• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa fundoss biz hic caya duskun degildik,hele ben kahvaltida bile en fazla 2 bardak icerdim.simdi her aksam cay iciyoruz ama organik cay:9: gunde 2 kupa iciorum mideme de cok iyi geliyor. Artik Allaha emanet.sizde kalbinizi bozmayin:1:
Yaa bu kiz ne kadar sabirsizzz:9: yaa dusunme artik.su anda belirti icin cok erken bebegim. En az 10 gun gecmeli:34:

Benosss yine nere gidiosunuzzz:51: bakalim cnm kismet:)
Sosyalcimm siddetle katiliyorum sanaaa,bu fundosaa ne yapmak lazimmm:4:
Fundoss Rabbim ikisindende versin insallahh
Yeloo nerede kaldi acep:49:

Bizde hiç çay içmiyoruz.. Hafta sonu kahvaltıda. Kagvaltıya.. Eşim soğuk çay manyağı benide alıştırdı sanki iyi bişeymiş gibi.. Kolayı bıraktım soğuk çaya başladım :9:

Canım bursaya eşimin ailesi orada.. Haftayada ankaraya bizimkilere gitcez :9:

Ya kızlar dün akşam burda sitede bi topiğe denk geldim bi arkadaş o kadar güzel bebek bekleyişini anlatmış ki ben salya sümük ağla ağla bi hal oldum :9: eşimde ağlıyorum diye bana kızıyo :1: bişi oldu sandım diyo.. Dedim bundan daha kötü ne olabilir.. İnşAllah bebişlerimiz bizi bekletmez canlar

günde 15 dk gülmek hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ağlamakk yokkkk :21:
Benosss yine nere gidiosunuzzz:51: bakalim cnm kismet:)
Sosyalcimm siddetle katiliyorum sanaaa,bu fundosaa ne yapmak lazimmm:4:
Fundoss Rabbim ikisindende versin insallahh
Yeloo nerede kaldi acep:49:

bence yelize havale edelim o fundoşun hakkından gelir :9:

Bizde hiç çay içmiyoruz.. Hafta sonu kahvaltıda. Kagvaltıya.. Eşim soğuk çay manyağı benide alıştırdı sanki iyi bişeymiş gibi.. Kolayı bıraktım soğuk çaya başladım :9:

Canım bursaya eşimin ailesi orada.. Haftayada ankaraya bizimkilere gitcez :9:

ayy bende didi bergamot hastasiyimm:23: ice tea icmioruz.hem didi yerlli mali.ulkemiz para kazansin:51:
iyi yolculuklar canimm.bol bol dinlenn.yeni bi haftayaa bomba gibi hazirlann:21:

bencede yelonun elinden ne ucan ne kacan kurtulabilirrr:9:

netten bi acısız ölüm beğensene bana fundacığım sakıncası yoksa :26:

çayı açık içiyorsun abur cuburda kabak çekirdeği ye

Aynen öle be canım..

Sizide iki dakika boş bırakmaya gelmiyo.. Biz bindik idoya :9:

Kız ayşe tutacak mı bakalım.. Benim var doğuran ama yanaşmazlar nasılsa öğrendik diye :9:

Fundaa belirti arama canım ben senden bu ay ümitliyim...
Gerçi ben her ay ünitliyim ama :9:

Yaa fundoss biz hic caya duskun degildik,hele ben kahvaltida bile en fazla 2 bardak icerdim.simdi her aksam cay iciyoruz ama organik cay:9: gunde 2 kupa iciorum mideme de cok iyi geliyor. Artik Allaha emanet.sizde kalbinizi bozmayin:1:
Yaa bu kiz ne kadar sabirsizzz:9: yaa dusunme artik.su anda belirti icin cok erken bebegim. En az 10 gun gecmeli:34:

O ne kız anlamadımmkm

Benayyyy nereye genemi bursaaaa:53:
tamam tamam zizede bişi sölenmeyooo:1:
ayşem taam içiyom bende ozmn ohhhh çok hoşş

dilek hepsini beğendii aman sosyal diyecektim :129:

Ya kızlar dün akşam burda sitede bi topiğe denk geldim bi arkadaş o kadar güzel bebek bekleyişini anlatmış ki ben salya sümük ağla ağla bi hal oldum :9: eşimde ağlıyorum diye bana kızıyo :1: bişi oldu sandım diyo.. Dedim bundan daha kötü ne olabilir.. İnşAllah bebişlerimiz bizi bekletmez canlar

Dilom dicem bundan gayrıııı:9:

kızzz bende öleyimmm film gibi meraklaa tüm sayfaları okuyommm

acaba ben şimdi süt testi yapsam ne çıkar ki , belki doğacak olan bebişimin cinsiyetini öğrenmiş olurum :9: yarınn sınırsızzz netimmm bağlanıyorrrrr yaşasınnnnnnn :72::72::72:

Sorma funda gidiyoz gene :9:
Aysem dinlenmiyo daha cok yoruluyoruz ama yapacak bisi yok..
Biz didi sevmedik ama bergamutlusunu icmedim deneyelim bi :1:

Kiz sosyal dilek kim ben anlamadim onu.

Bu arada kizlar denizin orta yerindeyiz malum tel cekmiyo kacti demeyin zate.n sarjimda bitti esimden zorla aldim telini..

:17: şeyyyy jeton düşmediydideee:17:
benim yüzümden katil olacaksınızzz:9:

evet sen belirti sordukça kafama sıkasım geliyor :9::9::9: anacım daha rahime bile düşmemişlerdir şimdi yoldalardır sen neyin belirtisini istiyorsun ki bizden, bi de fundoşum sen çok çay içme sanırım bu çayın kafası :9:

Bu arada kizlar denizin orta yerindeyiz malum tel cekmiyo kacti demeyin zate.n sarjimda bitti esimden zorla aldim telini..

takılma kız dilek benim amca oğlu :9::9::9: kuzum benim adım dilek yaa :30:

acaba ben şimdi süt testi yapsam ne çıkar ki , belki doğacak olan bebişimin cinsiyetini öğrenmiş olurum :9: yarınn sınırsızzz netimmm bağlanıyorrrrr yaşasınnnnnnn :72::72::72:

Sonunda sosyal hafta sonu yelizle benden baska kimse olmuyi.. funda cumartesi var ama hakkini yiyemem

yaa dilekk kim bende anlamadimm:26:
tamam yavrumm sen bak keyfineee:38:
sosyalll cok sevindimm,artik sinirlama olmadan burdasinnn:64::60::62:
fundosss cok tatlisinki senn:38:

Sosyalin adı kısss

kocişe diyom yarın temizlik yap hazara bişey bırakma
ayyy şu cumartesi için en çok istiyon demi namile olmak diyo:9:

Ayy dogru ya canim.. benim b12 ye ihtiyacim var anlasildi..
Bana gore sosyalsin sen ya ondan :9:

folidace almıyormusun yoksa sen :9:
yaa dilekk kim bende anlamadimm:26:
tamam yavrumm sen bak keyfineee:38:
sosyalll cok sevindimm,artik sinirlama olmadan burdasinnn:64::60::62:
fundosss cok tatlisinki senn:38:

evet canım yarın gelip bağlayacaklarmış bi aksilik çıkmasa burdayım bu arada benim adım dilek ya :34:

3 yıldır karşı komşunun ismini bilmiyordum sürekli abla deyip duruyordum, biraz önce haberlerde seçmen listeleri açıklanmış dedi bende bakayım dedim internette aynı apartmanda oturduğun herkesin ismini yazmışlar sitede sonunda karşı komşumun ismini öğrenmiş oldum:9:

Ayşemmmmm takvimin çooook güzellll:16:
maviş mavişşş:9:
ayyy kardeşimle ablamın doğum gününe yakınnn aslan burcuuuu
kızı çok akıllııı zehir gibi olur erkeğide titiz efendi:1:

ayşemmm hamilelik takvimi yapmışsın maşallahhhhhh:53: :nazar::nazar::nazar: bende biraz geçsede şunlara bi kızsam diyodum, sedoşta gelirse yapsın hemen olmuyor böyle:20:

Sosyalin adı kısss

kocişe diyom yarın temizlik yap hazara bişey bırakma
ayyy şu cumartesi için en çok istiyon demi namile olmak diyo:9:

hee bende hep sosyalin adini merak ediyordumm.kendi gibi ismide guzell:16:

kociss yardim etsin sana,bu ara cok yorulmaman lazim:23:
kizlar ugur getirsin diye hamilelik takvimi yaptim.ins bu niyetle yaptigimm takvimm herkese ugur getirirr:16:

Back
X