa
benimde karnım ağrımaya başladıııı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şöle yoğun gelsene rahatlasam yaa
dün akşam dr. dan randevuda aldım 4 ocak ctesi sabah 8,30 a :9:

lizimcannnn söleee bence dikkat eder ve üzülür niye sölemediniz der bak gör dikkat edecek erkekler hassas bu konuda bence
hamile olduğunu bilince daha dikkatli olacaktır söle biran evvel.

saboooo ohhhhh sefan olsunnnnn

geçmiş olsun canımmmmm herkes hastaa yaaa
benimde karnım ağrımaya başladıııı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şöle yoğun gelsene rahatlasam yaa
dün akşam dr. dan randevuda aldım 4 ocak ctesi sabah 8,30 a :9:

lizimcannnn söleee bence dikkat eder ve üzülür niye sölemediniz der bak gör dikkat edecek erkekler hassas bu konuda bence
hamile olduğunu bilince daha dikkatli olacaktır söle biran evvel.

saboooo ohhhhh sefan olsunnnnn

Sagol cnm evet herkes hasta olunca kendimi zi koruyamiyorzda
Hadi hayirlisi cnm tam sokülsede rahatlasn
Ay hasta olunca gözüm biseyde görmüyor bebisi bile

Ayşenurum nerde yaaa hiç böle yapmazdı demekki çok rahatsız kıyamam yaaa :25:

daha ben işten çıktığıma inanamıyorum izne çıkmışım gibi geliyor 1ayda falan anca anlıcam galiba :9:

bugün gecede memlekete gidiyorum biraz kafa dağıtıyim:10:

Oyy zaten o sancilr olmzsa sasarim cnm kekik cayi iyi geliyomus sanciya ben hep icerim agri kesici atmak istemiyorsan dene

nerden bulim kız kekik çayı :25:
bide üşüyorum burda soğuk ayaklarımda üşümeye başlarsa tamammm valla bende kaçarım hemen eve

Yorgun tebriklerrrrrrrrrr darısı başımızaaaaaa :8:
bende rahim filmine odaklanmış durumdayım
bu arada sosyalim ben tam regl olamadımmmm napacam yaaa
ilk defa oluyor böle

günaydın canlarım ,

iyisinizdir inşallah , ben çok kötüyüm , geçti sandım daha kötü oldum bugün ,boğazım ağrıyr :14:halsizlik bulantı...eve gitmek istiyorum haftya izine çkıyorum diye gidemiyrm

Allahım yardım etsin çabuk geçsin bu iki gün :43:

nerden bulim kız kekik çayı :25:
bide üşüyorum burda soğuk ayaklarımda üşümeye başlarsa tamammm valla bende kaçarım hemen eve

Kiz onerdim sadece evde de iceblrssin :1:

Sed gecmis olsun ya bnde oylym dikkat et kendine :16:
Kizlar ben cikip dinleniyim fenayim :2: :3:

günaydın canlarım ,

iyisinizdir inşallah , ben çok kötüyüm , geçti sandım daha kötü oldum bugün ,boğazım ağrıyr :14:halsizlik bulantı...eve gitmek istiyorum haftya izine çkıyorum diye gidemiyrm

Allahım yardım etsin çabuk geçsin bu iki gün :43:

sedoşumm sen hastamı oldun kıyamam. 2 gün rapor al canım hamilesin sen haftaya da iznini kullanırsın kim ne diyecek.

Back
X