• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Fatmammm bu kv den çok çekiyorsun neden bu kadar uğraşıyor yuvanızla yaaa
canımız sıkılmaz öle düşünme

ayrıca çok teşekkür ederim canım.
inşallah canım inşallaaaaahhhhh

olurmu olur kızzzz geçen vedat milör arapgirde bi et yedi benimkide çok iştahlıdır
taktı ona gidip yiyelim mutlaka diye sırf onun için gelebiliriz :9::9:
tabi erzincana geçerken :10:

sağolun canım iyi varsınız halen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum işyerindeyim diye zor tutuyorum kendimi :14::14:

en son benim iş mevzusunda yaptıklarını biliyorsunuz zaten o sadece bana karşı şimdiye kadar yaptıklarının sadece biri ve ben artık görüşmek istemiyorum o kadınla. eşim her onun yanına gidip eve döndüğünde bende kusur aramaya başlıyor. dünde öyle oldu bi de üstüne annem bize gelecek diyor bu gece için bende istemiyorum gelmesini ne yüzle geliyor dedim. benimki zaten dolduruşa gelmiş birbirimize girdik :14::14::14:

canım bunların hepsi hallolacak meseleler , eşinle konuş ama adamada hak ver sonuçta annesi, sende kendini üzme bakayım yeğenimiz üzülecek sonra, sende bi anne olacaksın pozitif düşün 1 gece kalsın bişey olmaz hal ve hareketlerinden rahatsız olduğunu anlar zaten başka zamanda geleyim diye ısrar etmez

Fatmammm bu kv den çok çekiyorsun neden bu kadar uğraşıyor yuvanızla yaaa
canımız sıkılmaz öle düşünme

ayrıca çok teşekkür ederim canım.
inşallah canım inşallaaaaahhhhh

olurmu olur kızzzz geçen vedat milör arapgirde bi et yedi benimkide çok iştahlıdır
taktı ona gidip yiyelim mutlaka diye sırf onun için gelebiliriz :9::9:
tabi erzincana geçerken :10:

haa tam benimkinin kafasındaymış seninkide beraber gidip yesinler, bana kaburga yap kaburga yap diyor zaten bu aralar:9:

sosyalcan daha biraz varda tayinimize malatya çıkarsa bende eşimle birlikte gidebilirim güzel güvenli biyermiş orası, ama yok diğer güneydoğu illeri çıkarsa 2 sene ayrı kalacağız :14:
belkide orda yalnız kalmam sayende he :1:

fatmacım seni hamile hamile birlik oldularda üzüyolarmı böyle :50: kocanda suç biraz zaman geçmesini beklese de sen yumuşasan bu arada zaten annesini görmesine engel olmazsın.
hala da ısrar ederse gelsin diye mesafeni koyarsın, mutfağa geçip bişeylerle oyalanırsın konuşmazsın fazla anlar heralde oda.
üzülme sen bebişini düşün canım

Günaydın kızlaarrrr

Yeni yılınız kutlu olsun.. kucaklarınız bebiş dolsun... bütün dilekleriniz kabul olsun inşallahhhh :52::52:

sosyalcan daha biraz varda tayinimize malatya çıkarsa bende eşimle birlikte gidebilirim güzel güvenli biyermiş orası, ama yok diğer güneydoğu illeri çıkarsa 2 sene ayrı kalacağız :14:

fatmacım seni hamile hamile birlik oldularda üzüyolarmı böyle :50: kocanda suç biraz zaman geçmesini beklese de sen yumuşasan bu arada zaten annesini görmesine engel olmazsın.
hala da ısrar ederse gelsin diye mesafeni koyarsın, mutfağa geçip bişeylerle oyalanırsın konuşmazsın fazla anlar heralde oda.

gel gel burada gurubumuz var zaten yalnız kalmazsın :29: burası hem güvenli hemde güzel bir şehir memnun kalırsınız inşallah buraya çıkar tayininiz :32:

canım bunların hepsi hallolacak meseleler , eşinle konuş ama adamada hak ver sonuçta annesi, sende kendini üzme bakayım yeğenimiz üzülecek sonra, sende bi anne olacaksın pozitif düşün 1 gece kalsın bişey olmaz hal ve hareketlerinden rahatsız olduğunu anlar zaten başka zamanda geleyim diye ısrar etmez

haa tam benimkinin kafasındaymış seninkide beraber gidip yesinler, bana kaburga yap kaburga yap diyor zaten bu aralar:9:
canım sorun gelip gelmemesi değil kadın gelince de rahat durmayacak herşeye karışacak bana laf sokup duracak biliyorum eşime kalsa annesi melek ama bence şeytandan bi farkı yok. kendi görüşmek istiyorsa gitsin görüşsün ama ben görüşmek istemiyorum artık.:14::14: insan olan torunu olacak diye sevinir bu bize fırça kayacam diye bi hal oldu ne aceleniz vardı diyip duruyor halen.:14::14:

eve gidince yemeğimi yiyip hemen uyuyacam onlar anne oğul otursunlar :19:

canım sorun gelip gelmemesi değil kadın gelince de rahat durmayacak herşeye karışacak bana laf sokup duracak biliyorum eşime kalsa annesi melek ama bence şeytandan bi farkı yok. kendi görüşmek istiyorsa gitsin görüşsün ama ben görüşmek istemiyorum artık.:14::14: insan olan torunu olacak diye sevinir bu bize fırça kayacam diye bi hal oldu ne aceleniz vardı diyip duruyor halen.:14::14:

sallayacaksın sende kuzum boşver , yemeğini ye güzel otur ne derse desin hiç muhattap olma , tv de çok güzel programlar olacak onları izle , kv :33: böyle dil çıkar :9:

en son benim iş mevzusunda yaptıklarını biliyorsunuz zaten o sadece bana karşı şimdiye kadar yaptıklarının sadece biri ve ben artık görüşmek istemiyorum o kadınla. eşim her onun yanına gidip eve döndüğünde bende kusur aramaya başlıyor. dünde öyle oldu bi de üstüne annem bize gelecek diyor bu gece için bende istemiyorum gelmesini ne yüzle geliyor dedim. benimki zaten dolduruşa gelmiş birbirimize girdik :14::14::14:

yahu ne acelesi ne erkeni 2 yıllık evlisin doğunca 3 yıllık olacan ne diyo bu kadın
hem ne lafı sokuyoki napıyomuşsunda laf sokuyor sana ayyy sinir oldummmm
eşinde hatalı canım üzülmeni istemiyorum ama eşin dengeyi sağlamalı

sosyalim çok boğazına düşkün çok yeme içme sayesinde çok geziyoz :1:
kaburgamıııı :53: offf offfff maşallah

offf fatmam çok üüzüldüm canım bende senin durumuna ama sakın geceni mahvetme
gidip erkenden yatıp ağlama nolur

Niye hiç konuşmuyorsunuz kızlar ya yokken geldiğimde bi bakıyorum masallah okumaktan sohbete yetişemiyorum şimdi müsaitim ya kimseden ses çıkmıyo :20::20:

sedom inşallah hemen iyileşirsin. senin randevun yoktu doktora mı gittin büyümüşmü miniğin :16:
maşallah nazarlardan korusun rabbim sizi :16:

pericim kürtaj etkiliyormus adet döngüsünü normal durum yani inşallah sana da günler hemencecik geçer :54:

twin günaydın canım bi yazıp kaçıyosun hemen nasılsın desem cevap gelmeyecek :1:

Hepinize günaydın canlarr
yeni bi film adı verecek yokmu bugün :1:

Lizim cnm okula geldigim icin zaman buldukca yazabiliyorum kusura bakmayin hic yazmamakta olmuyo dimi :1:

nasılsınız kızlar ne var ne yok ben bugün çok kötüyüm dün eşimle annesi yüzünden çok kötü tartıştık bütün gece uyuyamadım şuan işteyim ve başım ağrıyor sinirden ilaç alamıyorum ne yapacam bilmiyorum:14::14: bu gece yılbaşı ve ben yılbaşını evimde geçirmek istemiyorum :14::14:
neyse sizinde canınızı sıkmayayım sabah sabah
fundoşum doğum günün kutlu olsun canım bu arada inşallah bi sonraki doğum gününde kucağında bebişinde olur :16::16:

Cnm senn bu kv den senden ne istiyor yaff hamile kadini üzüyo Allah askina
Uzme kendini cnmm Rabbim goruyo

merhaba canım.. benim 9 yaşında bir oğlum var ikinci için de epeydir uğraşıyoruz işte 2 sene ya oldu ya geçti tam hatırlamıyorum artık

hatırladım şimdi seni
maşallah kocaman olmuş oğluşun biraz fazla ara vermişsin canım. hep duyuyorum çok ara verince zor oluyomuş diye. bi sorun yok değil mi doğal yollarla mı deniyosunuz. inşallah kısa zamanda oğluşuna bi kardeş gelir. kız olursa işi zor ama başında bi abi 9-10 yaş fark çok çeker abiden :1:

Niye hiç konuşmuyorsunuz kızlar ya yokken geldiğimde bi bakıyorum masallah okumaktan sohbete yetişemiyorum şimdi müsaitim ya kimseden ses çıkmıyo :20::20:

ya benim eşimin facesine virüs girmiş, yetenek sizsinize katıldım diye onunla uğraşıyordum sinir oldum :47:

Inss cnmm bakalim hayirlisi nasilsin cnmm

iyiyim kuzu ben sen nasılsın bat yaklaştı, güzel haberler bekliyorum diyeceğim ama sanırım korunuyorsunuz değil mi :44:

hatırladım şimdi seni
maşallah kocaman olmuş oğluşun biraz fazla ara vermişsin canım. hep duyuyorum çok ara verince zor oluyomuş diye. bi sorun yok değil mi doğal yollarla mı deniyosunuz. inşallah kısa zamanda oğluşuna bi kardeş gelir. kız olursa işi zor ama başında bi abi 9-10 yaş fark çok çeker abiden :1:

evet canım çok ara verdik şu an o kadar pişmanım ki bu kadar uzun süre olmayacağını bilseydim oğlum 2-3 yaşındayken tekrar yapardım belki o zaman daha kolay olurdu.. valla bi doktora gitmiş değilim o konu da biraz tırsıyorum panik atak var biraz o yüzden.. ama birinci olduysa ikinci de olur diye düşünüyorum hayırlısı Allahtan vardır onun bir bildiği diyorum.. oğlum olduğu için tabii ki bi kızım olsun istiyordum ama şu an uzun zamandır hamile kalamayınca artık kız erkek gibi bi isteğim yok yeterki oğluma bir kardeş olsun.. o tabii ki erkek istiyor kızla oynayamazmış:) okulda dilek kartı hazırladılar en altına bir kardeş diliyorum yazdı öyle duygulandım ki boğazımda bir düğüm oluştu Rabbim inşallah oğlumun duasını kabul eder 2013 olmadı ama belki 2014

çok yazdım ya kusura bakma

Back
X