• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

10 dk ya gelirim kızlar :16:
Ezo senin twitter varmiydi

evet cnm fundacan ekliyse onunkinden bak anlarsın zaten bulursun yani beni:34:

Ayy o kimdi kizz batına iki gun kalann :51:
Yaa varya yemin ederim ben simdiden yoruldum kendimi takip etmektenn Allah sizlere sabir versin ben daha 1 yili doldurmadan yıldım yanii

evet yeliz yaa ben bıraktım artık heralde olmuycak dedim:50:

slm kızlarr nasılsınız hayırlı kandiller diliyorum hepinize bu mübarek gecede Rabbim öncelikle size ve bebiş isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın,hamiş arkadaşlarıma ve bana hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:16::16::16: dünden bu yana baya kaynatmışsınız okuyacam diye canım çıktı:9::9:

50 güne çıktı benimde ilk başlarda 40tı 57 felan oldu şaştı yani iyice uzadı:52:

Evet yaa seninde bayaa uzamış canım allah yardım etsin..

durmasın kız konuşun ne kadar konuşabiliyorsanız o kadar konuşun yeliz ve benay şikayetçilerdi bu durumdan çok yazalım kı onlar yetişemesin sayfalara :10:

Kızzzz başkan valla protesto ederim.. Yarım saat uyuyakalmışım gitmiş gene :9:

nasıl akıntı twinim , uzayan akıntı mı

Hah benimki şu anda tamda anlattıkların gibi canım beyaz şeffat uzuyoda saolsun :9:

slm kızlarr nasılsınız hayırlı kandiller diliyorum hepinize bu mübarek gecede Rabbim öncelikle size ve bebiş isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın,hamiş arkadaşlarıma ve bana hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:16::16::16: dünden bu yana baya kaynatmışsınız okuyacam diye canım çıktı:9::9:

Canım benim Allah razı olsun aminnn.. İnşAllah hepimizin bebişi olacak.. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşAllah..

aminnn cnm inş kabul olur dualarımız:5:

Amin cnm sagol Rabbim dualarini kabul etsin hamislerin duasi kabul olurmuş :16:
Sen nasilsin fatmacim

amin canım hoş geldin :16:

Hah benimki şu anda tamda anlattıkların gibi canım beyaz şeffat uzuyoda saolsun :9:

Canım benim Allah razı olsun aminnn.. İnşAllah hepimizin bebişi olacak.. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşAllah..

Dinliyorum sosyalcan kizma cnm :1:
Niye oyle dedinki :16:

benoşummm bu geceyi kaçırma kız, ayrıca uyuyakalmada yoksa yakalayamazsın :63::9:

twinim ben sana akıntı diyorum sen hala iltihap diyorsun kuzum ya, neden hep kötü düşünüyoruz ki az da iyi düşünelim :16:

benoşummm bu geceyi kaçırma kız, ayrıca uyuyakalmada yoksa yakalayamazsın :63::9:

twinim ben sana akıntı diyorum sen hala iltihap diyorsun kuzum ya, neden hep kötü düşünüyoruz ki az da iyi düşünelim :16:

Haklisin kuzu bide ezoya diom niye umutsuzsun kelin ilaci olsa :1:
Tamam tatlim umut hep var :16:

aminnn cnm inş kabul olur dualarımız:5:
amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek gecede:16::16:
Amin cnm sagol Rabbim dualarini kabul etsin hamislerin duasi kabul olurmuş :16:
Sen nasilsin fatmacim
iyiyim ben canım çok şükür sorun yaşamadım inşallah böyle devam eder Rabbim size de böyle kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah:16::16:
amin canım hoş geldin :16:
hoşbulduk canım nasılsın dün akşam başlamış çalışmalar:34::9::9:

cnm 1 yılı geçtii ama napıyım:5:

Cnm bizimde 1 yili gecti stres yok relax rahat ol bi sıkıntı yoksa zaten gelecek bebisler
Kiminin ilk 1 ayda olur kiminin 2 yil sonra olur bilemeyiz dimi gonlunu rahat tut olacak
Hem bak esra erolun bebegi 4 aylikti ama demek nasibi yokmus bu dunyada Rabbim aldi yanina o yüzden" O " vermiyosa vardir bi bildigi

iyiyim ben canım çok şükür sorun yaşamadım inşallah böyle devam eder Rabbim size de böyle kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah:16::16:

iyiyim canım :6: başladı canım kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz işte :9::9::9:

Amin cnmmm sanada rahat hamilelik versin 9 ay hep boyle gecsin :16:

ezocan sen konyadaydın dimi aslında benim doktora bi görünsen diyorum siz ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz. ben bu doktora gittim benden rahim filmi, kocamdan da test istedi yaptırdık ondan sonra verdiği tedavi ilk ay sonuç verdi çok şükür Allah razı olsun ondan:16::16:

Cnm bizimde 1 yili gecti stres yok relax rahat ol bi sıkıntı yoksa zaten gelecek bebisler
Kiminin ilk 1 ayda olur kiminin 2 yil sonra olur bilemeyiz dimi gonlunu rahat tut olacak
Hem bak esra erolun bebegi 4 aylikti ama demek nasibi yokmus bu dunyada Rabbim aldi yanina o yüzden" O " vermiyosa vardir bi bildigi

kürtajdan sonra çok üzülüyordum sonra bi baktım neyin kafasını yaşıyorsun sen ya dedim kendi kendime
verende Allah alanda Allah herşeyin hayırlısı, vaktimiz var gelince ne yumurtaya bakar ne ovu testlerine :16:

kürtajdan sonra çok üzülüyordum sonra bi baktım neyin kafasını yaşıyorsun sen ya dedim kendi kendime
verende Allah alanda Allah herşeyin hayırlısı, vaktimiz var gelince ne yumurtaya bakar ne ovu testlerine :16:

Evet kuzum aynen öyle bazen oluyo icimizde umut kaybi ama o zman Rabbimi dusunuyorum herseyi yaratmis bize bi bebek mi veremiycek diye hersey onun elinde ne zaman nasip etmisse o zmn olur :16:
Bize sabri vermis ki nefes aliyoruz..

Back
X