sedommmmmyelizimmmmm
de burdaaa
sosyal çok geziyon sosyal onlinesin ama başka sayfalarda fink atıyon seni göremiyom![]()
fundoşummm balımm , buralarda yokluğun çok belli ediyor kuzu
şimdide ayşem yok
beğen tuşu nere gittiiiiii![]()
sağdaydı sola geçmiş şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedommmmmyelizimmmmm
de burdaaa
sosyal çok geziyon sosyal onlinesin ama başka sayfalarda fink atıyon seni göremiyom![]()
beğen tuşu nere gittiiiiii![]()
he kızzz ilk girdim çok farklıydııı şimdi yine aynı
sosyalimmmm beni ne kadan merak etmişsiniz çok mutlu oldummmm
bu arada bende lizimi merak edip yazmıştım faceden rapor almış evde telefonuda bozukmuş giremiyo bilginiz olsun inşallah tez düzelir
sosyalimmm gece şeyyyy oldu yaaa çok canım yandı kız batma oldu kasıklarımda ve daha var batma atış var bide
haa bide bu defa sanki hiç akmadı geri dışarı çok az :44: yorumlarınızı bekliyorum ayşemmmm dinle huuu
2 saattir sıran gelmedimi kızzzzz
canım o dediğinden hiç anlamıyom ben yaaa
ayyyy çok merak ettim doktor ne dicek kızzz çabuk gir çık yaz
haa bide doktora sorsana kardeşinin durumunu gerçi sen sorarsın zaten ahbabına![]()
canımsınız valla bende özlüyorum gimeyince aklım burda oluyo haberde veremedim kızlara diyorum
yok kız ara verdik ya doktor dün için dedi hani salı oldu en son bide k.boynuzundan sebep iyiydi
ama salı çatladı zaten demi niye dünü sölediki kızzzz
ha bide hepsi aynı zamandamı çatlıyo kız
sedommmmmyelizimmmmm
de burdaaa
Kizlarr doktordayim 2 saattir sira bekliyorumm
Ya kizlar size bisey dicemm kardesimin 10 gun onceki hcg degeriyle bugunku ayni cikmis bu normal bisey degil demii![]()
o zaman az çıkan şey ne demişsin ya şey oldu diye , hepsi aynı zamanda çatlamaz benim bildiğim zamanı gelince çatlar, yani gerekli büyüklüğe gelir ve çatlar diye düşünüyorum
5 tane sayfa daha açık kuzum bilgi topluyorum
sana yazdım ama sen beni görmedin sanırım yelizim doktor işini, kardeşin için hemen endişelenme başka bir yerde tekrar yaptırsın testi, eğer ordada aynısı çıkarsa üzülerek söylüyorum bebeğini kaybedebilir, çünkü bhcg hormonu 2 günde bi kendini 2 ye katla 10-12 hafta arası daha sonra tekrar düşüşe geçer
fundoşummm balımm , buralarda yokluğun çok belli ediyor kuzu![]()
şimdide ayşem yok
sağdaydı sola geçmiş şimdi![]()
lizom hastamıymış fundoş neden rapor almış :26:
Yok yavrum simdi de baktim senden bi yorum gozukmuyo bana
Valla canm iste 4 de randevusu kalp atışlari icin gittiler bugun Allahim insallah bisey olmazz benim kardesimm cook uzulurr yaninda da degilimm zatenn dua edin kizlarr nolurr![]()
o zaman az çıkan şey ne demişsin ya şey oldu diye , hepsi aynı zamanda çatlamaz benim bildiğim zamanı gelince çatlar, yani gerekli büyüklüğe gelir ve çatlar diye düşünüyorum
5 tane sayfa daha açık kuzum bilgi topluyorum
sana yazdım ama sen beni görmedin sanırım yelizim doktor işini, kardeşin için hemen endişelenme başka bir yerde tekrar yaptırsın testi, eğer ordada aynısı çıkarsa üzülerek söylüyorum bebeğini kaybedebilir, çünkü bhcg hormonu 2 günde bi kendini 2 ye katla 10-12 hafta arası daha sonra tekrar düşüşe geçer
Yok yavrum simdi de baktim senden bi yorum gozukmuyo bana
Valla canm iste 4 de randevusu kalp atışlari icin gittiler bugun Allahim insallah bisey olmazz benim kardesimm cook uzulurr yaninda da degilimm zatenn dua edin kizlarr nolurr![]()
he kızzz ilk girdim çok farklıydııı şimdi yine aynı
sosyalimmmm beni ne kadan merak etmişsiniz çok mutlu oldummmm
bu arada bende lizimi merak edip yazmıştım faceden rapor almış evde telefonuda bozukmuş giremiyo bilginiz olsun inşallah tez düzelir
sosyalimmm gece şeyyyy oldu yaaa çok canım yandı kız batma oldu kasıklarımda ve daha var batma atış var bide
haa bide bu defa sanki hiç akmadı geri dışarı çok az :44: yorumlarınızı bekliyorum ayşemmmm dinle huuu
tabi ki dua ederiz canım, inşallah bir şey olmamıştır, haber alır almaz bizede yaz merak ettim bende :18:
şey esnasında canım çok yandı dedim kızsanki içerde bi engel var
kız ozaman ölçtü 23 çıktı ya biri evet o en büyüğüydüüü o salı çatlasa diğeride dün anneeeem
topla kız bilgi bizide faydalandır bende öle yapıyom bazeeen klomeeeeen çatlatma iğnesiii ham. belirtisi bu araki takıntım
ayyy inşallah sorun yokturr yelizin kardeşindeee miniğe bişey olmasınnnn
kız ozaman ölçtü 23 çıktı ya biri evet o en büyüğüydüüü o salı çatlasa diğeride dün anneeeem
topla kız bilgi bizide faydalandır bende öle yapıyom bazeeen klomeeeeen çatlatma iğnesiii ham. belirtisi bu araki takıntım
Canmm burda randevu sistemi yapmiyolar oyuzden bugun de şansima cok kalabalik malum burda dogum
Orani cok yuksek :))
Kardesimin de bugun kontrolu var kalp atislarini duymaya gitceklerdi de onden kan tahlilini almis o da hastanede sırasını bekliyo ama cok korkmus garibim yaa ben fazla arastiriyorum diye benden medet ummuş doktora girmeden beninariyo bisey yoktur demi diye,ben de dedim yoktur sen icini karartma ama,icim oyle soylemiyo 10 gun hcg yukselmemesi normal gelmedi bana
şimdi yine sağdaaaa
yok kız ayşemde geldiiiii![]()
evet canım yazmıştı ya burdada hastaydı
hosgeldin fundamm,gozlerimiz yolda kaldii. batmalar iyiye isarettir. benimde oyle olmustu disariya cok az akmisti:) hadi insallah haftaya bugun hayirli haber verirsin bize ins fundam:)
yelizim ins kotu bisey yoktur ama 10 gun uzun bi sure,yukselmemesi pek normal degil.bence hemen baska bir yerdede test yaptirsin ona gore hemen caresine bakilir. ins hicbir sey yoktur.o hastanenin aletleri bozulmusturda o yuzden yanlis gosteriodur. birde felaket tellali olmak istemiorum ama aklima simdi geldi.kardesinin ilk basta degeride cok yuksek cikmisti.dis gebelikte deger cok hizli yukseliyor,sonra ya ayni kaliyor yada dusmeye basliyor diye duymustum![]()
ondan önceki gün bir şey hissettin mi hani iğneden sonraki günden bahsediyorum,:44: topluyorum bilgileri paylaşıyorum kuzum burada![]()
benimki hala solda
canım unutmuşum ben ya grip bebek aklımı başımdan aldı :82: sizlerin peşine de düşemiyorum artık
yelizcim Allahın izniyle iyi olacak kardeşin de miniği de... benimde aklıma şu takıldı kan değerleri ilk yaptırdığı zaman çok yüksek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam hatta ikiz muhabbeti geçmişti , şuan da çıkan değerler normal olabilir mi acaba , umarım miniği skıca tutunur anneciğine, kardeşinin de , senin de sonuçlarının temiz olmasını diliyorum![]()