• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ben sizi söyleyecem eşlerinize :9::9::9:

sölemeee:52::9:

Cnm şeffaf yok uzayan degil bugün az mesela bu kadr fzla akintim olmzzdi adet sonrasi
Bugun12.gun
cnm iltihap olmasınn:44:

Evet ezom ya ne olacak bu halimiz :1: :1:
Arada bir yanimdayken bakiyorum sonra görür diye hemen kapatiyorum :9:

bilmiyorum cnm ya yok ben hiç yanında girmiyorum nadiren duştayken bazen duştanda şipşak çıkıyo anacımm:52::9:

ne kadardır düşünüyosun cnm ilaç vermiş ya dr merak ettim

sağol canım benim kız oturma odasına bi güneş vuruyor anlatamam mayışıp kalacam birazdan , ayy burada ezan okunuyor şimdi, Rabbim hamiş olanlara sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, sonrada biz hamile kalalım ve bizde alalım inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza, aminnnnn :16:

çok söyleniyorlardı kimse yok diye ama :15:

yelizimmmmm :29::29::29:

fundoş sakın üşütme gebertirim seni :57: banyoda kalsın bırak

Ezocumm biz evlendigimizden beri istiyoruz daa doktor hizlandirmak icin verdi ilacc ama bu son bu ay da olmazsa 1 yili doldurana kadar kendi halime birakacak beni

Sosyalimmmmmm :16::16::16::16:

ozay gelmiş napıyosun ozaycan nasıl gidiyor hamilelik ikimiz ne beklemiştik bi ara kırmızıları yaa ne testte çıkıyodu ne kırmızılar vardı regli günümüz bile aynıydı tesadüf sonunda sen hamiş kaldın ben daha beklemedeyimm:5:

bilmiyorum cnm ya yok ben hiç yanında girmiyorum nadiren duştayken bazen duştanda şipşak çıkıyo anacımm:52::9:

hani doğuda kız çocuklarını okula göndermeyenlerle gidip devlet büyükleri konuşuyor eşlerinizle toplaşıp acaba biz mi konuşşak koca bunları foruma gönder kampanyası başlatayım en iyisi :9:

Cnm ins değildir ama iltihap olsa sarimsi olmazmi :43:
Bnde oyle okuyup hizlica cikiyorum :51:

Ezocumm biz evlendigimizden beri istiyoruz daa doktor hizlandirmak icin verdi ilacc ama bu son bu ay da olmazsa 1 yili doldurana kadar kendi halime birakacak beni

Sosyalimmmmmm :16::16::16::16:

ben dr 1 yıl dedim bana hiç ilaç felan vermedi sen bekle 1 yıldan sonra tedaviye başlıyolar ya

Ya napiyim ki huyum kurusun yag cekmekte üstüme yoktur :1:

vayyy yağ demek yazdım bunu bi yere:9:

:17: calismalara basladk cnm keciboynuzu pekmezide yiyor :17:

tamam canım böyle devam

Cnm ins değildir ama iltihap olsa sarimsi olmazmi :43:
Bnde oyle okuyup hizlica cikiyorum :51:

kız iltihap değildir, yumurtlamadan önce çamaşırın ıslanacak kadar su gibi bi akıntı olur :20:sonra ki 2 gün içinde yumurtlarsın

vayyy yağ demek yazdım bunu bi yere:9:

tamam canım böyle devam

kız iltihap değildir, yumurtlamadan önce çamaşırın ıslanacak kadar su gibi bi akıntı olur :20:sonra ki 2 gün içinde yumurtlarsın

Yazma baskan sevdigim insanlara cekerim ben :16:
Ay korktum bi an degildr yaa oyle olsa yanma olmazmi hem
Antibiyotikte kullaniyom varsada yok olur belki :22:
Cnm zaten agri fln olmuyo bnm kasiklarda akintidan anliyorm

Ayy o kimdi kizz batına iki gun kalann :51:
Yaa varya yemin ederim ben simdiden yoruldum kendimi takip etmektenn Allah sizlere sabir versin ben daha 1 yili doldurmadan yıldım yanii

Back
X