- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
masallah cnm. bugun iyiyim cok sukur. ama aksam zombi devrine gecerim yinesende saclarini iyi kurut,cokta ruzgarda kalma.
Allah korusun cnm ins iyi olursun bundan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah cnm. bugun iyiyim cok sukur. ama aksam zombi devrine gecerim yinesende saclarini iyi kurut,cokta ruzgarda kalma.
Aysemm Allah gonlune gore versin insalllahhh
Fundosumm bence aynen oyle olucakk :))
Canlar nasilsinzzz![]()
bendede b12 eksikligi var.eylulden beri igne vuruluyorum. daha 7 ignem var.sende onlari aksatma.cok onemli.
vala su anda sadece makarna ve patatesle yasiorum:) dislerimide 10 gundur fircalayamiorum.tuzlu su ile gargara yapiorum.insanliktan ciktim diorum,inanmiyorsunuz
pipi,titiicok iyi yaaa
![]()
Aysemm Allah gonlune gore versin insalllahhh
Fundosumm bence aynen oyle olucakk :))
fundoşum kayınbabanın tarifi nasıl kız merak ettim , turşulu salatalı mayonez yoğurt sarımsaklı bildiğimiz tarif mi
kabakk dolmasıı bayılırımmm sarımsaklı yoğurtla yiceksinn ooff
hoş geldin cnm sende iyisindir inşallah
telli bebekayy Allah iyiliğinizi versin sizin cadılar
![]()
yaa fundoss ne yaptin sennkadin gocmuss
tek basina hicbir sey yapamaz insan yaa,Allah yardimcisi olsunnn
ben taşıyamaz öne doğru devrilirdimm
fundoş seni hayal edemiyorum![]()
kız ben dedim yaaa 6 ay her hafta iğne vuruldum neyseki değer düşmüşşşş çokşükürrrr
aman evdesin boşverrr kim görcek kızzz
inşallah yelizim inşallaah
sedom yok kıymalı ama salça koymuyomuşsun ekşitiyomuş mideyi çok bilmiş çok uzmandır ukaladır birazda
anlatışını sölüyommakarnayı haşlıyon süzüyon soğanla kıymayı kavuriiiiiiisiiiiiiiinnnnn
baharat ekle makarnayıda koy içine üzerine sarımsaklı yoğurt yap
dadına doyamazsın o camış kocana ver bayılır![]()
kaynanana yapıypodum ben hep istiyodu diyo
karısı ingilterede ya özlemiş herhal
off bende bendeee kabak domasıııı ayy onumu yapsam kıymam çözlmüştür gelmeden çıkardıydım buzluktra
bende tırstım ayşemmm :18:
ben yemek yapmaya gidiyom mutfağa akşama görüşürüz artık öpüldünüz![]()
kız ben dedim yaaa 6 ay her hafta iğne vuruldum neyseki değer düşmüşşşş çokşükürrrr
aman evdesin boşverrr kim görcek kızzz
inşallah yelizim inşallaah
sedom yok kıymalı ama salça koymuyomuşsun ekşitiyomuş mideyi çok bilmiş çok uzmandır ukaladır birazda
anlatışını sölüyommakarnayı haşlıyon süzüyon soğanla kıymayı kavuriiiiiiisiiiiiiiinnnnn
baharat ekle makarnayıda koy içine üzerine sarımsaklı yoğurt yap
dadına doyamazsın o camış kocana ver bayılır![]()
kaynanana yapıypodum ben hep istiyodu diyo
karısı ingilterede ya özlemiş herhal
off bende bendeee kabak domasıııı ayy onumu yapsam kıymam çözlmüştür gelmeden çıkardıydım buzluktra
bende tırstım ayşemmm :18:
ben yemek yapmaya gidiyom mutfağa akşama görüşürüz artık öpüldünüz![]()
aminn yelomm hepimizin insallahh
bencede fundosda pipiler titilerrrr ne ararsan bulacaksinn![]()
fundosum tirsamaa senin ikiz yada tekizzen cok tekiz hissediorum amaa
![]()
masallah kayinpedere bak.ne de hamarat.bende kabak dolmasini cok severimm immmonu yap bencee
![]()
ayyy sorma insanın ömrünü yer çok konuşuyorrrr eşim tel çalınca babaaaaaaaaaaaaaannndiyorum sakınnn ben yokum spordayım bak söleme diyo
beni esir alıyo adam neler anlatıyo neler
herşeye karışır neyseki kociş ona çekmemiş bazen diyom bebeğim dedesine çekermi![]()
çatlaaakksın seen ama kıymalı makarnayaa sarımsaklı yoğuurtt hiç olmaz gibi geliyor :26:
sphagetti yapıyorum ooff süpeeer oluyor ,acılı olacak... şimdi olsa da yesem![]()
kızzzz canım çektiiiiii
benayda burda sesi çıkmıyoooo
ben kaçtımmmmmmmm kızlar![]()
Bak ben geldim herkes kaçtı![]()
Gelemedim bugün hiç işten.. Ancak okudum yorumlara koptuklarım oldu özellikle telli bebiş ile titi pipiye![]()
Bende titili bebek istiyorum inşAllah önce hayırlısı tabi..
Gün kurusu kahverengi olan kayısı değil mi ? Malatyalı birine sipariş vermiştik kayısı al diye ondanda almış ama ben sevmedim onu sarı daha güzel o olmaz mı kabızlığa![]()
Yemek yapıcam bende gelirim yine canlarrrr
Aysem yaa sen tek mi takiyosunn yaa ben de istiyorumm bir aydir kafama taktimm onceden bi firsatim olmadi accik gec kaldim biliyorum amaa sen kac yasindaydin bide nezamandir takiyosunn bi doktora gitmedim henuz ama cogu kisi bosuna taktirma bu yastan sonra olmaz diyor bide accik pahaliymis duyduguma goree