• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benayy kız adet tarihini söylesene :63:

ezo adet oldu mu :44:

cansu da adet oldu değil mi, batını söylemeden gitti bak :63:

Lizimm sana bişi yazmadığımj fark ettim canım.. Rüyaların etkisinde kalma sakın.. Terse öıkma durumunu hep söylerler inşAllah hayırlısı İse tabi terse çıksında kızın olsun canım..

Fundacım tşk ediyorum güzel dileklerin için.. Hepimiz için geçerli snde çok güzelsin ve şanslısın sen daha çok bakıp ilgileneceksin bebeğinle çalışmıycan ne güzel.

Eminönü beni benden alıyo gidince dediğin gibi herşeyden alasım geliyo..
Hele bi sıpam gelsin ben ona ellerimle herşeyinden yaparım seviyorum da öle uğraşmayı..

Ayşenurcuö hoşgelsin canım.. Kayıt doğru yaptırmak gerekliymiş cezasıda mı ne varmış hatta :9:

Yelizcim Allah kolaylık versin canım ağır misafirler varmış :9: dikkat et yorma kendini kalkıp kendileri yapsınlar :9:

bende tam sana küsüyordum benay benimle ilgilenmiyor diye :43:
artık kız kız diye de tutturmamaya çalışıyorum hayırlısı olsun erkek olursada çoook severim yalnız kocişle isim anlaşmazlığına düştük kız ismi tamam da erkek bizi yorcak biraz :55:
inşallah tüm dualarımda siz varsınız. Dua ederken hep Allahım ablama ve kadınlar kulubundeki bebek bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bebekler nasib eylee amiinn diyorum. Sonra kendime :8:
sen regl oldunmu canım,yeni yıl hepinize uğur getirsin.

geldimmmmm:21: oncelikle saglik ocagina kayit yaptirmayan hamisler varsaa hemen yaptirsinlar.benayin dedigi gibi cezasi varmis,bende bilmiordum:1:

fundacimm nasilsinnn,tiyatroya nereye geldinn kizzz:23:

benaycimm senin fotolara baktimdaa kis hazirliklarina bayildim.bende istiyorum tariflerini yaaa. vala cok ozendim. bu arada son yaptigin el isinide merakla bekliorum.:23:

sosyalimmm sen nasilsinn.

lizommmm ruyalara hic takilmaa. bende gecen bebegimi hasta olmus sekilde gordum. hep bilincalti iste. bu arada erkek bebek hayirli haberdir. Allah hayirlara cikarsinn.

yelocannn gecmis olsunn ama bu ara cok yorma kendini. ben cumartesi eve supurge actim.evde biraz buyuk benim. sonra butun gece bel agrisindan uyuyamadim. birdaha hepsini ayni anda yapmayacam.

fatmacimm sende ciktin mi izineee

sedoda artik evdee. o uyuyodur simdii:1:
unuttugum varsa lutfen kusura bakmasinnn:16:

geldimmmmm:21: oncelikle saglik ocagina kayit yaptirmayan hamisler varsaa hemen yaptirsinlar.benayin dedigi gibi cezasi varmis,bende bilmiordum:1:

benaycimm senin fotolara baktimdaa kis hazirliklarina bayildim.bende istiyorum tariflerini yaaa. vala cok ozendim. bu arada son yaptigin el isinide merakla bekliorum.:23:

lizommmm ruyalara hic takilmaa. bende gecen bebegimi hasta olmus sekilde gordum. hep bilincalti iste. bu arada erkek bebek hayirli haberdir. Allah hayirlara cikarsinn.

yelocannn gecmis olsunn ama bu ara cok yorma kendini. ben cumartesi eve supurge actim.evde biraz buyuk benim. sonra butun gece bel agrisindan uyuyamadim. birdaha hepsini ayni anda yapmayacam.

bende iyiyim kuzum ne olsun yoğunluğum geçti, sen nasılsın nasıl gidiyor:51:

bende tam sana küsüyordum benay benimle ilgilenmiyor diye :43:
artık kız kız diye de tutturmamaya çalışıyorum hayırlısı olsun erkek olursada çoook severim yalnız kocişle isim anlaşmazlığına düştük kız ismi tamam da erkek bizi yorcak biraz :55:
inşallah tüm dualarımda siz varsınız. Dua ederken hep Allahım ablama ve kadınlar kulubundeki bebek bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bebekler nasib eylee amiinn diyorum. Sonra kendime :8:
sen regl oldunmu canım,yeni yıl hepinize uğur getirsin.

Kız lizom ben seni unuturmuyum komşum :9: sadce gözümden kaçtı o kadar.. İnşAllah canım hayırlısı olsun.. Kız tabiki çok tatlı ama önce sağlıklı olsun da ne olursa.. Anlaşırsınız hele bi belli olsunda sıkıntı yapma sen..

teldeki uygulamana bak kız o ne diyoo :9:

Oda aynısını diyo 40 gün :9:

Yavrum senin niye 40 yahuu sen tedavi goruyormuydun unuttum?

Kız yok bebek bekleyeli beri öle oldu niye bilmiyorum bu ay hiç bişeysiz deniycem yine olmazsa doktora kesin gitcem :9:

benimki eve sınırsız net almaya gitmiş :52:

Ayy alsın tabi ya böle olmaz.. Bizimde sınırlıydı baktım fatura girdi biZe hemen sınırsız yaptık :9:

Ayşemm senin alıntı uzun olacak diye yapmadım.. Hemen veririm canım. Ne demek..

Eğer ki becerebilirsem hediyemi burayada koyarım yorum alırım sizdende..inşAllah güzel olur bakalım ;) sizlerede yaparım inşAllah..

:16: bizde ocakta yaptırırız kayıt ayşenurummm sağol bilgi için :9:

ayşemmmm tekel sahnesine geldikkk devlet tiyatrosu varya sahilde

bulantıların azaldımı kuzucummm

ben bu klomenin yarısını içtim 10 tane yaaa 5. yi içtim bi yanetki etki filan yokkkk
hadi bakalımmm :52:

yogunlugunun gecmesine sevindim cnm. benimde ayni cnm. bi degisiklik yok.. artik boyle yasamaya alistim sanirim:1:

neyse ki gün gün atlatacaksın bu durumu az kaldı kuzum az biraz daha sabır

Kız lizom ben seni unuturmuyum komşum :9: sadce gözümden kaçtı o kadar.. İnşAllah canım hayırlısı olsun.. Kız tabiki çok tatlı ama önce sağlıklı olsun da ne olursa.. Anlaşırsınız hele bi belli olsunda sıkıntı yapma sen..

Oda aynısını diyo 40 gün :9:

Kız yok bebek bekleyeli beri öle oldu niye bilmiyorum bu ay hiç bişeysiz deniycem yine olmazsa doktora kesin gitcem :9:

Ayy alsın tabi ya böle olmaz.. Bizimde sınırlıydı baktım fatura girdi biZe hemen sınırsız yaptık :9:

Ayşemm senin alıntı uzun olacak diye yapmadım.. Hemen veririm canım. Ne demek..

Eğer ki becerebilirsem hediyemi burayada koyarım yorum alırım sizdende..inşAllah güzel olur bakalım ;) sizlerede yaparım inşAllah..

girmesin diye bizde aldık ne yapalım :9: ekledim canım baz 40 gün 6 şubat :9:

:16: bizde ocakta yaptırırız kayıt ayşenurummm sağol bilgi için :9:

ayşemmmm tekel sahnesine geldikkk devlet tiyatrosu varya sahilde

bulantıların azaldımı kuzucummm

ben bu klomenin yarısını içtim 10 tane yaaa 5. yi içtim bi yanetki etki filan yokkkk
hadi bakalımmm :52:

insallahh fundammmm:16:
orayi bilmiorumm yaa. bizkadikoyde duru tiyatrosu birde oyun atolyesine gidiyorduk.
bulantilarim ayni cnm. saglik ocagindaki hemsire 13. haftada azalir dedi.
ooo yarisi bitmis bileee,yum simdi ne guclu olmusturrr:23:hadi bakalim bu ay hayirli haberlerini vereceksin bize insallahhhh:16: arkandanda diger kizlar gelecekk:16:

insallahh fundammmm:16:
orayi bilmiorumm yaa. bizkadikoyde duru tiyatrosu birde oyun atolyesine gidiyorduk.
bulantilarim ayni cnm. saglik ocagindaki hemsire 13. haftada azalir dedi.
ooo yarisi bitmis bileee,yum simdi ne guclu olmusturrr:23:hadi bakalim bu ay hayirli haberlerini vereceksin bize insallahhhh:16: arkandanda diger kizlar gelecekk:16:

canımmm gitmelisinnn tavsiye ederim tarihi bir bina ve devlet tiyatrosu olduğu için uygunda..
bende gittim o dediklerine kızzz aynı oyunlarımı izledik yoksa birliktee :16:
evlenmeden önce haftada 2-3 oyuna giderdim ablalarımla :1:
ayşem bizim izledimiz oyun bülent emin yararın hamlet oyunu yer zor bulunuyor hemen tükeniyor biletleri birdaha oynarsa gidin sizde
birde orda erdal beşikçioğlunu izlemiştim bir delinin hatıra defteri :16: beni benden aldııııı çok etkileyiciydiiii defalarca izleyip ayakta alkışlarım
ama bıraktı devleti daha oynmaz:9:

canım takibime göre 5-10 arası yum. yani tam eşim geldiği gün ve dr da derse cumartesi günü yarın başlayın ohhh :32:

canımmm gitmelisinnn tavsiye ederim tarihi bir bina ve devlet tiyatrosu olduğu için uygunda..
bende gittim o dediklerine kızzz aynı oyunlarımı izledik yoksa birliktee :16:
evlenmeden önce haftada 2-3 oyuna giderdim ablalarımla :1:
ayşem bizim izledimiz oyun bülent emin yararın hamlet oyunu yer zor bulunuyor hemen tükeniyor biletleri birdaha oynarsa gidin sizde
birde orda erdal beşikçioğlunu izlemiştim bir delinin hatıra defteri :16: beni benden aldııııı çok etkileyiciydiiii defalarca izleyip ayakta alkışlarım
ama bıraktı devleti daha oynmaz:9:

canım takibime göre 5-10 arası yum. yani tam eşim geldiği gün ve dr da derse cumartesi günü yarın başlayın ohhh :32:

tamam cnm esime soylerim. yaa en son duru tiyatrosunda tatli carsambaya gitmistik. burcu kara oynuyordu. diger oyuncularda tanidik ama isimlerini unuttum. oyun atolyesine gideli baya oldu. ondada haluk bilginerin oyununa gitmistik.senin dedigin oyunlara gitmedim cnm. tiyatroya ne zamandir gitmiyoruz ztn. bu durumu esime soylemeliyim:1:
zaten senin yum gunleri belli. hadiii ilk seferde tutar insallahhh. icimden bi his bu is cok uzamayacak diyorr:21:

tamam cnm esime soylerim. yaa en son duru tiyatrosunda tatli carsambaya gitmistik. burcu kara oynuyordu. diger oyuncularda tanidik ama isimlerini unuttum. oyun atolyesine gideli baya oldu. ondada haluk bilginerin oyununa gitmistik.senin dedigin oyunlara gitmedim cnm. tiyatroya ne zamandir gitmiyoruz ztn. bu durumu esime soylemeliyim:1:
zaten senin yum gunleri belli. hadiii ilk seferde tutar insallahhh. icimden bi his bu is cok uzamayacak diyorr:21:

kızzz biçok oyunu belkide birlikte izledikkk :9: biz dağ bayır demeden geliyoz amaa illa eve yakın olcak demiyozz :19:
gerçi evlenince işler değişti 2 ayda bir bitane :9:
ayşemmmm ölemi dersinnnn ayyyy inşallahhhh
sırayla batı gelen :49:

canım ben daha izne ayrılmadım inşallah bir hafta on gün sonra tamamen işten ayrılacam :1::1: bu kayıt meselesi en son ne zamana kadar yaptırılması gerekiyormuş biliyor musun canım ceza yemem inşallah :44::50:

Canlarım benim napıyosunuz giremiyorum burdada gelenden gidenden sülale kalabalık olunca bugünde yine annemin misafirleri var çıkıcam şimdi

Batta geldi bugün yarın olmam lazım ara ara karnım ağrıyo bide alt tarafım sanki öle kasıkta falan bişey yok olucam galiba

Canlarım benim napıyosunuz giremiyorum burdada gelenden gidenden sülale kalabalık olunca bugünde yine annemin misafirleri var çıkıcam şimdi

Batta geldi bugün yarın olmam lazım ara ara karnım ağrıyo bide alt tarafım sanki öle kasıkta falan bişey yok olucam galiba

sabom kolay gelsin
inşallah gelmezzz kırmızılar canım açılışı yapıverde şenlenek yeni yıla girerken kııızzz

Kızlar huuu buraya bakınnnn

bir arkadaşla konuştum bana bir film tavsiye etti hem çok etkileyiciymiş hemde eşinle izle dedi hamilelik öncesi sonrası o süreci anlatıyomuş birde bazı kısımlarında hamile kalmamızı kolaylaştırıcak şeyler varmış galiba :9:

Mutlu bir olay filmin ismi bende akşam izlemeye çalışıcam çok merak ettim
vakti olan hemen açıp izlesinnn de aktarsın yaaa:34:

Back
X