- 17 Haziran 2013
- 2.304
- 355
- 198
ben daha başındayım, kadın gerçekten hamilemi acaba![]()
sosyalim ne filmi bende merak ettim şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha başındayım, kadın gerçekten hamilemi acaba![]()
kızlar göbeğimin kenarında bişey hareket ediyo sanki çok tuhaf pıt pıt pıt atıyor
kurt dolaşıyo sankikorkuyorummm
sosyalim ne filmi bende merak ettim şimdicanım çekti
![]()
fundoş söyledi kuzum izliyorum şimdi çok hoşuma gitti adı mutlu bir olay ya yalnız izle yada eşinle başka kimseyle izleme az biraz açık sahneler var![]()
korkma kızklomen olmasın sakın o ama kasıkta olmaz mı:44:
fundacan izledim filmi
başları çok güzeldi sonra birden kabusa döndü film
yok yok öyle olmamalı inanmak istemiyorum![]()
yaaaabebiş doğdu büyüdümü yoksa annemi değişti
neyse akşam açim izlim bende
sonu bozuyo bu filmleride hee
yok yaa doğum yapana kadar izleyin gerisini izlemeyin![]()
ben çok korkarım izlemeyeyim o zaman düşününce bile tansiyonum düşüyo sankihiç dayanamam ben hemen bayılırım valla Allahım sen yardım et bana
![]()
kız doğum anı değil sonrası için diyorum ben![]()
yok yaa doğum yapana kadar izleyin gerisini izlemeyin![]()
ben çok korkarım izlemeyeyim o zaman düşününce bile tansiyonum düşüyo sankihiç dayanamam ben hemen bayılırım valla Allahım sen yardım et bana
![]()
fundoşum bende izlemeye başladım![]()
neeeeeeee
gözlerin sabit bakıyo diyede bulanır ayşemmm midennnn
Cok arastirma yeter artik. Iyi yonunu dusun iyi olsun. Kotu seyleri okuyup icini karartma canim. Bir iki aya hamilesin insallahh.çok büyür çatlamazsa yum. klomenle
kist oluyomuşşşsonrada korunmak gerekiyomuş
![]()
Yaa film guzelde dogumdan sonra faciaa. Birde asiri gercekci olmus. Gozum korktu vala. Sonu guzel bitiyor Allahtan. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Fundos yum buyuyorr o belki hareket yapiodur gobusundeee.
Rahimin spermlere alismasi olayini bende duymustum. Kadinda hicbir sorun olmasa bile korunmayi biraktiktan sonra spermlerin ortama alismasi zaman aliyormus.
Cok arastirma yeter artik. Iyi yonunu dusun iyi olsun. Kotu seyleri okuyup icini karartma canim. Bir iki aya hamilesin insallahh.