Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yelizimmmm
kızlar herkes şu adet tarihlerini yazsın listeyi bi güncelleyeyim![]()
Lizimm sana bişi yazmadığımj fark ettim canım.. Rüyaların etkisinde kalma sakın.. Terse öıkma durumunu hep söylerler inşAllah hayırlısı İse tabi terse çıksında kızın olsun canım..
Fundacım tşk ediyorum güzel dileklerin için.. Hepimiz için geçerli snde çok güzelsin ve şanslısın sen daha çok bakıp ilgileneceksin bebeğinle çalışmıycan ne güzel.
Eminönü beni benden alıyo gidince dediğin gibi herşeyden alasım geliyo..
Hele bi sıpam gelsin ben ona ellerimle herşeyinden yaparım seviyorum da öle uğraşmayı..
Ayşenurcuö hoşgelsin canım.. Kayıt doğru yaptırmak gerekliymiş cezasıda mı ne varmış hatta![]()
Yelizcim Allah kolaylık versin canım ağır misafirler varmışdikkat et yorma kendini kalkıp kendileri yapsınlar
![]()
Canım ben 40 günü baz alarak 6 şubat diyorum![]()
Canım ben 40 günü baz alarak 6 şubat diyorum![]()
geldimmmmmoncelikle saglik ocagina kayit yaptirmayan hamisler varsaa hemen yaptirsinlar.benayin dedigi gibi cezasi varmis,bende bilmiordum
fundacimm nasilsinnn,tiyatroya nereye geldinn kizzz
benaycimm senin fotolara baktimdaa kis hazirliklarina bayildim.bende istiyorum tariflerini yaaa. vala cok ozendim. bu arada son yaptigin el isinide merakla bekliorum.
sosyalimmm sen nasilsinn.
lizommmm ruyalara hic takilmaa. bende gecen bebegimi hasta olmus sekilde gordum. hep bilincalti iste. bu arada erkek bebek hayirli haberdir. Allah hayirlara cikarsinn.
yelocannn gecmis olsunn ama bu ara cok yorma kendini. ben cumartesi eve supurge actim.evde biraz buyuk benim. sonra butun gece bel agrisindan uyuyamadim. birdaha hepsini ayni anda yapmayacam.
fatmacimm sende ciktin mi izineee
sedoda artik evdee. o uyuyodur simdii
unuttugum varsa lutfen kusura bakmasinnn![]()
bende iyiyim kuzum ne olsun yoğunluğum geçti, sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
bende tam sana küsüyordum benay benimle ilgilenmiyor diye
artık kız kız diye de tutturmamaya çalışıyorum hayırlısı olsun erkek olursada çoook severim yalnız kocişle isim anlaşmazlığına düştük kız ismi tamam da erkek bizi yorcak biraz![]()
inşallah tüm dualarımda siz varsınız. Dua ederken hep Allahım ablama ve kadınlar kulubundeki bebek bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bebekler nasib eylee amiinn diyorum. Sonra kendime
sen regl oldunmu canım,yeni yıl hepinize uğur getirsin.
teldeki uygulamana bak kız o ne diyoo![]()
Yavrum senin niye 40 yahuu sen tedavi goruyormuydun unuttum?
benimki eve sınırsız net almaya gitmiş![]()
geldimmmmmoncelikle saglik ocagina kayit yaptirmayan hamisler varsaa hemen yaptirsinlar.benayin dedigi gibi cezasi varmis,bende bilmiordum
fundacimm nasilsinnn,tiyatroya nereye geldinn kizzz
benaycimm senin fotolara baktimdaa kis hazirliklarina bayildim.bende istiyorum tariflerini yaaa. vala cok ozendim. bu arada son yaptigin el isinide merakla bekliorum.
sosyalimmm sen nasilsinn.
lizommmm ruyalara hic takilmaa. bende gecen bebegimi hasta olmus sekilde gordum. hep bilincalti iste. bu arada erkek bebek hayirli haberdir. Allah hayirlara cikarsinn.
yelocannn gecmis olsunn ama bu ara cok yorma kendini. ben cumartesi eve supurge actim.evde biraz buyuk benim. sonra butun gece bel agrisindan uyuyamadim. birdaha hepsini ayni anda yapmayacam.
fatmacimm sende ciktin mi izineee
sedoda artik evdee. o uyuyodur simdii
unuttugum varsa lutfen kusura bakmasinnn![]()
yogunlugunun gecmesine sevindim cnm. benimde ayni cnm. bi degisiklik yok.. artik boyle yasamaya alistim sanirim![]()
Kız lizom ben seni unuturmuyum komşumsadce gözümden kaçtı o kadar.. İnşAllah canım hayırlısı olsun.. Kız tabiki çok tatlı ama önce sağlıklı olsun da ne olursa.. Anlaşırsınız hele bi belli olsunda sıkıntı yapma sen..
Oda aynısını diyo 40 gün![]()
Kız yok bebek bekleyeli beri öle oldu niye bilmiyorum bu ay hiç bişeysiz deniycem yine olmazsa doktora kesin gitcem![]()
Ayy alsın tabi ya böle olmaz.. Bizimde sınırlıydı baktım fatura girdi biZe hemen sınırsız yaptık![]()
Ayşemm senin alıntı uzun olacak diye yapmadım.. Hemen veririm canım. Ne demek..
Eğer ki becerebilirsem hediyemi burayada koyarım yorum alırım sizdende..inşAllah güzel olur bakalımsizlerede yaparım inşAllah..
bizde ocakta yaptırırız kayıt ayşenurummm sağol bilgi için
ayşemmmm tekel sahnesine geldikkk devlet tiyatrosu varya sahilde
bulantıların azaldımı kuzucummm
ben bu klomenin yarısını içtim 10 tane yaaa 5. yi içtim bi yanetki etki filan yokkkk
hadi bakalımmm![]()
insallahh fundammmm![]()
orayi bilmiorumm yaa. bizkadikoyde duru tiyatrosu birde oyun atolyesine gidiyorduk.
bulantilarim ayni cnm. saglik ocagindaki hemsire 13. haftada azalir dedi.
ooo yarisi bitmis bileee,yum simdi ne guclu olmusturrrhadi bakalim bu ay hayirli haberlerini vereceksin bize insallahhhh
arkandanda diger kizlar gelecekk
![]()
canımmm gitmelisinnn tavsiye ederim tarihi bir bina ve devlet tiyatrosu olduğu için uygunda..
bende gittim o dediklerine kızzz aynı oyunlarımı izledik yoksa birliktee
evlenmeden önce haftada 2-3 oyuna giderdim ablalarımla
ayşem bizim izledimiz oyun bülent emin yararın hamlet oyunu yer zor bulunuyor hemen tükeniyor biletleri birdaha oynarsa gidin sizde
birde orda erdal beşikçioğlunu izlemiştim bir delinin hatıra defteribeni benden aldııııı çok etkileyiciydiiii defalarca izleyip ayakta alkışlarım
ama bıraktı devleti daha oynmaz
canım takibime göre 5-10 arası yum. yani tam eşim geldiği gün ve dr da derse cumartesi günü yarın başlayın ohhh![]()
tamam cnm esime soylerim. yaa en son duru tiyatrosunda tatli carsambaya gitmistik. burcu kara oynuyordu. diger oyuncularda tanidik ama isimlerini unuttum. oyun atolyesine gideli baya oldu. ondada haluk bilginerin oyununa gitmistik.senin dedigin oyunlara gitmedim cnm. tiyatroya ne zamandir gitmiyoruz ztn. bu durumu esime soylemeliyim
zaten senin yum gunleri belli. hadiii ilk seferde tutar insallahhh. icimden bi his bu is cok uzamayacak diyorr![]()
Canlarım benim napıyosunuz giremiyorum burdada gelenden gidenden sülale kalabalık olunca bugünde yine annemin misafirleri var çıkıcam şimdi
Batta geldi bugün yarın olmam lazım ara ara karnım ağrıyo bide alt tarafım sanki öle kasıkta falan bişey yok olucam galiba