- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
kizlar cevapgeldii.sutun ustunde iki tane kahverengi cizgi cikmis sadece.gerci biraz daha beklemesi lazim dimi.
Çift cizgi yani hamilee
Kiz calkalasin azcikk beklesinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar cevapgeldii.sutun ustunde iki tane kahverengi cizgi cikmis sadece.gerci biraz daha beklemesi lazim dimi.
Çift cizgi yani hamileetest amacından şaştii
Kiz calkalasin azcikk beklesinn
Kizlarrr muhabbet almis basini gitmis sutten girip sidktn cikmissnz
Yelizcim yazdıklarını okurken dua ettim neyseki bebisi iyiyms kardesinin
Fundacim Cnnm nasilsin ayy ins guzel haberler verirsin ikizli haberler
Aysem makine bozuk demissin ya bak icine dogmus kiz bizim hakkimzda da tahmin yurutsene hamislerin hisleri gucludr derler
Sosyalcan nasilsin pas vermiyosun![]()
kizlar kahverengi cizgiler daha cogalmis. kiz kendini gosterdiibende aaksm deneyecem kesin. simdi esim geliyomus. eve geciyorum ben. aksam devm ederiz.opuyorum hepinizii
![]()
kizlar kahverengi cizgiler daha cogalmis. kiz kendini gosterdiibende aaksm deneyecem kesin. simdi esim geliyomus. eve geciyorum ben. aksam devm ederiz.opuyorum hepinizii
![]()
bak bakk nasılda merak ediyooo yapmam diyen kız şu doktora söle gir odasına aaaaa
şimdi çıkıp gidicek sende boşuna bekledin onca saat
yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
karbonatı okurken bi baktım senin yorum var allam yareppimmmmmmmmm koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yaptım kızlar hiç bir şey yoktu , bir bardaktan diğerine boşalttımbir şey göremedim
inşallah twinimmmmmmm sıraylaaaa
tamam ayşemmmm yap haber et bakalım ne çıkcak ama çökelek olmamış kahverngi olmuş odamı sayılıyor
erkekse duru kalıyor ölemi hımmmm
bende şu karbonatımı yapsammm![]()
Allahh allahh nerde kizz![]()
Allahh allahh nerde kizz![]()
Amin cnmmmm
Kiz fundos nimet olunca insan biraz cekiniyor![]()
Karbonat deneyen cok var ama galiba onun kimyasiyla alakali kabariyomus![]()
Hehh gördümm begenmelerdee evet kizz ben bi gece okumustumm onlari da cok gulmustumm haturladimm
oğluşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oğluşumun arkadaşıııııııııııııııııııııııııııııı geliyoooooooooooooo![]()
yeaaa twinim 3 tl ye bi test al en güzeli demi bu ne yaaa
haa sen cinsiyete diyonondada yüzük koyarlardı göbeğe odaha zararsız
bende görünce şok oldummmm bu bizim yelizmi diyede bakıyom tıklayıp resim yok ya
![]()
oyy yerim senin oğluşunun popişiniiama bana kızmış gibi geliyor bazen
![]()
aynen cnmmm ya
Yuzuk nasil oluyomus gizz onu ilk defa duydum![]()
onu unuttum ama alyansla yapılıyo sedo kesin biliyodurrrr
yüzük iple sallıyon düzmü yuvarlakmı dönüyo öle bişey![]()