• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canlarim merhaba. Nasilsiniz. Benim bulantilar bu ara daha cok artti. Annemde kaldim dun:( patates haslamasi iyi gelio. Patates yiyorum surekli. Basa gelen cekilir artik.ins. cok uzun surmez. Yeni haberler var mi? Fundam dr a yrn gidiodun dimi. Ins guzel haberler verirsin bize. Yelizim seninde test yaptigini okudum. Daha cikmayabilir cnm.bata 4 gun varmis. Benayyy el isin harika olmus.bayildim. sosyalimm uzulme benimde elimden pek birsey gelmez:) oldugu kadar idare edioruz artik:) butun kizlari opuyorummmm

ne yapalım bizide böyle sevsinler yelizimmm aslında normal olan biziz benay çok hamarat :63::9:, yaa seninde bi bulantıların geçseydi ne güzel olacaktı :21:
Ayşemmmmm :29: :16:
ahh canımmm ne kadar ağır geçiyor senin yaa ama çok az kaldıııı bianda geçicek ve bu defada iştahın artacak herşeyi yemek isticeksinnnnn
Yarın sabah doktordayımmm canımmmm bakalım ne dicek
kocişte gitti ayfonda şuan çok güzelmiş oteli :9:
dedim pekmez yemedin bu ara geçen ay güzel gidiyodu ama bu ay hiç ellemedi
orda ye bol bol dedim :9:
kaplıcayada gircek acep iyi gelirmi kızlarrrrrrrrrrrrrr :1:

sıcak etkilemesin kız, doktor bana dedi ki eşin laptopu bile kucağında tutmasın sıcaklık iyi gelmez spermlere dedi :44: bide ben bi uygulama yapıyorum şimdi yumurtalara sıcak iyi geliyor ya yatmadan önce sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına ılımaya başlayınca çekiyorum 5-10 dk da karnıma koyuyorum sizce yanlış mı yapıyorum :44:

Olsun hiç belli olmaz canım..

Sosyalim inşallh kız ne güzel olur..

Ayşemm saol tatlım.. Seninde az kaldı inşAllah geçecek bulantılar.. Böle de yazık insan harab oluyo :(

benide dükkanda yanına alsana sohbet eder çay yaparım sana :52:

Kiz fundoş dün yolluk yaptin mii kocanaa :9::9::9:

fındık fıstık pekmez :9:

dün benimkinede aldım akşam yedirdim 1 kaşık- sabahta 1 kaşık yedi gelişmeleri artık burada paylaşırım :9:

Cok sagolun kizlarr. Valla 1 aydir nasi yasadigimi bi ben bi Allah bilir:( bu durumun gecici oldugunu dusunuorum surekli. Bazende hic gecmeyecek gibi geliyor:( yinede sukur diorum surekli.
fundam kaplicalarin bi zarari olmaz diye dusunuorum. Gelince hemen calismalara baslarsiniz. Sonrada hayirli neticeleri olur insallah:16:

Kiz fundoş dün yolluk yaptin mii kocanaa :9::9::9:

kız yok ne yolluğuuuu :9: ablam geldi birde bu bilgisayarı açtı raporları okudu filan çıktılarını toparladı bayağı stresliydi sonra bana fırça attı film izlicene çantamı yapsaydın diye
gece 2 de kalkıp gitti :9: bide kalktım onu geçirip kapıyı kitledim :9:

ayşemmmmm bi gelsinnnn çekeceği var bendeeen :9: bu defa çok takmıyorum nedenseeee
ayyyyyyyy bu arada kızlar iran filmlerini severmisiniz bilmiyorum ama eski gerçi yeni değil izleyememiştim aklımdaydı hep cennetin rengi izleyin nolurrrr bi kutu mendille :5:

ne yapalım bizide böyle sevsinler yelizimmm aslında normal olan biziz benay çok hamarat :63::9:, yaa seninde bi bulantıların geçseydi ne güzel olacaktı :21:

sıcak etkilemesin kız, doktor bana dedi ki eşin laptopu bile kucağında tutmasın sıcaklık iyi gelmez spermlere dedi :44: bide ben bi uygulama yapıyorum şimdi yumurtalara sıcak iyi geliyor ya yatmadan önce sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına ılımaya başlayınca çekiyorum 5-10 dk da karnıma koyuyorum sizce yanlış mı yapıyorum :44:

benide dükkanda yanına alsana sohbet eder çay yaparım sana :52:

fındık fıstık pekmez :9:

dün benimkinede aldım akşam yedirdim 1 kaşık- sabahta 1 kaşık yedi gelişmeleri artık burada paylaşırım :9:

kızzzzzzzzzz doğru yaaaaaaaa sıcak duş önermiyolar spermler ölüyoooooooo :53:

ayyy bende yapim onu kızzzzz ayaklarımda çorapla uyuyom zaten sıcak sudamı yapsam acaba

kız bakalım etki edicekmiiiii
ne kadar kaldı senin yuma kızzz
benim takvimde önemli günlerdesiniz diyooo
ama belirti yok daha akıntı flan
bana göre 5-10 arası hatta 5 i diye hesapladım
tamda kociş geliyoo :32:

Yaa kizlar şimdi benim bat 6 sı ya,acaba olsaydi bugun cikar miydi sizcee??gerci yaptigim testte hassasiyet 20 yaziyor ama tabi her zaman adet gecikmesinde yapin diyorlar ne bileyim icimden bi ses hamilesin diyo biyandan galiba sebebi bu ay baya calistigim icin :14:
Yanii acabaa bugunku testte de cikmadi ya olsaydi acikar miydi acabaa keske yapmasaydim öfff :53:

kız yok ne yolluğuuuu :9: ablam geldi birde bu bilgisayarı açtı raporları okudu filan çıktılarını toparladı bayağı stresliydi sonra bana fırça attı film izlicene çantamı yapsaydın diye

ayşemmmmm bi gelsinnnn çekeceği var bendeeen :9: bu defa çok takmıyorum nedenseeee
ayyyyyyyy bu arada kızlar iran filmlerini severmisiniz bilmiyorum ama eski gerçi yeni değil izleyememiştim aklımdaydı hep cennetin rengi izleyin nolurrrr bi kutu mendille :5:

İran filmi diyonce aklima tek bi film geliyor gerci iran filmi degil iran asıllı Amerikan bi yonetmenin filmi İranda geciyor Soraya'yı taşlamak.Ben de onda cok aglamistim tabi gercek bi hayat hikayesi kahrolmuştum ve cok öfkelenmiştim.senin dedigine de bi bakayim

Ayy ben oyle yolluk demedim sosyalimmm :9::9::9:

nasıl yolluk kız anlamadım saf mıyım ben ne :9:

biz yarın iş yerindeki kızlarla halam geldi filmine gideceğiz orada zaten çok ağlayacam :25: bunuda haftaya izleyeyim o zaman :25:
:38: böle yolluk kızzzzzzzzz ama yokkkkk çok kızdı bana çantasını bile hazırlamadım film derdine :9:

ayyy nasıl yolluk yaaaa :26:

kızzzzzzzzzz doğru yaaaaaaaa sıcak duş önermiyolar spermler ölüyoooooooo :53:

ayyy bende yapim onu kızzzzz ayaklarımda çorapla uyuyom zaten sıcak sudamı yapsam acaba

kız bakalım etki edicekmiiiii
ne kadar kaldı senin yuma kızzz
benim takvimde önemli günlerdesiniz diyooo
ama belirti yok daha akıntı flan
bana göre 5-10 arası hatta 5 i diye hesapladım
tamda kociş geliyoo :32:

benim haftaya başlıyor çalışmalar :6:, eşin girmesin sıcak suya gerçekten bak zararlı , ben yapıyorum valla sıcak su torbasını ne yapayım belki etki eder :1:

Yaa kizlar şimdi benim bat 6 sı ya,acaba olsaydi bugun cikar miydi sizcee??gerci yaptigim testte hassasiyet 20 yaziyor ama tabi her zaman adet gecikmesinde yapin diyorlar ne bileyim icimden bi ses hamilesin diyo biyandan galiba sebebi bu ay baya calistigim icin :14:
Yanii acabaa bugunku testte de cikmadi ya olsaydi acikar miydi acabaa keske yapmasaydim öfff :53:

canım benim batına kadar bekle, mesala bak benim bu bebek işi olmadan adetim hiç şaşmazdı bebek düşündüğümden beri 40 gün sonra bile adet olduğumu biliyorum,o yüzden az bekle hemen üzülme canımın içi:34:

Sosyalimm yolluk derkenn fundoşa kocasi yola cikmadan cocuklarini birakip da gitsin donene kadar idare eder demistim dee onu soruyorumm :1:

İran filmi diyonce aklima tek bi film geliyor gerci iran filmi degil iran asıllı Amerikan bi yonetmenin filmi İranda geciyor Soraya'yı taşlamak.Ben de onda cok aglamistim tabi gercek bi hayat hikayesi kahrolmuştum ve cok öfkelenmiştim.senin dedigine de bi bakayim

nasıl yolluk kız anlamadım saf mıyım ben ne :9:

biz yarın iş yerindeki kızlarla halam geldi filmine gideceğiz orada zaten çok ağlayacam :25: bunuda haftaya izleyeyim o zaman :25:

ayyy nasıl yolluk yaaaa :26:

benim haftaya başlıyor çalışmalar :6:, eşin girmesin sıcak suya gerçekten bak zararlı , ben yapıyorum valla sıcak su torbasını ne yapayım belki etki eder :1:

canım benim batına kadar bekle, mesala bak benim bu bebek işi olmadan adetim hiç şaşmazdı bebek düşündüğümden beri 40 gün sonra bile adet olduğumu biliyorum,o yüzden az bekle hemen üzülme canımın içi:34:

canım hissediyosan ne güzellll bak bende şimdi iyice umutlandım ama çokta kaptırma kendini daha var zamanın
bende geçen ay çok faaldim kürler günlerin takibi herşey tamamdı ya çok umutluydum ama şok oldum sonucu görünce

kızzz oda ödüllü değilmiii ayyy izliyim onudaaa

sosyalim misyoner havhav desem anlarmısın acaba :60: yeterlimiiii fazlası var gerçi ama :9:

kız hemen yazdım whatsapptan sakın girme sıcak suya
ama yılda bir gidiyolar kızzzz gitmişken değerlendirseydi garibim :1:

canım hissediyosan ne güzellll bak bende şimdi iyice umutlandım ama çokta kaptırma kendini daha var zamanın
bende geçen ay çok faaldim kürler günlerin takibi herşey tamamdı ya çok umutluydum ama şok oldum sonucu görünce

kızzz oda ödüllü değilmiii ayyy izliyim onudaaa

sosyalim misyoner havhav desem anlarmısın acaba :60: yeterlimiiii fazlası var gerçi ama :9:

kız hemen yazdım whatsapptan sakın girme sıcak suya
ama yılda bir gidiyolar kızzzz gitmişken değerlendirseydi garibim :1:

anladım canım anladım :1: tamda zamanını bulmuş gitmek için :52:

aynen çok sıkıldımmmmmmmmmm
birde daha 2 ay önce evlenen akrabam var kız çok küçük ve hamileymiş faceden yazmış
şoktayım 10 yaş küçük benden :53:
çok geç kaldık çokkkkk

hk cim geçmiş olsun

aynen çok sıkıldımmmmmmmmmm
birde daha 2 ay önce evlenen akrabam var kız çok küçük ve hamileymiş faceden yazmış
şoktayım 10 yaş küçük benden :53:
çok geç kaldık çokkkkk

hk cim geçmiş olsun

ağustosta bi düğüne gitmiştik yılbaşında foto paylaşmış kız hamile hamile :25: 1 senedir uğraşıyoruz anasını satayım :25:

Back
X