• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Peki.. Bunu duyduğum iyi oldu sağol canım.. Uzun sürerse sayende endişelenmeyeceğim...

Fundoşşş kız doğumgünün mü bugün? Kaç seneler önce güzel bir kraliçe güzel bir prenses doğurmuş aman da aman.. İyi ki doğdun canımm :54::54:

:17::17::17: :119: :12::78: :69:

:91:

teşekkürlerrr kızlar yaaaaaaaaaaa ayyy ne tatlısın kızzzzz

Günaydınnnnnnnnnnn canlarımmmmmm kız dün izledim filmi eşim geç geldi o gelene kadar izledim ama sonuna yetişti oda merak etti çok beğendi
ağladım valla izlerken kadının yerine kendimi koydum :9:

bakıyorum boşa çıktınız hanfendiiii :1:

ayyy canımm sağollll ayrıca kutlaman içinde teşekkürlerrr ne güzel yaa tr. nin dört bi yanından arkadaşlarımız var bu topic sayesinde sosyal sayesinde
malatya ağrı konya izmir istanbul ankara her taraftan varrr arkadaşlarımızzzz :16:

doğum günün kutlu olsun canım, inşallah bu yeni yaşın hayatına güzellikler katsın en önemliside hayırlısıyla sana bebekler getirsin :16:

benim sayemde olan hiç bir şey yok ayrıca, siz o kadar güzel kalpli o kadar iyi insanlarsınız ki hayatımda yaptığım en iyi işlerden bi tanesi sizin gibi arkadaşlarla tanışmaktı hepiniz iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum gerçekten, beraber gülüp beraber ağlıyoruz beraber test sonuçlarını bekleyip, beraber tahlil sonuçlarımızı yorumluyoruz, çalışmalardan sonra yine beraberiz daha ne yapabiliriz ki :9:

ne güzel arkadaşlarım var benim gerçekten türkiyenin heryerinden :21::21:
sizi tanıdığım için çok mutluyumm :21::21::32:
sosyal bizde doğu görevimizi malatya istiyoruz inşallah :32::32:

Kod:

kesinlikle memleketim diye söylemiyorum gözü kapalı yazacağınız bir yer malatya pişman olmaz mısınız , buyurun gelin keşke gelseniz ne güzel olur :32:

doğum günün kutlu olsun canım, inşallah bu yeni yaşın hayatına güzellikler katsın en önemliside hayırlısıyla sana bebekler getirsin :16:

benim sayemde olan hiç bir şey yok ayrıca, siz o kadar güzel kalpli o kadar iyi insanlarsınız ki hayatımda yaptığım en iyi işlerden bi tanesi sizin gibi arkadaşlarla tanışmaktı hepiniz iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum gerçekten, beraber gülüp beraber ağlıyoruz beraber test sonuçlarını bekleyip, beraber tahlil sonuçlarımızı yorumluyoruz, çalışmalardan sonra yine beraberiz daha ne yapabiliriz ki :9:

neden yüzüme vuruyorsun sürekli :9:

Teşekkürler canımmmm tek temennimiz bu yönde 2014 de hepimiz anne olalım inşallaaaaah :16:
öle valla yaa içimizi döküyoruz en özel anlarımızı bile konuşuyoruz. daha ne olsun yeriniz çok farklı
en güzelide gülüp eğleniyoruz çok fazla bu bizim için en önemlisi
gelirsin belki diye yazıyom kızzz :1:

bende çok mutluyum yaaaa
tayin işiniz var değilmi sizin aaa kız malatya güzel bir şehir inşallah istediğiniz gibi olur
ohhh sosyalde ordaaa beraber büyütürsünüz minikleri :29:

nasılsınız kızlar ne var ne yok ben bugün çok kötüyüm dün eşimle annesi yüzünden çok kötü tartıştık bütün gece uyuyamadım şuan işteyim ve başım ağrıyor sinirden ilaç alamıyorum ne yapacam bilmiyorum:14::14: bu gece yılbaşı ve ben yılbaşını evimde geçirmek istemiyorum :14::14:
neyse sizinde canınızı sıkmayayım sabah sabah
fundoşum doğum günün kutlu olsun canım bu arada inşallah bi sonraki doğum gününde kucağında bebişinde olur :16::16:

Teşekkürler canımmmm tek temennimiz bu yönde 2014 de hepimiz anne olalım inşallaaaaah :16:
öle valla yaa içimizi döküyoruz en özel anlarımızı bile konuşuyoruz. daha ne olsun yeriniz çok farklı
en güzelide gülüp eğleniyoruz çok fazla bu bizim için en önemlisi
gelirsin belki diye yazıyom kızzz :1:

bende çok mutluyum yaaaa
tayin işiniz var değilmi sizin aaa kız malatya güzel bir şehir inşallah istediğiniz gibi olur
ohhh sosyalde ordaaa beraber büyütürsünüz minikleri :29:

bakarsın sende uğrarsın bu tarafa :34: belli olmaz bu işler

nasılsınız kızlar ne var ne yok ben bugün çok kötüyüm dün eşimle annesi yüzünden çok kötü tartıştık bütün gece uyuyamadım şuan işteyim ve başım ağrıyor sinirden ilaç alamıyorum ne yapacam bilmiyorum:14::14: bu gece yılbaşı ve ben yılbaşını evimde geçirmek istemiyorum :14::14:
fundoşum doğum günün kutlu olsun canım bu arada inşallah bi sonraki doğum gününde kucağında bebişinde olur :16::16:

oyy kuzum ne oldu ki, neden böyle oldun bakayım sen

oyy kuzum ne oldu ki, neden böyle oldun bakayım sen

en son benim iş mevzusunda yaptıklarını biliyorsunuz zaten o sadece bana karşı şimdiye kadar yaptıklarının sadece biri ve ben artık görüşmek istemiyorum o kadınla. eşim her onun yanına gidip eve döndüğünde bende kusur aramaya başlıyor. dünde öyle oldu bi de üstüne annem bize gelecek diyor bu gece için bende istemiyorum gelmesini ne yüzle geliyor dedim. benimki zaten dolduruşa gelmiş birbirimize girdik :14::14::14:

inşallah iyisinizdir kızlar, hepinizii çook özledimm :16: Fundoşum,ayşem,sosyalim,lizimim, benayy, twinn, ezo, sbry ,fatma,cansu, yeliz :16:

Nete hiç bakamadım bugün eşim de gitmedi evdeydi

gribim iyice ilerledi :2: Boğaz ağrısından gece uyuyamadım , öğlene kadar uyudum sonra dr. Gittim...pastil almıştım hastaneyi arayarak ama şimdi dr. Um kullanma dedi :50: ıhlamur içip ,limonla geçiştiriyorum ama çok kötü ağrısı dayanılmaz:5:

Dikkatt edinn kötü bir salgın var çevremde, herkeste boğaz ağrısından sonra grip başlıyor ,annemler ,üst katta komşum...

Bu arada teyzoşları , miniğim büyümüşş 8 hafta 4 günlük 2 cm , dualarımızı hep gönderiyoruz sizlere , ona diyorum ki hadi meleğim teyzelere dua edelim :109: Sonra babaya anneanneye ablalaraa sıraylaa ediyoruz

sizi çok seviyorum kızlar , bakamıyorum eskisi gibi çok özlüyorumm muhabbetinizi ama hep aklımda ve dualarımdasınız... :103:

Sbry ilk haber sendenn canom inşallahh :16::16:

Halayı görür görmezz hemen dalarım :9:

canım bizde seni çok özledik geçmiş olsun hayatım inşallah hemen geçirirsin bebişine iyi bak kuzum inşallah dualarınız kabul olur öptüm:16::16::16::16:

bakarsın sende uğrarsın bu tarafa :34: belli olmaz bu işler

Fatmammm bu kv den çok çekiyorsun neden bu kadar uğraşıyor yuvanızla yaaa
canımız sıkılmaz öle düşünme

ayrıca çok teşekkür ederim canım.
inşallah canım inşallaaaaahhhhh

olurmu olur kızzzz geçen vedat milör arapgirde bi et yedi benimkide çok iştahlıdır
taktı ona gidip yiyelim mutlaka diye sırf onun için gelebiliriz :9::9:
tabi erzincana geçerken :10:

Back
X