• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sen sormuştun ya ne tadevi gördün diye serephone kullandım 5 gün ondan sonra puregon diye bi iğne onuda 5 gün kullandım son olarak da çatlatma iğnesi yaptırmıştı doktor ondan sonra bebişime kavuştum darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda:16::16:özet olarak benim sorunum yumurtalarımmış bu sayede onu çözmüş olduk:1:

Anladim canmm darisi basimiza insallahhh :16:

Ben telden girdiğim için bilemiyorum canım beğen meğen ;)

Kız Okuyorum tabiki de iş yerinde hızlı hızlı okuyorum sonra unutıyorum :9: akşama okumak istesem bu kezde çatlıyorum ne oldu bitti diye :9:

Ben telden girdiğim için bilemiyorum canım beğen meğen ;)

Kız Okuyorum tabiki de iş yerinde hızlı hızlı okuyorum sonra unutıyorum :9: akşama okumak istesem bu kezde çatlıyorum ne oldu bitti diye :9:

yarın bende çok giremeyeceğim senin gibi arada girerim herhalde işlerim var 2 aydır erteliyordum artık yarın yapayım:6::6::6:

Ben de cikiyorum kizlar şarjim bitmek uzere hepinizi opuyorumm iyi geceler hepinizee Allah bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin insallahhh

Günayydıınnn kızlarr..

Habere şok oldum.. Millete bak yaa :9: Bizimkiler uzun yolada gitmiyo anam nasıl oluyo bu iş anlamadım :) direkt müdehale ama :1:

hemde tatlı bi oğlan doğmuş yaaaa
o değilde kadın nasıl enjekte etmiş spoşları :9::9:

Günayydıınnn kızlarr..

Habere şok oldum.. Millete bak yaa :9: Bizimkiler uzun yolada gitmiyo anam nasıl oluyo bu iş anlamadım :) direkt müdehale ama :1:

telefonunu alıp sormak lazım , hacı nasıl yaptınız siz bu işi diye:9:

ya kızlar artık alıntı yaparkende mesaj geliyor sürekli kutuyumu takip edeceksin ne kadar saçma olmuş bu yeni sistem:47:

telefonunu alıp sormak lazım , hacı nasıl yaptınız siz bu işi diye:9:

ya kızlar artık alıntı yaparkende mesaj geliyor sürekli kutuyumu takip edeceksin ne kadar saçma olmuş bu yeni sistem:47:

ayyyy evet yaaaa burdan duyurulur yetkililere yeni uygulamayı beğenmedikkkkk biz kullanıcılarrrrrr kk yönetimmmmm :117:

Hayır adam neye koymuş kaç gün olmuş o nasıl yaşamış nasıl kadına yükleme yapmışlar hep bi soru işareti.. Gerçi yılların birikimide vardır :60: :60: :60:

Evet sosyal kötü olmuş mesaj olayı

Back
X