- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
Selamm herkesee..
Valla ben en son haber veren olacam galibaüstüne siz ikinciyi bekliyo olursunu
şubat a daha çok var.
Ayy kızz ilahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm herkesee..
Valla ben en son haber veren olacam galibaüstüne siz ikinciyi bekliyo olursunu
şubat a daha çok var.
sabom kolay gelsin
inşallah gelmezzz kırmızılar canım açılışı yapıverde şenlenek yeni yıla girerken kııızzz
Ayy kızz ilahiCanimm hic belli olmazz o iş :) Allah er yada gec hepimize yasayicak insallahh ama keske zamanini bilebilsek
![]()
Orası öle tabi hiç belli olmaz da anam benimkide az buz değil ki 40 gün :) ona sebep dedim..
Sıpalar hayırlısı ile gelsinlerde bekleriz..
Benim bugün gene başım çok ağrıyo![]()
İnşallah iyisinizdir kızlar, hepinizii çook özledimmFundoşum,Ayşem,sosyalim,lizimim, benayy, twinn, ezo, sbry ,fatma,cansu, yeliz
![]()
nete hiç bakamadım bugün eşim de gitmedi evdeydi
gribim iyice ilerledi :2: boğaz ağrısından gece uyuyamadım , öğlene kadar uyudum sonra dr. gittim...pastil almıştım hastaneyi arayarak ama şimdi dr. um kullanma dediıhlamur içip ,limonla geçiştiriyorum ama çok kötü ağrısı dayanılmaz
Dikkatt edinn kötü bir salgın var çevremde, herkeste boğaz ağrısından sonra grip başlıyor ,annemler ,üst katta komşum...
bu arada teyzoşları , miniğim büyümüşş 8 hafta 4 günlük 2 cm , dualarımızı hep gönderiyoruz sizlere , ona diyorum ki hadi meleğim teyzelere dua edelim :109: sonra babaya anneanneye ablalaraa sıraylaa ediyoruz
sizi çok seviyorum kızlar , bakamıyorum eskisi gibi çok özlüyorumm muhabbetinizi ama hep aklımda ve dualarımdasınız... :103:
sbry ilk haber sendenn canom inşallahh
halayı görür görmezz hemen dalarım![]()
Gecmis olsun canm benim de belim valla
Kızz valla haa bizim sipalar ne şansli olcaklar amaa epey uzun zaman beklenen biri olmak bayaa bi ayricalik :)
İnşallah iyisinizdir kızlar, hepinizii çook özledimmFundoşum,Ayşem,sosyalim,lizimim, benayy, twinn, ezo, sbry ,fatma,cansu, yeliz
![]()
gribim iyice ilerledi :2: boğaz ağrısından gece uyuyamadım , öğlene kadar uyudum sonra dr. gittim...pastil almıştım hastaneyi arayarak ama şimdi dr. um kullanma dediıhlamur içip ,limonla geçiştiriyorum ama çok kötü ağrısı dayanılmaz
Dikkatt edinn kötü bir salgın var çevremde, herkeste boğaz ağrısından sonra grip başlıyor ,annemler ,üst katta komşum...
bu arada teyzoşları , miniğim büyümüşş 8 hafta 4 günlük 2 cm , dualarımızı hep gönderiyoruz sizlere , ona diyorum ki hadi meleğim teyzelere dua edelim :109: sonra babaya anneanneye ablalaraa sıraylaa ediyoruz
sizi çok seviyorum kızlar , bakamıyorum eskisi gibi çok özlüyorumm muhabbetinizi ama hep aklımda ve dualarımdasınız... :103:
![]()
sedom inşallah hemen iyileşirsin. senin randevun yoktu doktora mı gittin büyümüşmü miniğinİnşallah iyisinizdir kızlar, hepinizii çook özledimmFundoşum,Ayşem,sosyalim,lizimim, benayy, twinn, ezo, sbry ,fatma,cansu, yeliz
![]()
pericim kürtaj etkiliyormus adet döngüsünü normal durum yani inşallah sana da günler hemencecik geçerNasılsınız?
Ben bugün regl oldum sanırım kızlar az geliyor şu an ama... 2 aralıkta kürtaj olmuştum ya bugün 30. gün... Normalde 34 günde bir olurdum bi sıkıntı oluşturmaz herhalde di mi? O kadar mutlu oldum ki.. Bebeğime kavuşacağım günler yaklaşıyor diye seviniyorum.. Artık bu reglden sonra bi regl daha bekleyeceğim o kadar....
Gunaydin kizlar
Dun giremedim yine
Sed cnm sagol iyiym sen nasilsn
Yilin son gunu yeni yil size ve bana bebislerimizi getrsn
Bebisi olanlarada saglikli dogumlar nasip etsin
Mutlu seneler
Sosyal benay funda ayse sed fatma cansu yeliz peri liz sbry ve aklima getremedgm kizlr kusura bakmayin topigimiz cogalsin inns bebislerle![]()
kızlar ne yapıyorsunuz
fundoşum az araştır, stress yapma sakın
sedoşum bizlerde miniğini öpüyoruz ama dikkat et kendine kesinlikle ıhlamurdan başka bitki çayı içme
peri çok güzel adet olman, kanaman fazla ve uzun sürebilir ondan dolayı korkma
yelizim kolay gelsin daha temizliği yeni bitirmiştin ama neyse artık
benoşum beraber hamile olduğumuzu açıklarız
ayşem bulantıların hemen hemen geçsin
![]()
kızlar ne yapıyorsunuz
fundoşum az araştır, stress yapma sakın
sedoşum bizlerde miniğini öpüyoruz ama dikkat et kendine kesinlikle ıhlamurdan başka bitki çayı içme
peri çok güzel adet olman, kanaman fazla ve uzun sürebilir ondan dolayı korkma
yelizim kolay gelsin daha temizliği yeni bitirmiştin ama neyse artık
benoşum beraber hamile olduğumuzu açıklarız
ayşem bulantıların hemen hemen geçsin
![]()
pericim kürtaj etkiliyormus adet döngüsünü normal durum yani inşallah sana da günler hemencecik geçer![]()
Gunaydin kizlar
Dun giremedim yine
Sed cnm sagol iyiym sen nasilsn
Yilin son gunu yeni yil size ve bana bebislerimizi getrsn
Bebisi olanlarada saglikli dogumlar nasip etsin
Mutlu seneler
Sosyal benay funda ayse sed fatma cansu yeliz peri liz sbry ve aklima getremedgm kizlr kusura bakmayin topigimiz cogalsin inns bebislerle![]()
sosyalim sende güzel haberlerle gel bi an önce inşallah
ne güzel herkese iyi dileklerin var![]()
Benim zaten regl im 7 gün sürüyor daha da mı uzun sürecek abuu :S
Sağol canım benim inşallahhh...![]()
sende inşallah iyi haberlerle geleceksin, zaten ben çift sayıları daha çok seviyorum
seni unutmuşum kuzum özür dilerimseni seviyorum ama bunu bil yeter, al buda oğluna
evet kuzu uzun sürecek endişelenme![]()
evet kuzu uzun sürecek endişelenme![]()
sedom inşallah hemen iyileşirsin. senin randevun yoktu doktora mı gittin büyümüşmü miniğin
maşallah nazarlardan korusun rabbim sizi
pericim kürtaj etkiliyormus adet döngüsünü normal durum yani inşallah sana da günler hemencecik geçer
twin günaydın canım bi yazıp kaçıyosun hemen nasılsın desem cevap gelmeyecek
Hepinize günaydın canlarr
yeni bi film adı verecek yokmu bugün![]()
fundoşş gel kız doğumgünü kızıı bugün ne istersen o![]()