• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bazı erkekler beğenmez başkasının ütüsünü özellikle evlenmeden önce yalnız yaşayanlar çok hassas o konuda ama çok oyalıyo beni yaaa:47:
kızz benimki benden önce yalnız yaşıyodu jilet gibi yaparda ben alıştırdımmm:52:

kızzz işte benoe öleyim ütü yaparken bir ağladımmm
çok sinirliyim aynen batıyo herşeyy
Bende dedimmm gittin sporuna berberine bide benim tipe bak duş bile almadım sabahtan beri çırpınıyorumm
ee yapsaydıın çıkalım dedim yok dedin diyo

Ya ya iste adam be dese yaranamaz kii bizde de hep oole daha bunun hamilelik stresi,dogum stresi,logusalik depresyonu yok ebesinin nikahii tam kurtulduk derken hooopppp menapozz :52: her zaman gerginlik yaratacak bi durumla karsi karsiyayiz :))

yaaa kımsecikler yok yelizcimm böylemi haber vercektiiimm daha tahminleri alcaktım :1:

selam kızlarr
bu aralar negatif bi enerji saçıyorum galiba tabletimde bozuldu :14:
bugün çok kötü bi gün geçirdim acile gittik ama her şerde bi hayır varmış bebişimin cinsiyetini öğrendimmm:17::17:

Neeeeeee:53:
ayyy söleee lizommmmm
kızmııııı

Acime neye gittin yaaaa

Mrym sen ne ilacı kullandın
yalezim gecikme yapıyomu kiz bu meledd

eşim ben arabadayken trafikte bi arabayla anlaşmazlık yaşadı 3 kişi birden eşime saldırdı :14::14: çıldırdım kendimden geçtim :14::14: akşama kadar karakollarda sancım tuttu :14:
çok şükür bebeğime bişey olmamış doktor bidee cinsiyetini gördü sanırım moralimi düzeltmek için söyledi bana da yoksa devlet hastanelerinde yasakmış. :14: tahminleri aliim sölicem :1:

Neeeeeee:53:
ayyy söleee lizommmmm
kızmııııı

Acime neye gittin yaaaa

Mrym sen ne ilacı kullandın
yalezim gecikme yapıyomu kiz bu meledd

Evet cicimm bende yapti bu ay kendimi buna hazirlamaya ant ictimm :9:

Lizimmmmm kizz sosyalde gelince soyle bakk :51:

eşim ben arabadayken trafikte bi arabayla anlaşmazlık yaşadı 3 kişi birden eşime saldırdı :14::14: çıldırdım kendimden geçtim :14::14: akşama kadar karakollarda sancım tuttu :14:
çok şükür bebeğime bişey olmamış doktor bidee cinsiyetini gördü sanırım moralimi düzeltmek için söyledi bana da yoksa devlet hastanelerinde yasakmış. :14: tahminleri aliim sölicem :1:

Ayy gecmis olsun canm yaa sogukkanli olmalisinn sen can taşiyosun kendine dikkat et uzuldum valla Allah bidaha yasatmasin

Yuhhhh 3 kişi 1 kişiye hemde yanında karısı varkan magandalarrrrr
Çok şükür canım eşen nasıl peki darp ettilermiii

canım ama bana ıgne onermedı doktor yumurtalık ıyı durumda ıgne yok dedı bılmıom artık yarın akmı karamı gorecez:50:

Benimkilerde iyiydi ama iğne şart dedi yoksa kist olirmuş
Hadi hayırlısıııı

Lizooommm seni bekliorumm heyecanlaaaa ay bu sosyal nerde kaldi yaaa bidee sen o süt testini yapmismiydinnn

Lizommm duşa giriyorum bak
çıkınca mı görimmm:9::8: mi:55:mi

eşim darp raporu aldı, ama karakolda ikna etmişler şikayetçi olma diye. oda zaten asaletimi almadım hiç uğraşlara girmeyim dedi şikayetçi olmadı. 3 kişi eşime saldırırken insanlar hep kocamı tuttu onları tutan yok. eşimde arabadan gaz aldı sıktı artık kendini savunmak için. ben hiç hakkımı helal etmiyorum onlara hala sancım var :(
sosyall de geldiiii artıkk sölüyorum cinsiyetimiziiii
oğluşumuz geliyooo el bile salladı anneciğine :16::16:

İnsan bozuluyo tabi ama hayırlısı böleymiş ezom napaak

kızzz saatlerdir 3 göynek 1 pantul ütüledim anca:1:
açtım dertli türküler hem ağladım hem ütü:43:

ayy ben ütüden sonra bide tatlı yaptım ondan geciktim kız :17:
Kığızzz ben evlendiimden beri daha bir kez bile ütü yapmadımm :17: ne kendi kiyafetimi ne kocişinkinii sagolsun bizim evin ütücüsü kocamm :9::9:
Fundoşş ben de cok fenayim haa bu ilactan mi oldu acaba ayni adetin ilk gunundeki gibi hem gerginim çatlicamm hemde habire agliyorumm allahim biz nasil yaratiklariz yaaa adama bakiyorum yiyo iciyo geliyo uzanip macini izliyo hic bana durup dururken sataştigini gormedim.Ama bennn :51: koltuga niye o sekilde oturuyon diye bile kavga cikariyorum sirf ustumdeki bu gerginlik yuzunden valla Allah bize kolaylik versin kocalara da işleri zor vallaaa

östrojennnn bizi mahvediyor :43:

selam kızlarr
bu aralar negatif bi enerji saçıyorum galiba tabletimde bozuldu :14:
bugün çok kötü bi gün geçirdim acile gittik ama her şerde bi hayır varmış bebişimin cinsiyetini öğrendimmm:17::17:

pipili mii kızzzz

geçmiş olsun bu arada kuzum sizde bir şey yoksa gerisini salla gitsin mal mı yok etrafta :47:

Back
X