Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklına gelebilecek her şeyi yap ikna et bi şekilde tatlım
iyi yapmışım dimi aferin bana![]()
kızlar ben çıkıyorum temizlik yapacam yine öpüldünüz hepiniz![]()
cnm denemedim ama reklamlardada gösteriyoo ya tütsü gibi ben dün aradım bulamadım alıcaktım bi dene istersen bide portakal yada limon çiçeği güzel kokuyoo diğerlerini sevmiyorum ben çok ağır kokuyo sen bilirsin al istersen tam hatırlayamadım limon yada portakal avm ye gidince bi bak![]()
tütsüyü sevmiyorum ben canım ya suyun içine koyacağım cinsten bir şey olması lazım
haydi rastgele görüşürüz![]()
aynen sosyalcan
çok iyi yapmış ohh olsun onunkinede benimkinede görür ama dün hastaydı mik mik yapamıcaz dedi bugün gelecek elbet önce test sonra mik mik diycemm![]()
kızlar ben evi silince şöyle çok güzel koksun istiyorum, ne alayım bunun için bilginiz var mı :44:
tütsüyü sevmiyorum ben canım ya suyun içine koyacağım cinsten bir şey olması lazım
haydi rastgele görüşürüz![]()
Merhaba kizlar. Hepiniz iyisinizdir insallah.
Sosyalcim sana tavsiyem gerci herkese tavsiyem:) evinizde asla yuzey temizleyici kullanmayin.en iyi markalarda bile kimyasallar var. Ben surekli arap sabunu kullanirim. Cok guzel temizliyor. Birde mis gibi kokuyor. Sonra bu oda spreyi denilen seyleride sakin evinize sokmayin. Onunda caresi lavanta cicegi. Mesela bir mutfaga bi antreye lavanta cicegi alin. Eviniz mis gibi kokuyor.iciniz aciliyor:))
ayşenurr napıyoo niye hiç yazmıyosun nasıl gidiyor gebelik![]()
Aysenur cnm h.geldin onerilerinle geldin cnm bnm![]()
Ben hep burdayim cnm asil sen nerelerdesin? Hamilelik su ara biraz daha iyi gidiyor cok sukur. Sende fatmanin yontemi dene,esini teste yolla:)
Merhaba kizlar. Hepiniz iyisinizdir insallah.
Sosyalcim sana tavsiyem gerci herkese tavsiyem:) evinizde asla yuzey temizleyici kullanmayin.en iyi markalarda bile kimyasallar var. Ben surekli arap sabunu kullanirim. Cok guzel temizliyor. Birde mis gibi kokuyor. Sonra bu oda spreyi denilen seyleride sakin evinize sokmayin. Onunda caresi lavanta cicegi. Mesela bir mutfaga bi antreye lavanta cicegi alin. Eviniz mis gibi kokuyor.iciniz aciliyor:))
ne yap biliyomusun evinin yakınında aktar varsa lavanta seviyosan lavanta yağı al yada portakal suyun içine kat biraz fısfısla sık eve hem doğal olur demin okudum erkan şamcının tarifi![]()
Doğal Oda Parfümü için gerekli malzemeler ve Erkan Şamcı’nın doğal oda parfümü tarifi:
Bir adet çiçek sulama fısfısı
500 ml Su
1 çay kaşığının ucuyla karbonat
2-3 damla limon suyu
2-3 damla portakal yağı
Bir adet çiçek sulama fısfısının içine su koyunuz ve suya çay kaşığının ucuyla karbonat ilave ediniz.2-3 damla limon suyu ve 2-3 damla portakal yağı ilave ettikten sonra çalkalayınız.
sosyalcan bu siteden okudum en iyisi bu bence doğall bide ayşenurun dediği gibi kokulu çiçek![]()
Hosbulduk twincimm. Nasilsin?
Ya yuzey temizleyicileri temizlemiyor bile.onun deneyinide yaptim. Arap sabunun cikarttigi kiri hicbir temizlik maddesi basaramiyor. Bana arap sabunu dayanmaz. Hem cokta ucuz:)
Parke de de oylemi yapalim aysecim
oyy canlarım benimm tamam uygulayacağım kızlar çok sağolun iyi ki varsınız![]()