• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benoşummm bu geceyi kaçırma kız, ayrıca uyuyakalmada yoksa yakalayamazsın :63::9:

twinim ben sana akıntı diyorum sen hala iltihap diyorsun kuzum ya, neden hep kötü düşünüyoruz ki az da iyi düşünelim :16:

Kız kuzum bugün kandil artık yarından sonra kırmıycaz inşAllah.. Senin proğrama göre çarşamba :9:

Cnm bizimde 1 yili gecti stres yok relax rahat ol bi sıkıntı yoksa zaten gelecek bebisler
Kiminin ilk 1 ayda olur kiminin 2 yil sonra olur bilemeyiz dimi gonlunu rahat tut olacak
Hem bak esra erolun bebegi 4 aylikti ama demek nasibi yokmus bu dunyada Rabbim aldi yanina o yüzden" O " vermiyosa vardir bi bildigi

yaa kaybetmişmi bebeğini magazinde görmedim

ezocan sen konyadaydın dimi aslında benim doktora bi görünsen diyorum siz ne kadar zamandır bebiş istiyorsunuz. ben bu doktora gittim benden rahim filmi, kocamdan da test istedi yaptırdık ondan sonra verdiği tedavi ilk ay sonuç verdi çok şükür Allah razı olsun ondan:16::16:

senin dr kimdi cnm bnm dr eşimden test istedi sonra tedaviye başlayalım dedi ama ben eşimi ikna edemiyorum cnm 3 aydır

Son düzenleme:

senin dr kimdi cnm

Evet canım kaybetmiş ona bende çok üzüldüm.. Yazık yaa 4 aylık bide ne kadar zordur.. Gerçi 4 ayı 2 ayı olmaz bu işin ama hani öğrenmiştide cinsiyetini Allah sabır versin..

Kızlar bi söz var tam olarak hatırlayamıyorum ama eksikse siz düzeltin.. rabbim olmayacak şeyi istetmezmiş diye.. O yüzden olacak bi gün ama ne zaman olduğunu bilmediğimiz için bekliyoruz

senin dr kimdi cnm

ali acar canım gerçi onunda muayenehanesi var orda bakıyor sadece ama ben kaç doktor değiştirdim ona gelene kadar diğerleri hiçbişey bilmiyomuş bence saçma sapan bir sürü hormon hapı kullandırdılar bana:19:

Evet canım kaybetmiş ona bende çok üzüldüm.. Yazık yaa 4 aylık bide ne kadar zordur.. Gerçi 4 ayı 2 ayı olmaz bu işin ama hani öğrenmiştide cinsiyetini Allah sabır versin..

Kızlar bi söz var tam olarak hatırlayamıyorum ama eksikse siz düzeltin.. rabbim olmayacak şeyi istetmezmiş diye.. O yüzden olacak bi gün ama ne zaman olduğunu bilmediğimiz için bekliyoruz

Rabbim hakkimizda hayirlisini ister cnm hayirla serri biz bilmeyiz
:16:

senin dr kimdi cnm bnm dr eşimden test istedi sonra tedaviye başlayalım dedi ama ben eşimi ikna edemiyorum cnm 3 aydır

eşin bencillik etmesin bence madem kendinde bi sorun olmadığını düşünüyor gitsin yaptırsın o zaman :20: gerçi benim eşimde beni çok uğraştırmıştı test yaptırmadan önce ama ben sabah akşam onun başının etini yedim senin yüzünden vakit kaybediyoruz bebişimiz olmuyorsa sen inanıp test yaptırmadığın için olmuyor dedim bide bi süre benden uzak durmasını sağladım mik mik istedi test yaptırmadan olmaz dedim o da mecbur kaldı sonuçta gitti yaptırdı testi:34::9::9:

üzüldüm bende neymiş cinsiyeti peki?

ali acar canım gerçi onunda muayenehanesi var orda bakıyor sadece ama ben kaç doktor değiştirdim ona gelene kadar diğerleri hiçbişey bilmiyomuş bence saçma sapan bir sürü hormon hapı kullandırdılar bana:19:

evt cnm duydum çok med ediyorlar ama benim gittiğim dr da iyi övüyolar yani bana hiç hormon hapı vermedi endokrin bölümüne saldı 2 ay sonra tekrar gel tedaviye başlayalım dedi eşiminde test yaptırması gerekiyor ama malesef gitmiyor:19:

Ezocum kızı olacaktı..

Bi şekilde ikna etmeye çalış canım fatmanında dediği gibi vakit kaybı oluyo

Kız olsun bi günde yanılma payı bakaalım ben anlayabilecekmiyim :9:

hadi inşallah anlarsında gelir bu ay bebişlerin

eşin bencillik etmesin bence madem kendinde bi sorun olmadığını düşünüyor gitsin yaptırsın o zaman :20: gerçi benim eşimde beni çok uğraştırmıştı test yaptırmadan önce ama ben sabah akşam onun başının etini yedim senin yüzünden vakit kaybediyoruz bebişimiz olmuyorsa sen inanıp test yaptırmadığın için olmuyor dedim bide bi süre benden uzak durmasını sağladım mik mik istedi test yaptırmadan olmaz dedim o da mecbur kaldı sonuçta gitti yaptırdı testi:34::9::9:

bak bak taktiklere bak :53::9:

evet cnm ya hem inatçı hem bencil dr a git diye beni durdurmuyoo kendini teste ikna edemiyorum bende öle yapıyım o dayanamaz mik mike:9::9::9::9::9::9::9:

Ezocum kızı olacaktı..

Bi şekilde ikna etmeye çalış canım fatmanında dediği gibi vakit kaybı oluyo

aynen cnm ama okdr inatçıki ikna edemiyorum 3 aydır:19:

hadi inşallah anlarsında gelir bu ay bebişlerin

bak bak taktiklere bak :53::9:

taklitler iyiymiş sosyalcan benim aklıma gelmedi hiççç:9::9::9:

ama napiyim canım başka türlü ikna olmadı bende zayıf noktasından faydalandım:17::17::9:

takılıyorum canım iyi yapmışsın :34:

evet cnm ya hem inatçı hem bencil dr a git diye beni durdurmuyoo kendini teste ikna edemiyorum bende öle yapıyım o dayanamaz mik mike:9::9::9::9::9::9::9:

:9::9::9: bütün kartlarını oyna ezocan :6:

kızlar ben evi silince şöyle çok güzel koksun istiyorum, ne alayım bunun için bilginiz var mı :44:

aklına gelebilecek her şeyi yap ikna et bi şekilde tatlım:54:
takılıyorum canım iyi yapmışsın :34:

:9::9::9: bütün kartlarını oyna ezocan :6:

Bizim topik cok fena cok :1: :1: fatmam aferin iyi yapmissin ohhh :9:

iyi yapmışım dimi aferin bana:38:

kızlar ben evi silince şöyle çok güzel koksun istiyorum, ne alayım bunun için bilginiz var mı :44:

cnm denemedim ama reklamlardada gösteriyoo ya tütsü gibi ben dün aradım bulamadım alıcaktım bi dene istersen bide portakal yada limon çiçeği güzel kokuyoo diğerlerini sevmiyorum ben çok ağır kokuyo sen bilirsin al istersen tam hatırlayamadım limon yada portakal avm ye gidince bi bak:34:

Back
X