• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

13. hafta diyolar cnm. 13. haftada beta hcg hormonunun yukselmesi duruyormus. 13. haftayi dort gozle bekliorum.
zaten birdaha disardan asla birsey yemicem:(

sedom bu arada sen beni ruyanda mi gordun.oglum mu olmustu:) bende hep erkek goruyorum.benim oglum olacak galiba:)

evet canım ama senin kızın olacakmış gibi hissediyorum :8: benimde :9: bende hep erkek bebek görüyorum rüyamda

liziminn oğlu :55:fundoşun ve sosyalinde

13. hafta diyolar cnm. 13. haftada beta hcg hormonunun yukselmesi duruyormus. 13. haftayi dort gozle bekliorum.

sedom bu arada sen beni ruyanda mi gordun.oglum mu olmustu:) bende hep erkek goruyorum.benim oglum olacak galiba:)

inşallaaaah canımmmmmm
ben çok pisboğazımmmm bazı şeylere zaafım var ben nasıl durcam yemeden onları yaaaaa

kız erkek olsun ayyyyyyyy minik adammm oyyyy
sende sanki öle istiyon heee :34::emir_bebek:

evet canım ama senin kızın olacakmış gibi hissediyorum :8: benimde :9: bende hep erkek bebek görüyorum rüyamda

bende hep kiz hissediorum ama neyse en basta saglikli ve hayirli evlat olsunda.
fundosun tulumlu oglusu olacak:)
fundos benim icime tekiz doguyor nedense,ama ikiz bir oglan bir kiz olursada tadindan yenilmez.Rabbim hayirlisini versin insallah:16:

fundos benim icime tekiz doguyor nedense,ama ikiz bir oglan bir kiz olursada tadindan yenilmez.Rabbim hayirlisini versin insallah:16:

liziminn oğlu :55:fundoşun ve sosyalinde :9::9::9:

fatmayı hissedemedim henüz :60:

iyi diyelim iyi olsun,sen nasilsin cnm?
bebis ne kadarlik oldu?
herkese ayni soruyu sordum ama sende doktora gidecektin gittin mi:9::9:
bende iyiyim canım çok şükür ben rahat geçiriyorum inşallah böyle devam eder darısı senin başına canım bi an önce bulantıların biter inşallah:16:
benim sat a göre 8+4 ama doktora ayın 22sinde gidecem o zaman belli olacak bide inşallah kalp atışlarını o zaman duyacam:16::16:
hoş geldin canım sende iyisindir inşallah :16:
iyiyim canım çok şükür evde iş güç peşindeyim :1: sana Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun:16::16:
ooooo kimler gelmişşşşş :110:
çalışırken daha çok görüyoduk sizi hanfendii :117:
ne desen haklısın valla canım ama bi iki günlük işim kaldı ondan sonra sabah akşam çıkmıycam burdan:9::9:

inşallaaaah canımmmmmm
ben çok pisboğazımmmm bazı şeylere zaafım var ben nasıl durcam yemeden onları yaaaaa

zaten canin istemiyor bir sure sonra yiyemiyorsun canim:)
benim icimden gecen kiz artik Allahin takdiri..

evet kocanin elinde kalabilirsin:) o yuzden birazcik daha sabir:) zaman nasil hizli geciyor zaten.
bende cok severimm yaa:)
yelizimm Allah razi olsun.sende doktora gidicektin naptin gittin mi?

Yok canm üşendim bugun yarin gidicem insallah bi sorun yoksa kist falan serophene kullanicam yinee

bende iyiyim canım çok şükür ben rahat geçiriyorum inşallah böyle devam eder darısı senin başına canım bi an önce bulantıların biter inşallah:16:
benim sat a göre 8+4 ama doktora ayın 22sinde gidecem o zaman belli olacak bide inşallah kalp atışlarını o zaman duyacam:16::16:

iyiyim canım çok şükür evde iş güç peşindeyim :1: sana Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun:16::16:

ne desen haklısın valla canım ama bi iki günlük işim kaldı ondan sonra sabah akşam çıkmıycam burdan:9::9:

zaten canin istemiyor bir sure sonra yiyemiyorsun canim:)
benim icimden gecen kiz artik Allahin takdiri..

gelsindeeee hayırlı sağlıklı ne gelirse gelsin dimiiii
ikiside ayrı güzel yaaa

tamam kızzzz aldın gönlümü :9:

masallah canimm. sende 2 ayi bitirmissin. seninle aramizda 1 hafta var sadece:) kalp atislarinida duyarsin ins. hayirlisiyla. ama ev isinle kendini cok yorma.bu zamanlar cok tehlikeli cunku.ben oyle ustunden yapiorum valla.

gelsindeeee hayırlı sağlıklı ne gelirse gelsin dimiiii
ikiside ayrı güzel yaaa

tamam kızzzz aldın gönlümü :9:

kiz doguran anne sansli kadinmis,kiz dogurmak nimetmis:) gecen komsum soyluyordu. kiz evlat anneye hep yardimci hele yaslilikta onlar bakacak bize:) Rabbim ikisininde yoklugunu gostermesin gerci.

o saydiklarinin hepsini yasiyorum bende:( bak gun kurusu kayisi al.gun boyu yaninda olsun arada at agzina. hatta bu sefer esim peyman markasininkini almis.cok guzel tavsiye ederim. bagirsaklarim bu ara cok uslu o yuzden:)
herkese tavsiye ediorum peyman gun kurusu kayisi. kabizlik falan kesin cozum. ki ben cok kabiz olurdum.simdi masallahim var.
valaa asil senin Allah yardimcin olsun cnm.neyse bir an evvel mart gelir insallah.sende rahatliga kavusursun.
bende doktora ayin 15 inde haftaya carsamba gidecem. ikili testin gununu soyler onda heralde.bu arada cogu kisinin ikili testte cinsiyeti belli oluomus.bakalim bizimki gosterecek mi:)
amanınn gerçek mii yani iki hafta sonra belli olabilir he :9: belki erkekse belli olur

kayısı yiyorum canım ama söylediğini bide deneyeyim ayşem , inşallah düzelir

8 +4 oyy maşallah :16:

sağol canımm sen evdemiydin ya , çıktın mı işten :93:

amanınn gerçek mii yani iki hafta sonra belli olabilir he :9: belki erkekse belli olur

evet cnm belli olabilir.arkadasim 12 haftalik hamile dun ikili testte pipiyi gormusler:) hayirli olsun oglunuz geliyor demis direk doktor.kizda bu kadar cabuk ogrenecegini bilmiordu.sok olmus.
ama bizim akrabada 12.haftada ogrendi.onunkide kiz olacak:) bacaklari aciksa net gorebiliyorlar iste:)

masallah canimm. sende 2 ayi bitirmissin. seninle aramizda 1 hafta var sadece:) kalp atislarinida duyarsin ins. hayirlisiyla. ama ev isinle kendini cok yorma.bu zamanlar cok tehlikeli cunku.ben oyle ustunden yapiorum valla.
evet canım çok yakın olacak doğumlarımız Allahın izniyle:16: ya çalışırken hep geçiştiriyordum ev işlerini şimdi evde olunca her taraf gözüme batıyor aslında haftaya kadın mı çağırsam pencere kapı sildirmek için bilemedim valla:14::44:

fundoşum seninkilerde yakında bizimkilere yetişir artık inşallah:16::34:

Yok canm üşendim bugun yarin gidicem insallah bi sorun yoksa kist falan serophene kullanicam yinee

insallah cnm.hadi yarinda senin hayirli haberlerini aliriz ins.kist falanda yoktur. yumurtulari buyutup bi igne patlatiriz.sonra sendende gelsin ikizler,ucuzlerr:1: topige sigamayacaz artik:1: neyse sosyal baskan bi caresini bulur artik:9:

evet canım gerçek tarihi doktora bu gidişimde öğrenecem inşallah:16: evet canım çıktım işten geçen hafta sondu bu hafta hiç gitmedim evde olmak çok güzel :34:darısı başına seninde az kalmış marta kadar Allahım sana dayanma gücü versin inşallah:16::16:

kiz doguran anne sansli kadinmis,kiz dogurmak nimetmis:) gecen komsum soyluyordu. kiz evlat anneye hep yardimci hele yaslilikta onlar bakacak bize:) Rabbim ikisininde yoklugunu gostermesin gerci.

evet cnm belli olabilir.arkadasim 12 haftalik hamile dun ikili testte pipiyi gormusler:) hayirli olsun oglunuz geliyor demis direk doktor.kizda bu kadar cabuk ogrenecegini bilmiordu.sok olmus.
ama bizim akrabada 12.haftada ogrendi.onunkide kiz olacak:) bacaklari aciksa net gorebiliyorlar iste:)

evet canım çok yakın olacak doğumlarımız Allahın izniyle:16: ya çalışırken hep geçiştiriyordum ev işlerini şimdi evde olunca her taraf gözüme batıyor aslında haftaya kadın mı çağırsam pencere kapı sildirmek için bilemedim valla:14::44:

fundoşum seninkilerde yakında bizimkilere yetişir artık inşallah:16::34:

evetttttttt annemde hep öle derrrrr gerçekten hayırlı evlat kız evlat
bende ikiz erkek duyunca bi an tırsttım annem hep öle der diye
hayırlısı olsunnn

ayşemmmmmmmmm cinsiyetini öğrenmeye az kaldı haaaa ayyyyyyyyyyyyy :18: önce lizom öğrenir ohaldeeee çok güzellllll yaaaa

hatırlıyonmu canımmmm senle ilk tanıştık soğan içtik sen sosyete mantısı yapmıştın yeni tanışmıştık
ben içememiştim sen içirdin bana zorla :9:
ayyyy ne çabuk geçti beeee :ssz:

fatmam benimkilermiiiiiiiiiiiiii :9: kız bak moda sokmayın beniiiiii içim kıpır kıpır oluyo sora :37: böle depresyonlu gelmem buralarada ev çöp ev olur hiçbiyere gelmem :9:

ayy ayşemm heyecanlandımm :9: ilk işim onu sormak olacak doktoraa

inşallaaaah canımmmmmm

senin ikizin olursa fundoşumm yiyeceksin zaten :9: benim de canım makarna salatası çektiii bugünn oofff
iyi konsantre ol belki hissedersin o zaman:9::9::9:

:82:

ıımm , a pipi gördüümm sanki :30: :60:

Back
X