• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa ben dee pipili cocugum olsun istiyorummmm :52::52: bunu soyleyince eşim cok gülüyorr bizde kizlarinkine de titi derler hihihihii :52::52:

o saydiklarinin hepsini yasiyorum bende:( bak gun kurusu kayisi al.gun boyu yaninda olsun arada at agzina. hatta bu sefer esim peyman markasininkini almis.cok guzel tavsiye ederim. bagirsaklarim bu ara cok uslu o yuzden:)
herkese tavsiye ediorum peyman gun kurusu kayisi. kabizlik falan kesin cozum. ki ben cok kabiz olurdum.simdi masallahim var.
valaa asil senin Allah yardimcin olsun cnm.neyse bir an evvel mart gelir insallah.sende rahatliga kavusursun.
bende doktora ayin 15 inde haftaya carsamba gidecem. ikili testin gununu soyler onda heralde.bu arada cogu kisinin ikili testte cinsiyeti belli oluomus.bakalim bizimki gosterecek mi:)

:9::9::9: bende en yakında bime gittim simbat aldım günkurusu :9:
masanın altında komidin var orda açtım kimse yokken atıyom ağzıma laf ediyolar hemen yoksa hayırdıııır diyo uyuzlar :9:
simbat fayda etmezmi kızzzz :60:
bende bu akşam dr. önerisi ile mikmik olcak yaaaa spoşlarım sağlam tutunsun diye zorlamaman gerek kabızımda inşallah etki eder kaç gündür nedense çok dardayım :9:

kızzzz çok kısa süre sora öğrencez miniklerinizi,n cinsiyetini ayyy çok etkileyici bişey yaaa

ayşem bu kadar kusuyonuz yaa zayıfladınızmı kızzz

evetttttttt annemde hep öle derrrrr gerçekten hayırlı evlat kız evlat
bende ikiz erkek duyunca bi an tırsttım annem hep öle der diye
hayırlısı olsunnn

ayşemmmmmmmmm cinsiyetini öğrenmeye az kaldı haaaa ayyyyyyyyyyyyy :18: önce lizom öğrenir ohaldeeee çok güzellllll yaaaa

hatırlıyonmu canımmmm senle ilk tanıştık soğan içtik sen sosyete mantısı yapmıştın yeni tanışmıştık
ben içememiştim sen içirdin bana zorla :9:
ayyyy ne çabuk geçti beeee :ssz:

fatmam benimkilermiiiiiiiiiiiiii :9: kız bak moda sokmayın beniiiiii içim kıpır kıpır oluyo sora :37: böle depresyonlu gelmem buralarada ev çöp ev olur hiçbiyere gelmem :9:

evett fundammm hatirlamam miii,surekli burnunu tika ic diyordum.hatta ilk gun icerken cikarmistin:9:
sosyete mantisi yaptigimi hatirlayamadim o gun:) masallah hafizanaa:42:
gunler ne hizla geciyor iste.Rabbim bizi burada karsilastirdi.her birimiz nerelerde oturuyoruz hemde:) hicbir sey tesaduf degildir. mesela sogan suyuna senden destek alarak baslamistim. herseyde bi hayir vardir. birbirimize o kadar guzel destek oluyoruzki,herkes bi yerlerde okudugunu yada duydugunu hemen geliyor burada paylasiyor.en taze bilgiler ilk buraya dusuyor:)

Son düzenleme:
evet canım gerçek tarihi doktora bu gidişimde öğrenecem inşallah:16: evet canım çıktım işten geçen hafta sondu bu hafta hiç gitmedim evde olmak çok güzel :34:darısı başına seninde az kalmış marta kadar Allahım sana dayanma gücü versin inşallah:16::16:

ahh ne güzell şu günleri bir atlatsam gelmekte bu kadar zorlanmam sanırım

inşallah fatmacanım gelsin mart ayı biran öncee :16:

Son düzenleme:
Fundoşş benim yumurtlama donemim senin adet gununle ayniii :52::52::52::52:

ayy ayşemm heyecanlandımm :9: ilk işim onu sormak olacak doktoraa

senin ikizin olursa fundoşumm yiyeceksin zaten :9: benim de canım makarna salatası çektiii bugünn oofff

:82:

ıımm , a pipi gördüümm sanki :30: :60:

evett fundammm hatirlamam miii,surekli burnunu tika ic diyordum.hatta ilk gun icerken cikarmistin:9:
sosyete mantisi yaptigimi hatirlayamadim o gun:) masallah hafizanaa:42:
gunler ne hizla geciyor iste.Rabbim bizi burada karsilastirdi.her birimiz nerelerde oturuyoruz hemde:) hicbir sey tesaduf degildir. mesela sogan suyuna senden destek alarak baslamistim. herseyde bi hayir vardir. birbirimize o kadar guzel destek oluyoruzki,herkes bi yerlerde okudugunu yada duydugunu hemen geliyor burada paylasiyor.en taze bilgiler ilk buraya dusuyor:)

kızzzzzz pazara geliyo iyi çalışın evden çıkmayınnn tatil nasılsaaaaa :9: ayy inşallah ikimizede uğurlu gelirrrrrrrrrr o gün

makarna salatasımı bende dün kayınbabam tarif verdi onu yapacam kız bir arıyo adam 2 saat esir alıyor beni oğlunu şikayet ediyo beni aramıyo diye bana sen çok iyi bi evlatsın diyo hep pekte aramam

kız hani yufkan vardı hemencik yapim dedin sende eşinde çok seviyosunuz hani neyseee ben dün gibi hatırlıyorummmm
bende dolma demiştim kabak ve biber dolması sosyalde bende yapim demişti :60: kabak içklerini atma sote yap nefis oluyo demiştim off canım çektiiiiiiiiiiiiiii
evet canım yaaa aynen öle soğan suyu için senin erkendi hatta regl bitmemişti başlamıştın annende :60: dokundu ona
hey gidi heyyyy

:9::9::9: bende en yakında bime gittim simbat aldım günkurusu :9:
masanın altında komidin var orda açtım kimse yokken atıyom ağzıma laf ediyolar hemen yoksa hayırdıııır diyo uyuzlar :9:
simbat fayda etmezmi kızzzz :60:
bende bu akşam dr. önerisi ile mikmik olcak yaaaa spoşlarım sağlam tutunsun diye zorlamaman gerek kabızımda inşallah etki eder kaç gündür nedense çok dardayım :9:

kızzzz çok kısa süre sora öğrencez miniklerinizi,n cinsiyetini ayyy çok etkileyici bişey yaaa

ayşem bu kadar kusuyonuz yaa zayıfladınızmı kızzz

ben ilk basta 1 kilo almistim,onuda vermisim. bi degisiklik yok yani bende.
simbatta yarar kiz,bol bol ye. gun kurusu kayisi en faydalisi ztn. ben bu peymanin tadini cok begendimde.birazda yumusak,benim teller var yaa yemesi rahat oluyor.yumusak olunca:9: benim bebiste telli dogmasin kizlar:9::9:

kızzzzzz pazara geliyo iyi çalışın evden çıkmayınnn tatil nasılsaaaaa :9: ayy inşallah ikimizede uğurlu gelirrrrrrrrrr o gün

makarna salatasımı bende dün kayınbabam tarif verdi onu yapacam kız bir arıyo adam 2 saat esir alıyor beni oğlunu şikayet ediyo beni aramıyo diye bana sen çok iyi bi evlatsın diyo hep pekte aramam

kız hani yufkan vardı hemencik yapim dedin sende eşinde çok seviyosunuz hani neyseee ben dün gibi hatırlıyorummmm
bende dolma demiştim kabak ve biber dolması sosyalde bende yapim demişti :60: kabak içklerini atma sote yap nefis oluyo demiştim off canım çektiiiiiiiiiiiiiii
evet canım yaaa aynen öle soğan suyu için senin erkendi hatta regl bitmemişti başlamıştın annende :60: dokundu ona
hey gidi heyyyy

ayyy fundaa masallahhh,ben bunlarin hicbirini hatirlamiyorum kiz:9: seninde sedodan kalir yanin yokmus:82: ajan ve hamis sed:82: :9:
hadi bakalimmm o gunn hayirli olaylarin olacagi bir gun olur ins:16:
yeloo pipili cocuga cok guldumm:1:ama ben titili istiorumm:9: nasipp artik

Canlar nasilsinzzz :16:

simbatta yarar kiz,bol bol ye. gun kurusu kayisi en faydalisi ztn. ben bu peymanin tadini cok begendimde.birazda yumusak,benim teller var yaa yemesi rahat oluyor.yumusak olunca:9: benim bebiste telli dogmasin kizlar:9::9:

twinimmmmm iyiyizzzz umarım sende iyisin canımmm :16:

yiyom kız yiyom yeterki rahat şeyedimmm :9:
tel zor yaaa inşallah ağız ve diş salığı mükemmel olur süt ve süt ürünleri tüketiyosun demi bunun içinnnnnnnnn :20:

ayyy fundaa masallahhh,ben bunlarin hicbirini hatirlamiyorum kiz:9: seninde sedodan kalir yanin yokmus:82: ajan ve hamis sed:82: :9:

ayıpsınnnnn unutmammm
b12 eksikliği var halbuki hayret valla bana

bende hem pipi hem titi istiyommmm bi taşla iki kuş vurmak ayyyyyyyyy :21:

twinimmmmm iyiyizzzz umarım sende iyisin canımmm :16:

yiyom kız yiyom yeterki rahat şeyedimmm :9:
tel zor yaaa inşallah ağız ve diş salığı mükemmel olur süt ve süt ürünleri tüketiyosun demi bunun içinnnnnnnnn :20:

Dune gore iyiym fundosum sagol cnm :16:
Oooo pipi titi muhabbet imi var bnmde ikiz titililerim olsun :1:

$doktorlar-ikiz-dedi-besiz-cikti--3331494.webp

beşize bakınnnnnnnn :53::53::53:

ayıpsınnnnn unutmammm

bendede b12 eksikligi var.eylulden beri igne vuruluyorum. daha 7 ignem var.sende onlari aksatma.cok onemli.
vala su anda sadece makarna ve patatesle yasiorum:) dislerimide 10 gundur fircalayamiorum.tuzlu su ile gargara yapiorum.insanliktan ciktim diorum,inanmiyorsunuz:9:
pipi,titii:9: cok iyi yaaa:1:

ayıpsınnnnn unutmammm

Aysemm Allah gonlune gore versin insalllahhh

Fundosumm bence aynen oyle olucakk :))

hey gidi heyyyy
fundoşum kayınbabanın tarifi nasıl kız merak ettim , turşulu salatalı mayonez yoğurt sarımsaklı bildiğimiz tarif mi :39:
kabakk dolmasıı bayılırımmm sarımsaklı yoğurtla yiceksinn ooff :39:
Canlar nasilsinzzz :16:
hoş geldin cnm sende iyisindir inşallah :16:

telli bebek :9: ayy Allah iyiliğinizi versin sizin cadılar :10:

Back
X