• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Lizimm öncelikle geçmiş olsun diliyorum.. Okurken kendi tahminim kızdı ama tutturamadım :9:

Hayırlı olsun canım.. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın.. Dikkat et kendine.. Zor bi akşam yaşamışsın..

Sosyal ve yeliz siz gibi bende ard arda düşünüyorum ya bakalım..
Bende önce kız iki tane üçüncü erkek istiyorum

kız o zaman hem gebelik hem anne konularında beraber oluruz :kkk: benim oğlum tuvalet eğitimide yok benim kızım parmağını emiyor, aynı zamanda ayy karnımda ki tekme attı yok çok kilo aldım onları konuşuruz kız :53::9:

kız o zaman hem gebelik hem anne konularında beraber oluruz :kkk: benim oğlum tuvalet eğitimide yok benim kızım parmağını emiyor, aynı zamanda ayy karnımda ki tekme attı yok çok kilo aldım onları konuşuruz kız :53::9:

Ayyy inşAllag kız.. Ben razıyım yeterki ilkini bi alalımda diğerlerinde rahat bekleriz nasılsa bi tane var diye :9:

İlkinin heyecanını konuşmak daha başka olur ama.. Yok kırkı ne zaman çıkacak dişi be zaman çıkacak falan :1:

kız sen süt testi yapmış mıydın, bu arada lizim öğrenmiş minnoşun cinsiyetini pipili geliyormuş bi tane :16:
yok canım yapmadım daha evdeki sütü içe içe bitirdim yarın markete gidecem o zaman alıp yaparım haber ederim size de:34: lizo çok zor bi akşam geçirmiş ama sonu iyi bitmiş çok şükür ben titili istiyorum ama kısmet artık:16::16:
Ben kaçarrrr uyıycammm iyi gecelerrrrr:54:

iyi geceler canım dikkat et kendine ve civcivlerine:34::54:

Ayyy inşAllag kız.. Ben razıyım yeterki ilkini bi alalımda diğerlerinde rahat bekleriz nasılsa bi tane var diye :9:

İlkinin heyecanını konuşmak daha başka olur ama.. Yok kırkı ne zaman çıkacak dişi be zaman çıkacak falan :1:

ayy hayali bile güzel kığıızzzzz :16:

Yaaa önce illa hayırlısı ama deme bana oğlan :9:

içimden öyle geldii banane oğlan işteee :19:

yok canım yapmadım daha evdeki sütü içe içe bitirdim yarın markete gidecem o zaman alıp yaparım haber ederim size de:34: lizo çok zor bi akşam geçirmiş ama sonu iyi bitmiş çok şükür ben titili istiyorum ama kısmet artık:16::16:

Hoş geldin canım.. Sanırım çoğunluk titiden yana gibi ya hayırlısı..

hadi bakalım bekliyoruz haberlerini, ayşemin ki oğlandı değil mi , sedoş yapmadı sanırım ayy hatlar iyice karıştı :9::9::9: neyse yarın bu konuya bi açıklık gelir artık:52:

ayy hayali bile güzel kığıızzzzz :16:

içimden öyle geldii banane oğlan işteee :19:

Sosyalcim zorla şunu dedirtcen :9: inşAllah bu söze dua kapın kapalıdır :9:

Şaka bi yana ben çok isterim kızım olmasını ya bana da sanki bu yüzden erkek olur gibi geliyo.. Kısmet artık bakalım tutacak mı

sen sormuştun ya ne tadevi gördün diye serephone kullandım 5 gün ondan sonra puregon diye bi iğne onuda 5 gün kullandım son olarak da çatlatma iğnesi yaptırmıştı doktor ondan sonra bebişime kavuştum darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda:16::16:özet olarak benim sorunum yumurtalarımmış bu sayede onu çözmüş olduk:1:

hadi bakalım bekliyoruz haberlerini, ayşemin ki oğlandı değil mi , sedoş yapmadı sanırım ayy hatlar iyice karıştı :9::9::9: neyse yarın bu konuya bi açıklık gelir artık:52:

Ben olamıycam.. Hızlı hızlı okuyuncada unutuyorum sonra :9:

Herkes konuya cevap verirken başlık kısmına kız erkek yazsın karışmam :9: ezber yaparız.. Gerçi lizi ezberledik ya olsun

Sosyalcim zorla şunu dedirtcen :9: inşAllah bu söze dua kapın kapalıdır :9:

Şaka bi yana ben çok isterim kızım olmasını ya bana da sanki bu yüzden erkek olur gibi geliyo.. Kısmet artık bakalım tutacak mı

kız Rabbim bilir bakma bana öyle söylediğimi, gönlüne göre versin Rabbim benoşumm hayırlısı :16:

Benkmkinide tahmn et :-)

bilemedim seni canım yaa:44:

Ayy sosyall kiz mi dionnnn yaa ne heycanli
Aman olsun da saglikla ne olursa olsunn kığızzzzz benim bi bebek bohcam var gormeniz lazim ama tammen kiz cocuk icin hazirlanmis durumdaa :1:
Annemin ben dogmadan kendisi işledigi zıbınlaa uğur bocekli kundak :)) ha bide benim ilkokul 5. Sinifta yaptigim kalp desenli pembe bi dantel vardi pike icin 2 metre haa vay ben neymişiimmm ben senelerce o pikede yattim cocuklugumdan berii dugune yakin da annem o danteli söküp böldü bi bebek pikesi yastigi falan yapti ama hepp pembee
Hic kizim olmazsaa kalicaklar oolee ayy gelsinler artik yaa

kız Rabbim bilir bakma bana öyle söylediğimi, gönlüne göre versin Rabbim benoşumm hayırlısı :16:

bilemedim seni canım yaa:44:

Amin canım benim.. Önce hayırlısı.. Bizim hayırlısı hangisi ise o olsun.. Bizimki gönülden geçen. Gerisini rabbim bilir ;)

Ben olamıycam.. Hızlı hızlı okuyuncada unutuyorum sonra :9:

Herkes konuya cevap verirken başlık kısmına kız erkek yazsın karışmam :9: ezber yaparız.. Gerçi lizi ezberledik ya olsun

sen yarın nerdesin ki :44:

Aman olsun da saglikla ne olursa olsunn kığızzzzz benim bi bebek bohcam var gormeniz lazim ama tammen kiz cocuk icin hazirlanmis durumdaa :1:
Annemin ben dogmadan kendisi işledigi zıbınlaa uğur bocekli kundak :)) ha bide benim ilkokul 5. Sinifta yaptigim kalp desenli pembe bi dantel vardi pike icin 2 metre haa vay ben neymişiimmm ben senelerce o pikede yattim cocuklugumdan berii dugune yakin da annem o danteli söküp böldü bi bebek pikesi yastigi falan yapti ama hepp pembee

Rabbim seninde gönlüne göre versin canım benim :9:

banada 2 oğlan 1 kız versin :16:

Canım kız olana kadar nasılsa yolu var peş peşe ya :9:

Hoş geldin canım.. Sanırım çoğunluk titiden yana gibi ya hayırlısı..
evet canım ya ama kız isteyenlerin genelde erkek bebişi oluyomuş amannn sağlıklı olsunda ha pipisi olmuş ha titisi farketmez:1::9:

tamam canım yarın herkes tekrar yazsın süt testi sonuçlarını:9::9:

ya kızlar ben neden yazdıklarınızı beğenemiyorum şöyle bi yazı çıkıyor

Bu yeliz07 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir

:44::44::44:

Kız işteyim ya :9: girdim mi çıkamıyom.. Kocam bile yarın izinli evde :((( düşün yani işimi o derece ..
Tam tersi olması gerekirken kısmet işte :9:

Back
X