- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
Nasilsin bebegimm
Temizlik bitti mii
Bitti canım ütüm var
eşim spora gitti
gelince alışverişe gidecez
fatmadamı iğne kullanmıştııı
canım karnımın altı şiş ve çok ağrıyo kafayı yiyecem meraktann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin bebegimm
Temizlik bitti mii
arkadaşlar ben predictor ile test yapım bu gün bat. ın 2. günü gelen giden yok sadece 10 gündür durup durup kasık ağrısı çekiyorum. test negatif çıktı ama ben kapağını kapatmadan bekledim bilmeyerekşimdi bu test sonucu doğru mudur?
Bitti canım ütüm var
eşim spora gitti
Ben o testten hic kullanmadım kapagini kapatmadim demissin onun da ne demek oldugunu bilemiyorum canmm uzgunumm
Bat gectiyse baska bi test daha alip yapsan şu ucuz testler de işe yarar zannımca![]()
Bitti canım ütüm var
eşim spora gitti
Cnm kapagini kapatman gerekirdi diye dusunuorum.bir kac gun bekle gelen giden olmazsa yine yaparsin cnm.canım yanıtladığın için sağol üstünde kapağını kapatıp 5 dakika bekleyin diyormuş ben panikten okumadım :) o yüzden de emin olamadım![]()
Ayy hadii hayirlisii fundoşumm bak bu ilac ve igne daha gec de etki yapabilir misal ben once kullandigimda yumurtlamam daha gec oldu dolayisiyla adetim de geciktii oyuzden calismalara devam bencee ne olur ne olmazz :))
Sende hic oyle sislik ve agri olmuyordu dimi cnm
Dün gece olması lazımdı yaa carımın acısından yapamadım
ama dr ptesi samı perş dedi yaaa tamam bu gece denicem yinede
Ayşemmm niç olan sişey dğl
kist olmasında varsın gebelikte olmasın rahem filmi çektiririm hemen
Dün gece olması lazımdı yaa carımın acısından yapamadım
ama dr ptesi samı perş dedi yaaa tamam bu gece denicem yinede
Ayşemmm niç olan sişey dğl
kist olmasında varsın gebelikte olmasın rahem filmi çektiririm hemen
Yerimde olsanız görürüm siziii
aslında iyi bi dayağa ihtiyacım varr![]()
Merhaba kizlar. Hepiniz iyisinizdir insallah.
Sosyalcim sana tavsiyem gerci herkese tavsiyem:) evinizde asla yuzey temizleyici kullanmayin.en iyi markalarda bile kimyasallar var. Ben surekli arap sabunu kullanirim. Cok guzel temizliyor. Birde mis gibi kokuyor. Sonra bu oda spreyi denilen seyleride sakin evinize sokmayin. Onunda caresi lavanta cicegi. Mesela bir mutfaga bi antreye lavanta cicegi alin. Eviniz mis gibi kokuyor.iciniz aciliyor:))
Bencedeefundos 1 hafta daha acsbs kist olur mu cumlesini soyleyecek
Canim benim seni anlamaya calisiorum tabiki zor bi durum,birde bissuru sey okuyorsun onlarda kafani karistiriyor. Biraz kafani Raht biraksann
Sonunda evimdeyim şükür..
Kız ayşe köpürmüyo mu arapbizde eskiden halı yıkardık köpürüuo.. Parkede sonra köpürmesin
Bundan sonraki ay tabi eğer bu ay olmazsa vedalaşcam internetle bilginiz olsunnn
kızzz kayar diye düşündüm bendeee kaydırır yaniii![]()
Bundan sonraki ay tabi eğer bu ay olmazsa vedalaşcam internetle bilginiz olsunnn
kızzz kayar diye düşündüm bendeee kaydırır yaniii![]()
Sonunda evimdeyim şükür..
Kız ayşe köpürmüyo mu arapbizde eskiden halı yıkardık köpürüuo.. Parkede sonra köpürmesin
Tşk ediyorum Ayşecim kesinlikle deniycem..
Funda bizide hemen siliyorsun yani he öle mi.. Yeliz i alkışlıyorum ben çok güzel söylemiş