• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

amiiin canım hepimizinkini :16:

:53: sidikle sivilceler mii geçiyooo daha neler duyucam yaa

pekii sen yaptın mıı :9: bebeklerin sidiğini sürsek olmaz mı :9:

fundoş kız sidikli kızlar oluruz o zaman :60:

sende yap bide not al ki ilerde söylersin bize kuzum testin doğruluğunu test etmiş oluruz :34: bu arada oğluşun hayırlı olsun demişsin anlamadım kuzum ya :44:

he kızzzz ama yapmadım yapsammıki iğrenççççççççççççç
bebişinkini sürerim sürmemmiiiiii içerim bile diyomuşum hehehehehehe

kız ayşem hatları karıştırdı sen copy paste yapmışsın ya kız demiş oğlum oldu onu sen dedin sandı herhal :60:

Allahim doktorr bu hastalarla icerde yarim saat ne yapiyorr yahuu ağaç oldukk öfff bu sefer kocam da yanimdaa hayatta alttan muayene olamamm zaten 10 kat giyinmişim israr etcem olmamak icinn :17:

kuzum bence baksın alttan daha iyi görülür herşey zaten oraya kadar gitmişsin :34:

çökelek gibi olursa bozuluyormuş hani şöyle pütür pütür olur ya onun gibi sanırım, sedoşum bunu yap sonra not al bakalım doğru mu değil mi bize sonra söylersin, şimdi buraya yazarsan unutulur :34:

sende yap bide not al ki ilerde söylersin bize kuzum testin doğruluğunu test etmiş oluruz :34: bu arada oğluşun hayırlı olsun demişsin anlamadım kuzum ya :44:

unutulmaz sosyalim buraya da yazıcamm :9: ben sayfa sayısını hatırlatırım unutursanız

kız süt testinde oğlun olacağı çıkmadı mı ayşe de onu tebrik etmişş :9::9::9: yani bencee

Son düzenleme:

kız ayşem hatları karıştırdı sen copy paste yapmışsın ya kız demiş oğlum oldu onu sen dedin sandı herhal :60:

kız ben onu başka sayfadan yazdım evet, ona mı dedi ki ayşem hemen açıklık getir şu konuya :9: belkide Allah söyletiyordur :16:

yeliz kız girmedinmi daha doktorun odasınaaaa

unutulmaz sosyalim buraya da yazıcamm :9: ben sayfa sayısını hatırlatırım unutursanız

kız süt testinde oğlun olacağı çıkmadı mı ayşe de onu tebrik etmişş :9::9::9: yani bencee

kız doğru yaa anam anam ben unutsam senle fundoş unutmaz zaten :9: geri aldım sözlerimi :9:

:9::9::9: ironi yapmış sanırım ayşemmm bana

ay buda öle sanmışşşşşşşşşşşşş :60:
bu akşam yapın mutlakaaaa merak ettim çokkkk

kız şu azeri hatunlara sorun hele hamile olup olmadınıda bu tarz yöntemlerle erken öğrenme varmıymış karbonatı biliyom heee

Kizlarr kardesimin mesajini aktariyorumm
''Gordükkkkk.kalbi pit pit atiyo.saglikli dedi.o alet 10000 uzeri olcmuyodur biseyler ters gitseydi bile ayni kalmaz deger duşerdi dedi.fotografini aldik sana gondercem:-):-)cok sukur abla cok korktum''

Ay cok mutlu oldum yaa cokk sukurr bakk alette sorun varmiss

yapan kisinin oglu hayirli olsun yazmak istemistimm:) yanlis yazmisim.
kizlar simdi tanidigimiz var. onu aradim. sut deneyini soylemek icin. onunda kizi olacak belli oldu.simdi deneyi yapacak. deneyin dogrulugunu gorecez simdi:1:
bu arada aklimiza takildi.sutun ustune isemesi zor olacak dedi:9:once isese sonra ustune sut dokse birsey olur mu:9::9:

Son düzenleme:
kız doğru yaa anam anam ben unutsam senle fundoş unutmaz zaten :9: geri aldım sözlerimi :9:

kizlar simdi tanidigimiz var. onu aradim. sut deneyini soylemek icin. onunda kizi olacak belli oldu.simdi deneyi yapacak. deneyin dogrulugunu gorecez simdi:2:
bu arada aklimiza takildi.sutun ustune isemesi zor olacak dedi:9:once isese sonra ustune sut dokse birsey olur mu:9::9:

:9::9::9:

ayyyy merak ettim çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayy kızlar şunlara bakı ndüğün için kurtarıcı ne kadar uygunlarrrrrrrrrrrr :53:

https://www.limango.com.tr/kampanya/siyahin-buyusu/kadin/

kizlar simdi tanidigimiz var. onu aradim. sut deneyini soylemek icin. onunda kizi olacak belli oldu.simdi deneyi yapacak. deneyin dogrulugunu gorecez simdi:2:

öyle yapsın zaten sütün üstüne nasıl şey yapacak ki ilahiii :9: ama hemen döksün sütü beklemesin :9:

Yalniz nimetin ustune işemekk beni de bi duşundurdu haa
Yok fundoş benim doktor hastalarla satranc oynuyo galibaa giren yarim saatte cikiyo

bebişinkini bende sürerim :9: hee bu arada anne sütü cildi güzelleştiriyormuş duymuş muydunuz...ya acaba gerçek mi bunlar :9:

fundoş kız düşün bizde bişeyler uyduruyormuşuz :9: mesela bebek kakası tüyleri yok ediyormuş diye sallasak, eminim yapmayan kalmaz :60: :60:

hele ki fundoş biz yapıpta yazmayalımm bak gör o neler eder :9:

Yalniz nimetin ustune işemekk beni de bi duşundurdu haa
Yok fundoş benim doktor hastalarla satranc oynuyo galibaa giren yarim saatte cikiyo

bebişinkini bende sürerim :9: hee bu arada anne sütü cildi güzelleştiriyormuş duymuş muydunuz...ya acaba gerçek mi bunlar :9:

fundoş kız düşün bizde bişeyler uyduruyormuşuz :9: mesela bebek kakası tüyleri yok ediyormuş diye sallasak, eminim yapmayan kalmaz :60: :60:

hele ki fundoş biz yapıpta yazmayalımm bak gör o neler eder :9:

kız mesai bitti sen bugün muayene olamayacan haaaa

sedommmm bizimkilerde gözünde kızarıklık yada bi sorun varsa yeni doğum yapmış anneden kaşıkla süt alıp damlatıyolar ama erkekmi kız bebekmiydi unuttum çok iyi geliyormuş

neeeeeeeeeeeee :60: :60:

ay buda öle sanmışşşşşşşşşşşşş :60:
bu akşam yapın mutlakaaaa merak ettim çokkkk

kız şu azeri hatunlara sorun hele hamile olup olmadınıda bu tarz yöntemlerle erken öğrenme varmıymış karbonatı biliyom heee

:9::9::9:

ayyyy merak ettim çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayy kızlar şunlara bakı ndüğün için kurtarıcı ne kadar uygunlarrrrrrrrrrrr :53:

https://www.limango.com.tr/kampanya/siyahin-buyusu/kadin/

evet kızz bende öyle anladım ne biliyimm :17: :9:

fundoş çok güzeller yaa , uzun süredir netten almaya tövbe etmiştim tövbemi bozdurma bana :93:

ayşemm sabırsızlıkla bekliyorum haberiii :9: bakalım tutacak mıı

evet kızz bende öyle anladım ne biliyimm :17: :9:

fundoş çok güzeller yaa , uzun süredir netten almaya tövbe etmiştim tövbemi bozdurma bana :93:

ayşemm sabırsızlıkla bekliyorum haberiii :9: bakalım tutacak mıı

Kardesime soyledim hayatta yapmam carpilirizz kizimm diyo :53::53::9::9:

kız kargo bedava alll bende bi ara sıyırmıştımmm sonra tövbe ettim ama pratik oluyo :9:

ya bişey olmazzzz yaaaa yapsınnnnnn kızzzz

Back
X