- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Cnm yumos zamanim gecti de o yuzden bebis belirtisi soyledim pat diye sordum tabi anlamadn![]()
ayy canım ben yine anlamadım :44: hasta oldum ya ben dün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yumos zamanim gecti de o yuzden bebis belirtisi soyledim pat diye sordum tabi anlamadn![]()
yarın için doktora gideceğim canım şu 3. gün testlerine bakılsın, doktor ne derse öyle yapacağız artıkyılbaşına az kaldı sende haftaya alırsın az biraz daha sıkacaksın dişini kuzum
ayy canım ben yine anlamadım :44: hasta oldum ya ben dün
Lizim gerci anlayissz olan insan hamile oldugunu ogrensede ayni olur
yok canım aslında çok iyi bi insan ama düşüncesizliğine mi geliyor bilmiyorum ki. Bugün kesin kesin söyleticem arkadaşa![]()
Gunaydin cnm nasil gidiyorrgünaydın canlarım nasılsınız bakalım
dün dışarıda biraz işlerim vardı giremedim şimdide yeni kalktım tv açtım keyif yapmakla meşgulüm![]()
Gunaydin kizlar
Bugün evdeyim yatiyorum cok fena hastayim her yerim agriyo :2:
Sosyalcim gelmis kirmizilar umut dolu bir ay olsun
Fundacim sende ic bir an once gelsinde basla klomene
Yorgun hoşgeldin aramiza Rabbim bebeğini korusun size bagislasin bnde hep yarim saat yatarim ama sonra banyo fln yapiyorum acaba etkisi var mıdır
biraz şakayla karışık söyledim ama şaka yapıyorum sandı. hamile oldugumu söyleyemiyorum utanıyorum arkadaş söyleyecekte ortam oluşmadı. Hamile olmasam bile terbiyesizlik odada sigara içmeyenler var nezaketen içebilirmiyim diye sorması gerekiyor![]()
maalesef bazı insanlar bencil oluyor böyle
senelik iznim varda işler yoğun bırakıp gidemem mahvolurlar yetişemezler
sosyalim sen doktora gitcekmisin yoksa bu ayda doğal mı deniceksin
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
dün dışarıda biraz işlerim vardı giremedim şimdide yeni kalktım tv açtım keyif yapmakla meşgulüm![]()
geçmiş olsun canımmmmm herkes hastaa yaaa
benimde karnım ağrımaya başladıııı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şöle yoğun gelsene rahatlasam yaa
dün akşam dr. dan randevuda aldım 4 ocak ctesi sabah 8,30 a
lizimcannnn söleee bence dikkat eder ve üzülür niye sölemediniz der bak gör dikkat edecek erkekler hassas bu konuda bence
hamile olduğunu bilince daha dikkatli olacaktır söle biran evvel.
saboooo ohhhhh sefan olsunnnnn
Sagol cnm evet herkes hasta olunca kendimi zi koruyamiyorzda
Hadi hayirlisi cnm tam sokülsede rahatlasn
Ay hasta olunca gözüm biseyde görmüyor bebisi bile
aynennnn şuan sancım başladı sadece geçsin istiyorummmm![]()
Oyy zaten o sancilr olmzsa sasarim cnm kekik cayi iyi geliyomus sanciya ben hep icerim agri kesici atmak istemiyorsan dene
Yorgun tebriklerrrrrrrrrr darısı başımızaaaaaa
bende rahim filmine odaklanmış durumdayım
bu arada sosyalim ben tam regl olamadımmmm napacam yaaa
ilk defa oluyor böle
nerden bulim kız kekik çayı
bide üşüyorum burda soğuk ayaklarımda üşümeye başlarsa tamammm valla bende kaçarım hemen eve
günaydın canlarım ,
iyisinizdir inşallah , ben çok kötüyüm , geçti sandım daha kötü oldum bugün ,boğazım ağrıyrhalsizlik bulantı...eve gitmek istiyorum haftya izine çkıyorum diye gidemiyrm
Allahım yardım etsin çabuk geçsin bu iki gün![]()
aynennnn şuan sancım başladı sadece geçsin istiyorummmm![]()